:)



Springer runt här och packar. Det är ju inte lite jag ska ha med mig imorn heller! Smörjer mig med brun utan sol gör jag oxå. Jag måste nästan snart gå och lägga mig, imorrn, eller inatt, ringer klockan kl. 3! Härligt va! Pusss

happy

Hemma, och tänkte lägga in en eller två bilder :) Hade utveckling sista lektionen och då lekte vi bara lite eftersom det hade blivit lite missförstånd mellan lärarna, så vi fick ha lite kommunikation ist för utv. :) Tog 13.33 tåget hem med Mikaela och Anton sen gick jag och hämtade sis :) Hon och jag gick till ica och köpte choklad :D sen hem och kolla på teletubbies hihi. Ikväll, eller alldeles straxt, så ska jag fixa inför imorn då jag ska till gbg på danstävling! Jag är taggad! Men det är våran allra första tävling i guld, vilket är en bra klass så vi har inga som helst förväntningar, men får hoppas de går bra! :)) Ladda! Och mamma den fuskisen är bjuden av tv4 på let's dance ikv! Så där är hon. Och jag är avundsjuk, men hoppas hon får de grymt kul! Mikaela var så söt och skrev lycka till och grejs på sin blogg, hihi. :)

Ja, jag vet att bilden är suddig, men de är meningen.


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

tjugosjunde februari

Fredag och helg vilket är skönt! Det blir dock inte mycket sova för mig inatt eftersom jag ska upp tidigt på buggtävling imorn! Hade lite sovmorgon imorse och började med idrott, dansade linedance & bugg haha. Sen engelska och hade förhör på 10 av de 88 glosor vi haft ;s Har precis ätit och nu sitter jag här och väntar på Mikaela som gör matteprov. Alla andra är och äter skulle jag tro. Hon var tvungen att äta lite tidigare för hon skulle göra prov, så jag följde med henne och åt. Så nu fördriver jag tiden här i infoteket en stund till. Börjar med utveckling 12.10, slutar tidigt gör jag oxå, 13.25. Skönt.

Har inte direkt hunnit blogga så värst mycket. I onsdags var jag och Mikaela i örebro efter skolan, gick runt och kollade lite och åt pommes med glass (gott! fast det låter hur kontisgt som helst) och fikade lite :) Stod och väntade utanför en toa och när vi väntar hör vi att den där inne lägger av världens brakare. Inte så jättemysigt, så vi gick därifrån. Sen åkte jag och buggade med Tobbe, tävlingsträning och det gick bara bra :) Var lite trångt bara.

Igår var det skola som vanligt, var oxå på ålderdomshemmet, gick bara bra och jag måste säga att dom var väldigt pratglada hah. Åkte och dansade latin med Jonathan och det gick oxå bara bra :) Tobbe var oxåå där och vi skulle ta tåg hem 18.49, men de blev inställt, sen gick de inget mer alls på hela kvällen? Braaaa. Sen satte dom in en buss tillslut, 19.10, men den kom aldrig, sen 19.15, sen 19.25 och nej, den kom aldrig. Skulel gå tillbaka till tågstationen sen ringa så vi blev hämtade, nej men då gick de plötsligt ett tåg 19.33. Aja, hatar tåg.

Sen en grej. Visst tänker man på så att inte ex. leggings och så är helt genomskinliga? På dansen i tisdags så hade tjejen framför mig extremt genomskinliga mjukisbyxor, verkligen jättegenomskinliga. Sen hade hon stringtrosor. Lysande blåa.. Jag menar, man får väl tänka lite på vad man har på sig? Det var ju inte jättemysigt att se.

Yes. Nu ska jag väl kolla runt lite här, hoppas att Mikaela är klar snart och att de gick bra :) Skriver nog mer i em eller ikv så det kan bli ngn bild oxå (: , puss


tjugofemte februari

Sitter i skolan just nu och väntar på Mikaela, igen ;) Har precis haft spanska och vi hade muntlig redovisning! Och det gick grymt bra :D Jag är såå glad just nu ((: Pratade med E efteråt och hon trodde jag avr från spanien för jag pratade så bra haha. mvg + :)) Annars idag då har vi haft utv. och kúltur, gjorde frågor tills imorn för då ska vi till åldrdomshem.Sen hade vi lunch, och sen idrott. Var på gymmet och hade styrka :) sen hade vi ganska lång rast och då förberedde jag det sista inför spanskan :) Nu slutar nog Mikaela snart så. Happy me!! puss


tjugofjärde februari

Hejsvejs :) Nu är jag redan hemma, skönt! Började med data imorse och då gjorde jag klart min spanska redovisning som ska göras imorn. Lite nervös faktiskt eftersom jag inte har en aning om hur ngn annans är. Sen gorde jag lite på apu-uppgiften oxå. :) Sen hade vi matte, genomgång och sen bara räkna. + klassråd i 10 min. Slutade vid 10 typ och så skulle vi ha fritid med läraren var sjuk så den blev inställd, då skulle vi inte börja svenskan förrän 13.35. Och eftersom sveska var sista lektionen kändes det lite surt att ha hål i 3 ½ h ;s Så vi pratade med svenska läraren om att flytta fram lektionen idag eller jobba hemma, så vi fick några uppgifter med oss hem :) Skööönt.

Mikaela och jag gick och åt på God smak, mysigt :) Bästa vän! Och sen tog vi och Anton tåget hem vid 10.50 (: Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, suttit här och vid tvn. Himlans bra eftersom jag är grymt trött, känns som att jag när som helst skulle kunna stänga igen dom små blå.. Men nu lockar en kopp varm choklad och ett par one tree hill avsnitt. puss!!


tjugotredje februari

Måndag igen och skola. Känns som att jag inte har varit i skolan på evigheter. Började med svenska, läste novell, ska tydligen skriva en i 3 h nästa torsdag. Sen utv. då vi gjorde frågor till ålderdomshemmet som vi ska till på torsdag. Sen hade vi matte, fick tillbaka provet, mvg ((: Och räknade lite. Lunch efter det men det blev bara fil för resten var äckliiigt. Sen data, jobbade lite med apu-uppgiften. Sen hade vi engelska, och våran lärare, åh-åååå.. Först kan hon ingenting, sen lyssnar hon inte heller. Fick 88 glosor + att vi ska läsa engelsk bok och skriva recension :o jaja, kämpa dåva. Sen tåg och buss hem. Försökte få igång internet när jag kom hem men det funkade inte. Jobbade 17-19 och det gick bara bra :) Sen åkte jag hem och åt och sånt. Nu sitter jag här i soffan, Lipstick Jungle börjar nu :)

Förresten, kom inte ihåg vad vi haft i skolan idag så var tvungen att gå in på Mikaelas bara för att läsa ordningen. Och jag hade skrivit heeelt fel. Så äre. puss


tjugoandra februari



Hej :) Idag var en bra dag! Mamma hämtade mig hos pappa vid halv elva ungefär och vi åkte in till mberg, shoppade lite och sånt :) Fick med mig några saker hem! Tack mamma, för de jag fick av dig :) <3 Sen klippte jag mig oxå! Resultat på bilden, :] Bilden i mitten är ett par nya örhängen som det bara skriker Nea om, lovley. Och sen har jag fastnat i någon lila fas oxå haha. Åt och fikade och sånt mys, syster var med oxå och sen åkte vi hem. Var hemma en lite stund bara sen åkte jag och buggade och dansade salsa med Tobbe :) Gick mkt bra! Åt och duschade när jag kom hem sen har jag suttit här i soffan med mamma och bara haft det mysigt :) Vi kollar på Beck just nu, fast hon sover visst! Imorn äre skola igen, tagga... puss

Fika på Expresso house, och Elin! Provade såndär chai latte och det var
ju hur gott som helst!



Socker




Här är då mina läppar i en massa socker, och så kan det gå när Nea och Mikaela är i farten med sina dumma ideér!!

tjugoförsta februari

Hallihallå! Det var ett tag sen! I torsdags tog jag bussen hem till mormor, sen gick jag från bussstationen hem till henne, åt kollade tv, pratade och hade det alltmänt mysigt :) Sov kvar där tills fredag och då var jag och handlade åt mormor, sen var vi bara hemma och pratade och sånt :) Sen på kvällen blev det let's dance och mys! Den här gången var faktiskt Laila bättre än Morgan (:

Imorse ringde min klocka vid 9 och jag gick upp och duschade, åt frukost och pratade med mormor. Vid halv elva hämtade kusin Frida mig och vi åkte först och hämtade ut en jacka åt Anna på intersport sen åkte vi hem till kusin Elin, Fridas syster dårå. Var i hennes lägenhet en liten stund sen gick vi ut på stan och kikade i lite affärer, sen åt vi på la baguette och pratade och sånt mys :) Efter vi ätit och så, så gick vi till ica och köpte godis sen gick vi hem till Elin igen och som vi brukar när vi träffas så spelade vi kort! Hihi, så mysigt.

När vi spelade kort, antar att det var roligare då än nu..
Elin: Nu går de bra för fröken Källgren!
Alla tre kollade lite på varandra.
Jag:
ja.. eller vem av oss? haha 
Elin: Fröken Källgren den äldsta!

Får bli en bild på Melus och mig.


Vid kvart över fyra ungefär skulle Frida hem för hon skulle träffa kompisar, då skjutsade hon upp mig på stan och jag mötte Emmelie, Amanda och Hanna :) Dom hade shoppat och lite så, alla affärer hade stängt så vi satte oss på donkan och åt glass (: Sen gick vi hem till Amandas syster en liten stund och hälsade på. Vid 6 gick vi till filmstaden och hämtad eut biobiljetter och köpte popcorn och dricka, var på I taket lyster stjärnorna, igen. Haha, dom hade bokat och frågad eom jag ville med, så självklart :) Sorglig! Och jag grät mer den här gången haha. Fast jag är ändå lite besviken på filmen, boken är mycket bättre och trodde att filmen skulle vara minst lika bra. Visst, filmen är välidgt bra, men nej, boken är bättre. :) Sen tog vi tåg till hbg sen hämtade Emmelies pappa oss där :) När jag kom hem åt jag kräftor och nu sitterjag här och skickar bilder till Mikaela på msn :) Nehej, hare bra, puss!



nittonde februari



This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

camp rock - this is me

artonde februari

 Idag var det shopping som gällde och jag hittade lite smått och gott faktikst. Älskar den tröjan som jag har på den här bilden (okej jag bytte bild så nu ser man ingenting av tröjan, men skitsamma) jag så jag skulle köpa en till, dock fanns det så himla mycket fina färgen så det blev visst två stycken.. Aja, hade presentkort så det blev ju inte värst dyrt! Köpte även örhängen på Pieces, sällan jag köper just örhängen faktiskt så det var kul, eller nått. Sen köpte jag oxå en lång tight huvtröja att ha till leggings. Ska försöka komma ihåg att lägga in bild ngn dag, men sånt brukar jag glömma. ;] Direkt från mberg skjutsade pappa och Joel mig till dansen och jag och Jonathan hade privat lektion i latin. Gick jättebra! Mycket beröm så då blir det bara ännu roligare. Dansen går bra nu! Kände världens förändring, eller utveckling! Verkligen. Speciellt i chachan men även i rumban. Så mycket "tuffare", och mer bestämt. Precis som det ska vara och det har vi inte riktigt fått till förut men nu så! :) Direkt efter latinen kom Tobbe och vi buggade och dansade mixing i trean och det gick oxå grymt bra! Gick igenom lite från privat lektionen vi hade i måndags och så, wiho bra! Sn tog jag tåg hem och sen hämtade pappa mig på stationen. Duschade och åt, sen kollade jag av ngn anledning i tv tidningen och fick se att Grey's hade säsongsstart idag! Åh, tänk att jag hade missat det! Missat att det började idag, men som tur var så såg jag det i tid så jag hann se hela programet och det är grymt bra! Pussss!     



can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.


åh jag älskar den låten! incu- you're my sun


titta&njut!




sjuttonde februari

Hej gott folk (: Idag blev det lite ändrade planer faktikt, inte för att jag hade så jättemycket planer, mer än att  oth och slappa (: Men så blev det inte, eller på förmiddagen kollade jag ett par avsnitt! Vid ett ungefär skjutsade pappa ner mig till systers dagis och jag hämtade henne (konstigt va?) och vi gick ner till bion :) Hihi, hon och jag var på Mamma mu & kråkan (y) haha, kul för henne :) Gosigt vare oxå :D Jag älskar dig hjärtat!! Sen var jag hemma hos mamma en stund efter filmen och sen skjutsade mamma mig till pappa. Kollade ngt gammalt grey's avsnitt sen fastnade jag här (: Amanda har skaffat blogg och ville att jag skulle hjälpa henne med designen, så det har jag gjort, och som tur var blev hon supernöjd :)

och jag vill ha mitt hår tillbaka! fast färgen som jag
har nu behåller jag gärna :) men resten..


Har förresten laddat in alla 331 bilder som jag och Mikaela tog i söndags och igår haha! Kul när jag ska skicka alla till henne ;) Lägger nog upp ngn nu, men sen kommer de väl komma lite då och då för de är en hel del roliga bilder må jag säga ;D Sen har jag sett på statistiken att jag har faktiskt väldigt mycket besökare så se till att ge mig lite kommentarer oxå (;

Justja, Mikaela (läs om hennes borttappade mobil här) hittade sin mobil hos hennes syster, hon hade lagt den i fickan på hennes morgonrock som hon har när hon är där på helgerna x) hahah. pucko! :D <3

Puss!

sextonde februari

Gokväll (: Hoppas allt är bra med alla. Igår sov som sagt Mikaela här och vi hade mcyket kul, mest skratt och flams, och prat såklart ((: Och mktmkt kort :D Kollade Beck oxå. Somnade väldigt väldigt sent och sen vaknade vi ganska tidigt men shit the same :) Idag har vi mest gjort mer av de vi gjorde igår :] Haha. Vid 15.50 skjutsade vi ner Mikaela och jag åkte ner till tågstationen där jag mötte Tobbe :) Vi tog 16.10 tåget in till hbg och gick sen till dansstudion, vi hade privatlektion idag :) Och det var grymt kul, jag är så nöjd och allt. Vi gick igenom alla tre olika tempon, gjorde 15sek-slinga, gick igenom oika turer, gjorde "mål" för terminen, pratade allmänt om hur vi dansade och vad som behövde förbättras osv och så dansade vi mixing. Och vad hände med mixingen? Vi kan den aldrig och nu satt den helt klockrent och felfritt, så  nu lovade vi visst att anmäla mixing till lidköping haha. Men iaf, tillbaka till buggen så gick det jättebra. Vi belv helt överösta av beröm av C och det var så kul att höra! Ska ine sitta och skriva här allt vad hon sa för de lär ju verka lite drygt, men vi fick en sån kick, det gick iaf jättebra och C tyckte att vi hade utvecklats mycket och blivit så himla duktiga! Sen vare massa mer bra, men, det behåller jag nog själv :) Kul! När vi dansat klart gick vi til tågstationen och fick vänta 1h på tåg, hem sen fick jag skjuts hem av Tobbes pappa :)



När jag kom hem duschade jag, åt våfflor och sen har jag mest fixat med Mikaelas design som jag gjort åt henne! :) Imorn får jag se vad som händer, kanske lite oth för de var länge sen (: Jag ska nog sova nsart faktiskt, det blev ju inte så värst mycket sömn inatt haha. :) Aja, puss och jag är glad.

love

för vissa, då känns det som att dom bara behöver berätta för varandra att dom tycker om varandra. men jag vet inte om det är så jämt, snarare aldrig. som mikaela säger så måste man jämt kämpa för kärleken, men när man gör det dag efter dag då? man försöker och försöker men får aldrig något tillbaka, samtidigt så är det inte dåligt, utan ok, men inte helt bra. mitt hjärta slår extra hårt för en som absolut vet det, och vi pratar om de ibland, han förstår ändå även fast det blir konstigt. ibland känns det skitbra medan det känns grymt dåligt vissa stunder, eller så är det bara jag som tänker på alla små detaljer "nä, där verkade det inte som att han var så glad när han skrev det" då är det dåligt. men jag vet inte. just nu är läget helt okej, ganska bra faktiskt. mikaela sover här inatt ich det är jag grymt glad över, hon hjälper och hjälper och gör mig happy. jag ska sluta skriva nu, för de är rätt bra. tack mikaela! du är min bäst vän och jag älskar dig vännen! och över till kärleken, killen mitt hjärta slår extra för, tack för att du är så förstående. jag tycker iaf om dig!

alla hjärtans dag!

Fjortinde februari och alla hjärtans dag. Puss och kram dagen som syster sa förut, sött. :) Hon väckte mig imorse och hade ritat en fin teckning, fick även fina trosor av mamma :) Och massa sms och sött! På förmiddagen åkte jag, mamma och Märtha till mormor och var där hela dagen, supermysigt. Åt kina mat och fikade goda bakelser, sen mest tvmys och sånt :) Åkte hem sneare på eftermiddagen och fixade lite här hemma med mat och sånt, sen har vi ätit varma mackor och ska snart mumsa choklad pudding :) haha. Kollar melodifestivalen oxå och jag håller på Måns :) Annars då? Skönt med sportlov nu och somvanligt så känns lovet för kort, men det blir nog bra ändå :) Jag har ju sälen att se fram mot med! Puss

                                         


fjortonde februari

jag tycker om dig, och det vet du. det är du som har bollen nu.


elfte februari

Hejhallå! Idag är jag i skolan, vi har ju "innedag" på onsdagar. Började med kultur/utv. imorse och då jobbade jag, Mikaela, Sissel och Anton med genus-grupparbetet. :) Går bra även fast det är gryyymt mycket papper och fakta att hålla isär. En storbok ska det tydligen bli av det. Det blir nog bra, hah. Sen avr det lunch, makaroner och tacokryddad köttfärssås, helt okej. (: Sen idrott och idag var vi hela åtta stycken... Två mer än förra iaf, men tråkigt! Spelade volleyboll och badmintion, ganska svårt på så nåra men de gick :) Efter idrotten skyndade jag och Mikaela till infoteket och skrev ut lite grejer och sen gick hon till sin teckenlektion och jag till min spanska. :) Vi ska ha muntlig redovisning om en kompis efter lovet, jag skriver om Mikaela :) Fast de vet hon inte! Man ska typ berätta hur ens kompis ser ut, har för intressen, om familjen osv :) Sen ska vi göra en power point presentation med punkter men sen prata en massa :) Hörde av M att jag fått massa berömm av spanskaläraren ((: Så jag får se till att göra det här braaa. Hah.

Nu har jag slutat men sitter i infoteket, datasalen i ekonomen, och fixar lite med redovisningen, stödpapper och sånt. Och anledningen till att jag sitter här istället för att åka hem är för att ajg väntar på att Mikaela ska sluta hennes lektion så vi kan åka till stan. :) Och sen senare ska jag iväg och dansa med Tobbe. (:

Nu slutade visst Mikaela ser jag så ska väl skynda iväg :) puss


tionde februari

Gick till praktiken imorse och det var skönt. Sådär bitande kallt. :) Först hade vi samling & massage och så, sen planering, lunch, läsvila och lek :) Sen slutade jag. När jag kom hem kollade jag på två oth avsnitt och det är så grymt bra! :) Sen lagade jag köttfärssås tills resten av familjen kom hem :) Nu har jag precis ätit och Mikaela har varit här och lånat mina extremt rosa leggings, haha. Annars då? Dans sen och det ska bli kul (: Lite jobbigt när det är så sent men de går!

Syster & jag för läääänge sen! haha.


Igår var jag förresten hos N, som jag är ledsagare åt och det gick jättebra :) Kul! Jaja, så äre, vi hörs kanske imorn eller ngt. Jag vet inte om jag hinner imorn, ska ju dansa som vanligt, precis som vanligt. Sen på lördag är det ju alla ♥-ns dag oxå! Alltid mysigt. Fast på killfronten är det rätt ensamt för min del, men jag överlever väl.

Puss

åttonde februari

Morsning. I torsdags var det mest som vanligt tror jag, hade praktik på dagen och sen direkt efter det åkte jag och dansade med Jonathan, gick bra :) Sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Kollade väl några oth avsnitt och grät en skvätt som vanligt, haha.

I fredags var det oxå praktk. På förmiddagen när vi var ute hela dagen åkte vi sånhär matta, eller madrass ni vet? i pulkabacken, även jag hahah. Men det var kul, var ju hu länge sen som helst man åkte sån. När jag slutade gick jag hem till mamma och gjorde mig iordning och sånt sen skyndade jag ner till tågstationen. Trodde jag hade jättemkt tid på mig men det hade jag visst inte så det blev att stressa massa hemma sen springa till tåget. Sen fick jag stå och vänta på stationen ist, men men :) Tog iaf tåget till Emelie och vi fixade och pratade lite, sen gick vi ner till tågstationen och mötte Jessica på tåget :) Sen gick vi till bion. Jag, Emelie och Jessica var på I taket lyser stjärnorna och det var jättebra! Åhåå, vad vi grät. Haha, ja men den var så himla sorglig, usch. Sen gick vi runt lite i Ö-bro tills Emelis mamma & pappa hämtade oss :) När jag kom hem hade mamma fixat färska räkor och massa grönsaker och sånt gott!

På lördagen, igår alltså, ringde klockan 07.20 och jag + mamma gick upp och fixade iordning. Vid kvart över åtta ungefär hämtade Maritha, Ellen och Sandra oss och vi åkte mot Loka för vi skulle på spa! :) Så himla skänt var det där! Gick runt i bikini och alldeles för stor badrock hela dagen, hihi. Bubbelpool, vanlig pool, bastu, solarium och massa skönt. Var även på ansiktsbehandling och det var hur skönt som helst, verkligen! :) Mhmm..! Vid halv fem ungefär åkte vi hem och åkte till asund och åt mat och kollade melodifestivalen. Var väl sådär faktikst, Alcazar och Marie Sernholt borde ha gått vidare, fats Alcazar gjorde det ju men, aja :)

Idag har jag städat mitt rum nu, gick inge vidare i början för jag började bara med massa annat, haha ;) Sitter och lyssnar på Breakeven - The Script just nu men snart ska vi till farmor och fira henne för hon fyllde år igår :) Grattis! <3 Sen ska jag till mamma senare och sen ska jag iväg och dansa med Tobbe :) Får se om jag kansek skriver något ikv, annars hörs vi väl :) Puss


åh sommar! Men nu fick vi ju snö igen..

fjärde februari

Idag när jag vaknade var allt helt tiptop och jag mådde kanon (: Så det var ju bra. Upp och iväg till skolan, fast jag försov mig men hann med tåget iaf :) Först hade vi kultur/utv. jobbade med grupparbeten om genus. Sen mat. Därefter idrott och vi var 6 st som var med. Hallå? Vad händer med alla? Skittråkigt ju att så nåra är med. Pinsamt oxå för den delen! Jag tycker inte heller att idrott är världens roligaste i skolan, men jag älskar att träna och hålla på så. Jaja. Man får ju bra chans att visa vad man kan iaf. Men idag körde vi volleyboll, ganska kul ändå :) Efter idrotten hade vi ganska lång rast och sen efter det mötte jag Linnea och vi hade spanska :) Först genomgång om adjektiv och massa annat, sen fick vi jobba med massa arbetsblad :) Kom även på att på spanskan tjänar man på att jobba flitigt :D När man är klar med det hon planerat så kan man gå :) Tog bussen hem till mami och kollade tv och åt lite och så :) Mamma kom hem vid fem så pratade lite med henne och sånt trevligt.



Sen skulle jag med tåget till hberg för jag skulle dansa. 17.40 skulle tåget gå, men de blev framflyttat till hm, kommer inte ihåg men en stund. Ja, sen blev det inställt! Toppen, asbra, kanon! Verkligen. Skulle ju dansa 17.30. Aja, sen efter en stund sa dom att dom skulle sätta in buss. Men den kom aldrig. Fast sen tillslut kom den. Sen till dansen blev jag oxå, dock bara 10 min men iaf. :) Och jag hatar tåg. Bugg med Tobbe idag då och det gick bara bra :) Plus till mig och t att vi tog oss igenom hela mixingprogramet, haha. L hämtade oss och nu har jag duschat och ätit och sånt :) Snart ska jag nog faktikst sova, känns som att det har varit en låååååååång dag. Imorn blir det praktik och dans som vanligt.

Pussss


tredje februari



Hemma och sjuk. Vet inte riktigt vad som är fel, men mår bättre nu, så hoppas jag kan gå imorn :) Har inte så värst mycket att skriva nu eftersom att jag mest kollat på tv och sovit. Men nu har jag faktiskt suttit här ett tag och kollat på bilder och fakta om hurghada! :))


RSS 2.0