trettionde maj

what do you do when the heart says one thing and your head says something else?

onsdags - förskolansdag

I onsdags då, vi hade försklansdag och det kom en himla massa barn från förskolor i hberg. Hade olika stationer som dom fick gå runt på och temat var troll, hihi, min, Mikaelas och Antons station var dans och jag kan lova att det var uppskattat för vi fick knappt stå still en minut för alla ville dansa. Haha, hade iaf superkul med er som alltid!


BILDBOMBNING!



















PUSSSS!


måndags

d u  ä r  b ä s t












tjugonionde maj

Halloj, mitt internet funkar inte riktigt som det ska och därav den kassa uppdateringen. Funkar inte helt nu heller men hoppas jag hinner posta inlägget iaf (:  I måndags tog Mikalea och jag en tripp till mberg och shoppade lite, hittade en skolavslutningsklänning som är looooovely så nu är det klart! Kul vare oxå somvanligt. Från tisdags sov jag hos Mikaela oxå och på onsdagen var det förskolansdag! Grymt kul hade vi! Ska lägga in bilder sen om internet håller i sig så skriver mer om själva dagen då (:

Torsdagseftermiddagen spenderades på naturskolan med klassen. Regn, blött och allmänt tråkigt. Vet inte riktigt varför vi åker dit, ingen som tycker det är sådär grymt kul och längtar precis. Igår var iaf roligaste gången av alla gånger vi varit där så. Tränade 18-20 på kvällen oxå. Stryrka + jazz, kul! Träningsvärk, ja! Men då vet man iaf att man tagit i. Tror benen och rumpan tog värsta smällen igår, ont!



Idag har det varit varmt och superskönt! Hade idrott första lektionen, jag, Mikaela och Anton körde frisbeegolv. Dom tvingade mig att säga till varenda gång jag katade och när jag ropade "nu kastar jaaaaaaaaaaaag" så duckade dom och sprang åt sidan fort som bara den :o hahah snälla kompisar man har va! Sen engelskaprov och utvecklingsredovisning, båda sakerna gick som tur var bra (: Slutade 13.25 och sen jag kom hem har jag suttit ute och solat, steker som sjutton. Härligt!

Nu ska jag fixa lite sen kommer massa bilder, både från i måndags och onsdags. P U S S

tjugonde maj

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes





nittonde maj

Bra dag idag med! Lika mycket skratt som igår och det är bara kul (: Hade dataprov på excell och power point första lektionen, gick bra! Sen hade vi matte, jobbade med grupparbete, fritid jobbade med uppsatsen sen svenska där vi kollade på film och åt en massa godis hihi (: Mikalea och jag tog 15.25 bussen hem och sov som stockar båda två, skönt :D

Nu sitter jag och fixar lite på min spanska redovisning, kände att jag inte gjorde så mycket förra onsdagen haha. Kollar lite smått på Äntligen hemma oxå och snart ska jag nog gå och hämta mig en vaniljbulle, jag menar man bakar ju inte för att inte äta, utan för att äta haha :D



Får bli en bild från nians skolavslutning bara för att jag såå gärna vill ha sommarlov nu :D Måste oxå passa på att säga grattis till tant Mikaela som blev moster för 3 gången (är tredje va? :D) idag (: hihi.

artonde maj

Måndag, nu vecka, nya möjligheter som man brukar säga (: Skolan idag var bra, trötta och därmed mycket skratt. Även Madde, Marie & Anton hängde på mig och Mikaela på våra dåliga skämt, inte illa! Haha. Hade inte så seriösa lektioner idag heller, läste på svenskan, lyssnade på redovisning på utvecklingen, gick igenom lite på datan och sen film på engelskan (:

Nu har jag precis bakat och misslyckade vaniljbullar blev det! Ser förjäkliga ut och vaniljkrämen rann ut - lyckat! Får hoppas dom smakar gott iaf. Okeeej, nu har jag smakat och det VAR hur gott som helst! hihi (:

Nu sitter jag och kollar Talang, är semifinal eller uttagning till semifinal eller något.. Ska straxt duscha sen får jag se vad jag hittar på tills sängen lockar (: puss

femtonde maj

Sådär, då har den här skolveckan svischat förbi lika fort som alla andra veckor. Skolan har varit rätt lugn, har mest jobbat med förskolans dag. Istället så har vi haft hur mcyket som helst att göra hemme, inlämningar, hemtentor, förbereda redovisningar osv. Men har ordnat sig bra :) I torsdas var jag och körde styrka/kondition en timme och jazz en timme på dansstudion, kuuuul! Styrka/kondition var så sjukt jobbigt haha! Men grymt kul :) Jazzen var svår men kul och jättebra träning (:

Annars äre väl inget speciellt :) Körde brännboll mot op2 idag och dom skrattade åt oss när dom såg att dom skulle möta oss :o haha gött att vi vann med 99-47 sen iaf då. hihi. Har varit ute och övvninsgkört oxå, haha, gick bra (y)

P U S S

elfte maj

Vilken helg! Har haft dansavslutning hela helgen och det var grymt kul som vanligt! Bäst. Orkar inte riktigt skriva allt utan lägger in massa bilder istället som får tala för sig själva! :) Iallafall så var det skitkul och alla danserna gick hur bra som helst, verkligen! puss


Latin, cha-cha


Latin, jive


Showdans


Emelie & jag <3
'

Ellen & jag. <3


Bugg, footloose


Bugg, footloose


Bugg, ABBA



PUSS PÅ EN BRA HELG



sjunde maj

Hejhallå! Den här veckan har somvanligt bestått av mycket dans, underbart :) Nu till helgen är det stor dansavslutning därmed uppvisning och det ska bli så himla kul! Älskar det! Så efter helgen blir det inte lika mycket dans, men inte tar jag sommarlov från dansen fullt ut inte (:

Idag var jag ledig, hade inga lektioner så det var skönt, sovmorgon! Mikaela och jag åkte till hberg sen buss därifrån till mberg. Hade ingen aning om vilken buss vi skulle ta eftersom de inte stod rätt, chansade iaf och kom som tur var rätt haha. Kom hem med supersnygga jeansshort, nagelsmycken, parfym och solpuder. Efter shoppingen bar det av till dansen och idag var det latin, blev mest rumba och samba! Sitter och försöker göra matten nu oxå, har hemtenta och det var ganska svprt faktiskt, får nog göra de imorn istället när jag slutar tidigt, orkar inte nu, måste göra fritid oxå, aja de löser sig :) P U S S




THINK POSITIVE !!!!!!!!!!!!!!!!


fjärde maj

Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
call I'm desperate for your voice
Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet








bra dag, bra människor, bra väder, bra humör, puss

andra maj

Dags för uppdatering! Vädret är kanonbra. Just nu sitter jag ute i trädgården i en solstol och glassar. Till mitt sällskap har jag mamma som oxå stter här och sis som springer runt och leker. Mysigt. valbrg spenderades först med familjen och senare på kvällen cyklade jag iväg till amanda och pratade och hade det trevligt med några kompisar! :) Kul! Igår var jag och tränade med tobbe på förmiddagen och det gick jättebra (: Åkte till mikaela på eftermiddagen ooch vi spelade mest kort somvanligt, köpte godis gjorde vi oxå. Var hemma och åt en sväng sen åkte jag tillbaka och vi satt ute på altanen med filtar och ljus och spelade plump hur länge som helst, mysigt! Tur man har så bra vänner (:

P U S S


RSS 2.0