Ego pic ;)

Ett litet smakprov på bilder från när Emelie sov hos mig :)
Har gjort om bilden lite så mitt hår är lite mörkare och inte
så "orangeartat" egentligen. =)



Och med denna bilden säger jag Hejdå och Godnatt för er som ska sova nu :)
Hörs imorn, eller onsdag! Krams

9aaaaaaa, miss you!


Rubrik är alltid svårt att komma på ;d

Haha gahh, jag får alltid sitta jättelänge och tänka på vad jag ska ha för rubrik. Brukar oftast skriva rubriken efter att jag skrivit inlägget, men nu har fantasin tagit slut. Vad intressant det blev nu!

Hade inte tänkt skriva något speciellt, skriva lite bara, men de är väl bloggen till för? :D Tänkte ta outfit bild förut men det glömde jag bort, blir imorn eller onsdag, om ja kommer ihåg det vill säga :o) Var ute och målade lite förut frivilligt idag igen! Haha, men måla är kul, fast jag tror jg gått och blivit höjdrädd med haha, eller stegrädd eller något. Märkte det när jag skulle klättra upp på stegen och måla, läskigt haha.

Förresten, hittade så himla fina armband från Ms Bijoux, men såklart, bara för att jag skulle ha dom är dom slut överallt och det kommer inte komma in fler! :( Tråkigt, men jag förstår att det gick åt, för det första var dom hur fina och sommriga som helst och för de andra så kostade dom inte alls mycket, 99 kr tror jag det var, och  89 kr på Le shop om man är medlem, och det är jag så de kunde ha blivit ett bra köp, men neheeeej... surt.

Nu ska jag gå och packa lite till imorn och ta fram kläder och sånt. Jag tror det här blir sista inlägget för ikväll, och hinner jag inte skriva imorn innan jag åker så blir det på onsdag!

Hoppas jag inte tappar alla läsare jag lyckats få pga dålig uppdatering ;) hahah *skämt å sido*

Krya på dig mammsen. Puss&kram

Dålig uppdatering hela veckan!

Ja, dålig uppdatering kommer det bli hela den här veckan. Men livet är ju bra mycket mer än datorn, eller hur? Men visst, jag måste erkänna att det är hur kul som helst att blogga :)) Och med alla snälla kommentarer blir de roligare (:

Idag jobbade jag hos mamma då, kul kul :)) På lunchen var vi och åt pizza, gott, och lite speciellt för mig eftersom jag är glutenintollerant, men där gör dom glutnefria pizzor, så det är kul :) Sen tillbaka och jobba, det gick bra och var riktigt kul! Var väl hemma vid halv fem ungefär, åkte n er till Nyhammaren och köpte nya laddningsbara batterier till min kamera. Sen hem, har varit ute typ hela tiden, ska ut nuigen, skönt att de börjar bli varmvare, de gillar jaaag ;D hehe.

Imorn åker jag till 2 av mina kusiner, Frida och Elin, vi ska ha lite tjejkväll, laga mat, titta på film och annat kul! :) Sen sover jag kvar där, så imorn kanske jag uppdaterar innan jag åker, det beror på. Annars skriver jag när jag kommer hem på onsdag :)

Sen torsdag så åker jag igen, ska iväg med husvagnen :) Daniel ska tävla i enduro på söndagen men vi ska åka redan på torsagen så de blir lite semester, typ =) Ska bli kul och skönt :)

Jaja, nu ska jag ut igen, ska försöka skriva sen igen. Men nu vet ni att det blir dålig uppdatering den här veckan.. PUSSSSSSSSSSSSSSS


Söndag

vaknade ganska sent idag, men det kan vara skönt ibland det med :) Var hos farmor en stund och sen hos min faster och försökte hjälpa henne att bränna över bilder på en skiva, hah ;) Sen hem och kolla på Arn med pappa, den var faktiskt bra :) Åkte till mamma vi två och då målade jag lite, helt frivillgt oxå, rätt bra gjort ;d haha. Sen har vi grillat och sånt. Nyss kollade mamma och jag på filmen Bröllopsfixaren har sett den förut men den är bra :) Nu ska jag faktiskt lägga mig, ska med mamma och jobba imorn så måste gå upp typ kvart i sex. Men det blir nog bra. Sorry för dålig uppdatering. Hoppas ni haft en bra dag!

Thanks

Lägger in den här bilden för att visa hur glad jag blir när
vänner och familj berättar för en hur mycket man betyder
eller skriver en kommentar här och sånt :))
I love you all. <3


Amanda är Amanda Jenssen?

Haha, såg nyss en kul sak (eller Amanda berätta då men) på Amanda A;s bilddagbok. Hon hade lagt in en bild på Amanda Jenssen från idol och en tjej hade kommenterat och trott att Amanda var Amanda Jenssen ;) Sen i gästboken hade hon skrivit "Ja är de du som är Amanda på idol". Haha, hon måste väl sett alla bilder på dig som va innan? ;o

extrem home makeover

Det är ju bra sorgligt! Har tv:n på här vid datorn och så började det. I det här programet var det en liten tjej på 8 år som hade fått återfall av sin cancer och när dom kommer där och ropar i den där grjen att dom är där springer hon ut, helt skallig efter att ha tappat allt hår, och när dom frågar vad hon tänkte när hon fick tillbaka cancern, så svarade hon bara att det var de jobbigaste somänt och bara började störtgråta. Uschhh, och ja, känslig som man är så började jag med gråta. Usch säger jag bara. Till något helt annat och mycket roligare så ska jag till farmor nu :))

fransk manikyr

Nu har jag precis duschat och gjort fransk manikyr på naglarna :) Blev riktigt bra faktiskt, har kommit på hur jag ska göra för att få det snyggt ;d Provade med det nya jag köpte från oriflame, där det var som 2 i en. Det var som en snhär mascara ni vet, ena sidan vit och andra svart, fast på nagellacket var ena sidan vanligt vit och den andra var mer skimrande vit, pärlvit typ :) idag provade jag med den skimrande och det blev fint :D Nu sitter jag är och läser lite bloggar, får se vad som händer sen, skulle egentligen till Hanna men det blev inte så.. Puss

Matrix vavoom gold heat

Skrev ju igår att jag skulle tipsa om en jättebra hårprodukt, och här kommer tipset :)
 
Produkt: Matrix vavoom gold heat.

Den här sprayen sprayar man på helt torrt hår innan man ska platta håret. Det gör så att håret lixom "dras ut" eller plattas ut lite, så att håret går mycket lättare och fortare att platta. Sprayen gör också så att håret blir glansigt, mjukt och så att håret inte blir elektriskt.. Jag tycker också att håret håller sig platt mycket längre och bättre. Spryen säljs bara hos frisörer (står på flaskan, jag köpte min hos frisör), den innehåller 225-250 ml (osäker) och den jag köpte kostade iaf 160 kr. Jag rekomenderar ialla fall den här sprayen som verkligen fungerar bra :)

bild från google.se


Här är före och efter bild. Före bilden är gammal från när jag
hade blont men det är iaf så lockigt jag har, och efter bilden
där jag har platt syns kanske int jättebra eftersom jag har
upsatt med spännen bak.

Sov sött :)

Här sitter jag i min ensamhet och kollar msycken på leshop.se, äter polly och nyss ätit upp en tallrik med jorgubbar. muuummmms. :) Nu ska jag nog gå och lägga mig, är trött, blev ju ganska sent igår. Men imorn blir det mer update. :D Ska nog slänga in ett tips på en jättebra hårprdukt med. PUSS och godnatt!

Bäst med Emelie!

Sorry för dålig uppdatering.. Men jag har haft annat kul för mig :) Igår vid halv tio kom Emelie till mig :D bäst. Vi har gjort massa kul. Åkte upp till sjön och prtade och tog lite kort (; hihi. Sen pratade massa, kollade på film och hade allmänt kul :) Vet inte riktigt när vi la oss men de blev seeent ;d haha. Idag har vi inte gjort mycket, eller jo, egentligen ganska mycket! Kollat på film, varit ute lite, pratat och gjort annat kul :D Nu åkte hon nyss hem och jag sitter här och kollar Singing bee, haha lite kul. Uppdaterar senare (tror jag) :D pusss.


Zac efron

Yummy! ;) haha. (bild från google)

slapp dag :)

Precis som rubriken säger så har jag bara slappat idag :) Det är skönt det med, ibland. Jag vet inte riktigt vad jag gjort egentligen, dagen har gått ovanligt fort för att inte ha gjort någonting.. Och här har jag inte suttit så mycket. jaja. Kollade iaf på filmen "What happens in Vegas" förut och måste säga att det var nog en av dom bästa filmer jag sett! ;d mycket bra var den! Både Cameron Diaz och Ashton Kutcher tycker jag är riktigt bra skådespelare :) Nu ska jag nog köra lite Wii fit en stund, sen kl 23 ska jag ju inte glömma sex and the city (: Och vet ni vad? Imorn så kommer Emelie och sover kvar här tills fredag :D bäst!

Imorn har Ellen varit borta en vecka, och då äre bara, hm få se, 1 vecka och 5 dagar kvar tills hon kommer hem! Har iaf fåt ett mail från henne, de va från när hon var i österrike och där hade hon de bra. Hoppas du har det bra iaf Ellen. Jag saknar dig! ;/ <3


Haha, smart Amanda!

Hos Amanda, vi kollar på en film där dom då pratar engelska. En tjej i filmen sitter och chattar med en annan tjej, och hon skriver väldigt fort på daton.

Amanda: Shit vad fort hon kan skriva!
Hanna: mh, eller hur.
Amanda: Och hon skriver ju lixom på engelska med! ;o
*tystnad*
Nea: Nog för att hon är engelsk, det är ju som att vi skriver på svenska..!
Amanda: *tyst* hahaha, ja just det.

Hahah, det lät så jävla kul. "att hon kan skriva så fort på engelska" - bara det att hon är engelsk..
Den här gången var det inte jag som var korkad ;D haha

yesterday :D

Film hemma hos Amanda!


Amanda, Emmelie & Hanna ♥


haha, muppbild på mig ;d


Amanda, jag & Emmelie


Sex and the city!

Såg precis på www.tvplaneten.se (som är jättebra om man vill veta vad som är på tv) att sex and the city går på 3:an varje dag klockan 23.oo! Att jag missat de! Är ju sååå bra, och nästa vecka ska jag på den nya filmen med mami (: Ska bli kul :D Nej ska kila, var bra tvungen att skriva de :D godnatt people

film mys idag :)

halloj (: Nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem vid nio, men iaf. Direkt när vi kom till Amanda gick vi och åt på BK, sen skulle jag gå och ta kort till mitt leg, hahaha. Sen gick vi till bowligen och köpte godis och hyrde två filmer, The holiday och ngn mer som ja inte komemr ihåg vad den heter, men läskig va den ;o  Bra dag idag med. Här hemma åt jag tacos sen jordgubbar med mjölk, mums! Hannis håller på och skickar lite bilder från idag, lägger nog ut några sen :) men först får ni en ego bild på mig från midsommar ;d hahaha


Snabbt inlägg

Som jag skrev igår så ska jag vara med E, H och A idag igen :) Ska vara hos Amana idag, så jag hinner inte skriva så mycket nu, för om typ 5 min ska jag gå till Emmelie, sen sk vi gå till Hanna, för hennes mamma ska skjutsa. Sen ska vi käka på BK och så :) Skriver mer ikväll. Ha en bra dag alla!


Bra dag

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva nu.. Så jag borde väl egentligen inte skriva något alls ;s haha. Det blev en bra dag idag! Hanna, Amanda och Emmelie kom vid 2 ungefär, pratade massor sen kllade vi på film. Kollade på Irene Huss - Glasdjävulen (den jag såg i lördags, ja hha ;)) och sen på Irene Huss- Nattrond. Brabra :) Till det åt vi glass med varma hallon, muums. Och vet ni vad, vi ska va imorn igen. Ska ner till Amanda :D Nej nu ska jag nog sova. Godnatt!

Bloggtips :D

http://emeliejanssons.blogg.se/

Jag slänger in ett tips på Emelies blogg eftersom hon varit snäll och tipsat om min :)

Dagens outfit (:

Blir så "inspirerad" från typ allaaaa andra bloggar där dom lägger upp dagens outfit, så jag tänkte att ja gör de ibland jag med :)) (andra bilden blev lite suddig..)


 
♥ cheapmonday jeans
♥ vit enkel tröja - lager 157 raw
♥ adidasjacka - stadium


Dagens

Dagens humör: happy
Dagens borde: Hm, rensa min garderob..
Dagens frisyr: Utsläppt fast uppsatt med lite spännen ;)
Dagens klädsel: cheapmonday jeans, vit tröja och korallröd adidasjacka (bild kanske kommer sen)
Dagens längtan: sooool + att mina kära vänner ska komma någon gång ;) haha
Dagens beronde:  Ingen aning faktiskt
Dagens tråkigaste: Att det regnar kanske, ja kommer intepå något annat


:))

Äsch, det där när Ronja och jag trodde vi var intresserade av fotboll, det var bara en tillfällighet. Iallafall för mig, vad säger du Ronja? ;) haha. Jag ahr bivit mitt gamla jag där fotboll inte intresserar mig alls. HAHA!

Idag ska jag vara med Emmelie L, Amanda och Hanna :D Ska bli riktigt kul. Det var ett tag sen vi var allihopa. Det känns som att det skulle kunna bli som förra sommaren, då vi var varje dag. För med oss är de så att r vi en dag, då är vi oftast dagen därpå och så fortsätte de så, haha, vi får se. Men det ska iaf bli väldigt kul (: Dom kommer till mig snart tror jag. Nu håller jag på att läsa lite bloggar, men jag skriver nog sen :)) kraaaam

Fira Elin! + fotbollsnördar

Kusin Elin fyllde 21 i fredags, grattis grattis (: Så idag var vi och firade henne. Mat + mormors goda jordgubbstårta! Mmmmm.. Haha, mätt? ja. Annars idag har jag mååålat brädor.. Det var ju dock inte 74 brädor som Daniel sa, utan 46 Ehm, det går ju att diskutera hur han räknade det.. han aksnek bara gissa, men det var ju rätt så mkt fel, om man säger så. Nu är ja hos pappa och jag gör inte allsmycket. Pratar med Ronja och Emelie på msn (: Pusss

RONJA & JAG måste bara berätta en grej. På bara ngn minut har vi gått från att vara helt ointrisserade av fotboll till att titta på en match mellan spanien och italien och vara nervösa inför straffarna!!! Så har vi suttit på msn och skrivt neeeeejjjj :( om italien gjort mål, och jaaaaaa :D om spanien gjort mål, vrf just spanien vet ja inte. Men uschhh de är läskigt :S Vi är inte ens intresserade av fotboll! Haha, ronja och nea - fotbollsnördar. De stämmer lixom inte :O hahaha

<3

Bästa vän, jag finns här! Jag lovar , och det vet du, vi har redan pratat och jag har sgat allt det där som jag annars tänkte skriva här, du kan ringa mig när som helst, bara du mår bra! Spelar roll om de är mitt i natten. Jag ställer upp och finns här. Jag behöver inte skriva massa, för jag har sagt de till dig redan.. Jag älskar dig vännen, du betyder. <3

Ronjiii

Det här kanske inte låter kul alls, men jag vill iaf skriva upp de (:

På msn. Vi hade precis pratat om att vi gjort grejer idag som inte var likt oss, ronja hade ex klippt gäset. ;)
Nea: Brb, jag ska bara måla naglara.
Ronja: Det är därimot en vanligare syn! Haha :D
Efter en stund när jag är tillbaka.
Nea: Jag satt och kollade på mina händer förut och såg att jag visst bara målat naglarna på ena handen, så jag tänkte att jag kanske borde måla dom andra med (Y) (A) hahaha
Ronja: hahahhahhahaha nea! varför är jag inte förvånad? :O hahah :D:D (Y)

Haha Ronja, fasen vad jag kommer sakna att inte gå i samma klass som dig :(  ♥

 GAMMAL BILD, HAH (A)

Fotbollsproffs?

På gympan, klassen är uppdelad och vi spelar fotboll (!)..

Amanda: På den här sidan är vi ju bara 3 st som spelar fotboll på riktigt, du (kmr inte ihåg vem) har ju iallafall spelat..
Nea: Jag har faktiskt oxå spelat fotboll!
Amanda: Haha, har du?
Nea: Jaaa
Ronja: Men då var väl du typ 7 år och gick på nån sommar-fotbollsskola? Hahah
Nea: *tyst* Jo.. Men jag har ju iaf spelat..

SKRATT SKRATT SKRATT av alla som var där. Haha, vadå.

Midsommar outfit

Midsommar outfiten, det som jag hade på kvällen alltså + att jag hade röda pumps!




Målaaaar

Nu är jag här igen, och nu är jag på skrivhumör ((: Haha. Har ätit pommestallrik och sen har jag nyss varit ute och målat brädor till altanen! ahh, jobbigt. Jag och brorsan målade, ska måla 74 st och vi har väl kankse målat 20! Haha :D Nu ska vi snart kolla på film, Irene Huss - Glasdjävlulen. Kanske uppdaterar efteråt, beror på vad klockan blir :) Jag har inte så jättemycket att skriva just nu faktiskt.. Men men, ska lägga upp en midsommar-outfit bild straxt! Puss

(:

Började skriva massor, men neej! Jag orkar inte. Uppdaterar senare ist, snart kommer de folk hit!

adios


Midsommar

En snabb uppdatering här då, innan jag ska kila (: Gick upp tidigt imorse, åt frukost, sen följde jag med mamma och Märtha och plockade blommor till Märthas krans. (: Efter det blev det att åka hem, duscha, platta håret, äta och sen sminka och lite så :) Nu ska vi straxt åka, till Borasjön, eller Bodanesjön, vet fortfarande inte vad som är rätt (precis som jag skrev i ett inlägg för ett tag sen ;)) Där är det midsommarfirande, ska dit med lite kompisar. Sen efer det ska vi hem, jag ska nog byta om o lite grejer, sen iväg till kompisar (: Det blir nog en bra dag! Ha en bra midsommar alla! Puss

Godnatt!

Med denna "snygga" (eller inte) bild säger jag GODNATT :D

En dag med Emelie :)

Idag har jag varit i örebro med Emelie :) Därav dålig (ingen) uppdatering. Åkte in till Emelie med tåg vid 8.08! Sen var vi hemma hos henne ett tag, och efter det skjutsade hennes mamma oss in till m-berg :) Gick runt där en stund, det gick ju dock väldigt fort ;) Sen tog vi bussen in till stan. Gick och åt på La baguette nästan direkt, sen gick vi på stan en stund, sen lite senare fikade vi på Java. Mysigt :) Hittade två kjolar. En hög kjol och en vanlig låg :) Sen köpte jag en ögonskugga, en brun, alltid bra att ha (: Åkte hem till Emelie vid halv sju och sen tog jag tåget hem därifrån. Tack för en mycket kul dag Emelie! ♥ Nu har jag ätit och kollat lite på tv. Ska snart lägga mig tror jag, ska upp lite tidigare imorn. Ska till några kompisar (: Vad ska ni göra på midsommar? 

Här är kjolarna ja köpte :))





mys med syster (:

Idag har jag till skillnad från igår gjort en hel del (: När jag vaknade fortsatte jag kolla på OC, såå bra! (: Sen hade mamma bett mig skala potatis, eller de var färskpotatis så de va ju bara o borsta, så de gjorde jag. Vid halv 2 gick jag till dagis (: Skulle hämta syster men så skulle jag va där och hälsa på en stund, har ju praoat där i 3 veckor, totalt. På hemvägen köpte Märtha och jag mjukglass (: musmsigt. Sen stannade vi och lekte i en lekpark :) mys! Nu ska jag äta. Sen ska jag kanske ut och gå eller springa med mammsen. =)  Pusss



Sista natten mé gänget-bilder!


Här är lite bilder ifrån Skara, de kommer antagligen fler :)) Men jag måste bara säga igen: fyfan va kul de va! :D

Här sitter vi o väntar på att få skrika LAAAAAAXÅÅÅÅÅ när
de är vår tur i 3-kampen :D


Uppställda o klara för o hejja ;))


3-kampslaget, Stefan, Anna, Anton, David, Malin och
Jimmy


LAAAAXÅÅÅÅ :D


Sista natten me gänget


Påväg in (: Redan här hade vi börjat "hejja" på laxå :D


Haha, "pissepaus, pissepaus, pissepauuus" Som
dom själva sjöng ;)


"vi älskar Laxå" Haha, såhär gick vi runt o skrek (;


Måste ha sett rätt kul ut när alla slänggungorna var
upptagna av Laxåfolk med gula tröjor!


Våra tröjjor ((:

<3

Till en bästa vän, jag vill bara berätta att jag alltid finns här. Jag lyssnar och pratar med dig om du vill det, jag pratar med dig om något annat om du vill glömma det för en stund, jag gör i stort sett vad som helst, bara du mår bra. Jag förstår att det är fruktansvärt jobbigt, och man får vara ledsen, men jag vet också att du är stark nog att ta dig igenom det. Ring mig när du vill, det spelar ingen roll vad klockan är. Jag älskar dig vännen, du är bäst ♥  Du vet vem du är.

Typiskt mig

Ärligt talat. Jag hittar inte min ipod! Jag har städat bort den! Jag menar, vem lyckas med något sånt?! Jo jag såklart. Typiskt mig. Jag måste hitta den nu! Jag kom iaf ut på min springtur idag (: Mycket skönt, sprang runt nyhammaren. Nu får jag se vad ja ska göra. Julia kanske skickar lite bilder, men det får vi se :) Imorn åker Ellen vilket jag tycker är väääldigt tråkig :( Men du får ha det så bra! <3 Såg att jag fått "mycket" kommentarer på mitt  förra inlägg för o vara jag. Har ju inte haft blogg så länge (; Får väl hoppas att dom fortsätter o läsa här ibladan ;) hahah.. Puss 


Tråååkigt

Nu har de faktiskt blivit lite varamre ute, eller varmt är det väl inte, men solen skiner (: Ska nog gå ut och sätta mig på altanen och göra något en stund. Jag får se, jag är iaf vääääldigt uttråkad. Wie, nu kom syster hem, då blir det iaf roligare, om hon är på bra humr vill säga ;) haha. nejdå. ♥

Som vanligt!

Neheeeej... Skärgårdsdoktor-skivorna funkade inte :( Bara för att jag verkligen ville se det nu. Haha. Jag ska nog kolla på första OC boxen istället, kan ju lika gärna va inne och kolla på film efter som vädret är så dåligt..

:)

Sov längre än vad jag tänkt idag, men det var skönt. Känns som att jag inte sovit ordentligt på flera dagar. Kan nog bero på att de hände väldigt mycket grejer förra veckan. Men kul var det, så jag ska inte kaga. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt. Dåligt väder är det oxå så man kan ju inte sola. Typiskt svenskt sommarväder! :( Jag ska kanske ut och springa med Ronja ikväll, det beror lite på ifall hon skulle sova hos Elin eller inte. Nej nu ska jag nog kolla på Skärgårdsdoktorn kom jag på (: Har alla tre säsonerna som jag kollade massa på för ett tag sen, så nu ska jag nog kolla igen, de är ju så bra :D Hörs senare, puss ♥

9a <3

lat-nea?

Hahahaha. På msn.

Emil: Vad ska du göra imorn då?
Nea: Får se om jag ska ut och springa :)
Emil: Springer du? :O

movie

Ska nog kolla på filmen systrar i jeans om ett tag (: Någon som sett den? Den är ganska gammal men jag har inte sett den, har läst böckerna och dom tycker jag mycket om, så får se hur filme är. Jaja, jag bara svamlar nu känner jag. haha.

Pussheyyy


today

Dagens humör: glad!
Dagens borde: ut o springa, men de blir aldrig av
Dagens frisyr: uppsatt i knut
Dagens klädsel: jeans & vit tröja
Dagens längtan: fint sommarväder!
Dagens beroende: vet inte
Dagens tråkigaste: träffade Ellen sista gånegn på nästan 3 veckor :(

Tra la la

Nu har jag som ni ser lagt upp lite bilder från skolavslutningen, orkade inte lägga upp så många efter som bloggen och jag inte verkade sammarbeta med det ;@ haha. Eller det blev nog en hel del ändå. Nu kommer Ellen snart! (:

Skolavslutningsbilder

9A <3 Tack för att ni har gjort dom här tre åren oförglömliga! Jag kommer sakna er, I LOVE YOU <3


Jag, Julia, Linnea                                                                      


:)


Julia, jag, Anna, Linnea, Amanda                                        


Några i 9A <3


i kyrkan                                                                                                                                              


Ronja, Pontus, jag, Tobbe

Tobbe, jag                                                                                


Jag, Julia


Jag, Julia, Anna                                                                       


Lollo, Linnea, jag, Anna, Julia

Jag, Pontus, David, Anna                                                      


En del av 9A <3

Jag                                                                                              


Jag i kyrkan


Emmelie, jag                                                                            


Jag, mamma


Jag, kusin Tina                                                                          


Jag, kusin Elin


Elin, Märtha, jag                                                                       


Mormor, jag


Sötsyster!                                                                                   
 

Märtha


Kvällen = film, chips, melon & coola.

Dagen blev ändå riktigt lyckad, trots mitt dåliga humör! Eller, kvällen blev lyckad! Mamma och jag kollade på film, Mona lisas leende och åt chips och sånt, gott (: Filmen var bra :D Kvällen blev mysig. Nu har Anna skickat massa kort till mig, ska lägga upp lite imorgon eller något. Först ska jag va med Ellen, hon åker på onsdag :( Sen är hon borta i typ 2 ½ veckor. Trist :( Godnatt people.


Dagens horoskop, jungfrun

Jungfrun 24/8-23/9

Du vill träffa folk och ha roligt men samtidigt har du ont om tålamod. Andra irriterar dig ofta. Knepigt.


Det är läskigt. Min dag har varit precis såhär, så förlåt alla som har varit i min närhet.. Jag vet att jag varit irriterad för ingetiing, sry.

Här kan du läsa ditt horoskop :)


söt-syster

Syster (3 år i september, så ni vet åldern annars låter inte de här ngt kul) och jag ligger på en filt i tv- rummet och kollar på film och hon ska sova, men hon somnar aaaaaaaldrig..

Mamma kommer in in tv-rummet och ska kolla om hon somnat, Märtha får syn på mamma;
Märtha: *snark, snark* Jag sover mamma!
En stund senare, hon sover fortfarande inte.
Nea: Märtha nu måste du sova, klockan är ju mycket.
Märtha: Men titta Nea, jag sover ju, jag blundar och snarkar. *snark*

HAHA, så sööööt. ♥
 


Skara - sista natten mé gänget

Skara igår var hur kul som helst!! :D Julia och jag gick till grindis vid 12.10 och sen gick bussarna 12.30. Bussen dit var faktiskt inte så kul, satt för långt fram, haha. Men de gick ändå, rätt kul vare (: Direkt när vi kom ut ut bussarna började vi  skrika LAXÅ och klappa och grjer! Kul. Sen gick vi runt där inne på skara sommarland och gick i en stor klunga och skrek ramsor och Laxå och sånt :D Sen åkte vi slänggungorna och alla gungorna var upptagna av Laxå-folk, det  var bara gula trjör (våra Laxå tröjor var gula med röd text, haha snyggt eller inte). Sen åkte vi karuseller och badade och sånt, sen samlades vi igen och gik runt och skrek. Sen åt vi, efter det gick vi iväg mot läktaren på otorstadion, och på vägen dit kan ni ju gissa att vi skrev lite mer ;d Vi var först på läktaren och även fast det inte var några andra där så skrek vi LAXÅ och klappade och grejer, Sen kom Gullspång och satte sig vid oss, "slog ihop" oss iblad när någon ropade något "elakt" haha ;D Sen var det 3-kamp. Från Laxå var det Anna, Malin, Anton, David & stefan som var med och tävlade. Och vi andra laxåare skrek som bara den haha och det bästa var att vi ägde ut Habo ;) Hahaha. Fyfan vad vi skrek alltså, så jävla kul :D Sen var de ett band där, zz cops, var väl ok iaf ;) haha. Sen var de kareoke och från Laxå var det Sara ((: Hon sjöng hon kommer med solsken till oss och hon  var asbra :D Sen var det disco!! :D Kuul! Vid 01.30 åkte vi hem. Julia och jag trodde garanterat att vi skulle somna men icke.. Satt och pratade med Didde, Ronja,Cirre och Emil hela vägen (: Julia och jag var hemma vi 03.00 och somnade säkert inte förens 03.40 sen vaknade vi 12.30 idag.. Sen har vi inte gjort så mycket. Slappat. Bilder kommer (: Det är några som ska skicka, för själv glömde ja kameran hemma ;/ Men det finns så mycket snälla personer som kan skicka så de spelar ingen roll :D Men "sista natten mé gänget" var iaf bland det roligatse jag gjort, verkligen ett minne för livet. Jag kan verkligen inte förklara hur jävla kul de va! :D


Julias blogg

Gå in på  Julia´s blogg som hon fixade idag ((: Julia & jag sitter och kollar fotboll, fast de är mest hon som kollar ;) Jag vet iaf att de står 1-1 mellan spanien och sverige..

Jullanbullan

Jullanbullan bakar bullar.
Stora och små, med strösocker på.
In i ugnen och ut igen.
Jullanbullan bakar bullar.
Goda och äckliga, brända bak
För Jullanbullar hon bakar bullar!!


smått panikslagen

Precis vad jag börjar bli.. Eller egentligen inte. Glömde massa grejer i Julias väska, mobilen tex. Måste ha det tills imorn, hon kommer ju till mig men så hon nte glömmer de! Och grejen är de att jag har ringt minst 10 ggr utan att överdriva och hon svarar ine! Men jag får ringa imorn bitti och påminna henne. haha, de är ju ingen fara men jag vill gärna ha med mig de där grejerna imorn till skara. Iaf mobilen kan va bra.. Nej, n ska jag nog sova! Haha, är så jäkla trött, och imorn blir de en lång dag! ♥


Skolavslutning!

Kom hem ca 00.45 igår och gick upp 06.20 imorse. Duschade, plattade håret, gjorde mig iordning helt enkelt. Vid 08.10 kom Julia :) och vi halv nio gick vi mot kyrkan.Träffade kul folk där och stod och pratade innan vi gick in :) I kyrkan sjöng kören och sen sjöng Marri ch Frida och Linnea spelade piano, hur bra som helst! Och ja, jag grääääät. Känsliga jag. Sen fick vi betgen och dom var brabra :D Sen tog vi masssa kort! Dom bilderna kommer.. Sen hem, till pappa, men mamma var med, hela familjen, + några kusiner, farmor, mormor, farfar & Emmelie! Åt och så :) Fick en jättefin klocka av familjen ((: Tack. Fick massa blommo av allla möjliga! Tack så mycket! KANONKUL & BRA DAG. Men sorglig! Men det var inte lika sorgligt som jag trodde de skulle bli, men jag vet varför ;D Vi ses ju morrn igen allihopför då blr de Skara och Sista natten mé gänget!! Kommer saknar 9A ;( Hoppas vi träffa något i sommar och så :) Nu ska jag snart sova tror jag ;o astrött, och ska ju va uppe läge imorrn, bussen går hem från skara 01.30. Men de kommer bli riktigt jäkla kul!
Bilder härifrån kommer, men ja orkar inte lägga upp nu. På lördag kanske. Pusss

Onsdag: ramundervallen & avslutningsfest!!

Här är ifrån onsdags då. (Kan bli långt inlägg ;p). Började med att städa våra skåp och lämna tillbaka nycklarna och grejer, sen övade vi inför vårat uppträdnde som vi hade på kvällen. Sen fick vi glass och vi gav våra mentorer blommor (: sen övade vi igen och sen rast från typ 10.45 - 12.25.
12.25 samlades vi på B-planen. Vi i 9A stod först med våran skylt som framförallt Anna, Julia & jag målat! Sen "tågade vi in mot A-planen. Och på vägen in dit skrk vi "9A SHALALALALAAAA, 9A SHALALALAAA osv." När vi kom fram höll vi på så där ett tag till. Sen var det dags och presentera vinnaren av skyldtävling och M började säga såhär "vinnare är 9 ....... A!!" Haha! Wieee och då kan jag säga att då srek vi lte till, andra gången vi vinner ;) Sen hade 7orna klädstaffet, 8orna hade dragkamp och vi 9or hade plankgång, grattis till 9D som vann. Efter det hade niorna bränboll mot lärarna, tyvärr så vnn lärarna även det här året. Sen stallde 7orna och 8orna upp sig i två led och niorna sprang igenom och massa! Riktigt kul var de! Efter det så följde Julia med mig hem. Fixade hennes naglar först sen började vi görs oss i ordning för avsluningsfesten som blev riktigt riktigt kul! Linnea kom och hämtade oss sen gick vi. Först var det mat och sen hade v uppträdanden. 9D började och dom sjöng om sina lärare, sen var de 9B som dansade "såhär ser de ut på våran klassfest" och sen var de vi och vi körde våran grease dans + att Tobbe &jag buggade. Belv riktigt jäkla bra både grease och buggen. Sist var det 9C som oxå sjöng. Efter det hade lärarna upptrdande. KUL! Hes blev jag oxå. Sen hade vi "allsång" vi körde killarna mot tjejerna på en sång, tjejrna började sjunga ja vi har vårat glada barnasinne kvar, säg har ni erat glada barnasinne kvar? Sen svarade killarna likadant och så höll vi på så och det blev bara högre och högre tillslut skrek vi bara allt vad vi hade. Ännu hesare. Sen var det disco resten av kvällen! Julia och jag dansade heeeeela tiden, satt inte still en sekund! Så himla kul var det! Sjöng (skrek) med till de flesta låtarna vilket resulterade att jag belv ännu hesare, stackars mig som blir hes så lätt. Haha. vid kanske 00.15 var de dags att gå hem. Gick med Ronja, Linnea och Julia, skrattade skapligt åt min röst! tillslut fick dom säga till mig att nte prata för de var verkligen illa, hahah! Riktigt kul och  lyckad kväll!! Bilder kommer en annan dag, när ja orkar! Kanske har skrivit väldigt konstigt här men de va så kul så ja bara skriver! haha.

my nails

Så här blev naglarna! :)


today!

Idag var faktiskt en bra dag (: Skagern med klassen. Gjorde inte så jättemycket men vi låg på en filt och pratade och spelade kort :) Jag, Amanda & Linnea badade oxå (: Ganska kallt vare men lite stolta får vi vara eftersom inga andra "vågade" bada för dom tyckte de va för kallt, hehe. Bilder därifrån kommer nog :)) Sen fick vi sluta redan klockan12 så de belv en kort dag ((: Skönt. Då åkte jag hem till mamma och kollade på film och lite sånt mys. Vid fyra ungefär började mamma och jag med naglarna, okejdå, det var mamma som gjorde allt. TACK mamma! ♥ Blev faktiskt jättebra, över förväntan! Kanske lägger in en bild, sen tänkte ja skriva ngt om de, ni får se.. Sen var jag hos Emmelie en stund med (: Nu sittr jag här, pappa kollar på fotboll, och trots att Sveriges splelar så är jag helt ointrisserad! Haha.

Imorrn:
• Avslutning ramudervallen, 9A kommer ha avslutningströjjorna (:
• Avslutningsfest på kvällen!


GELNAGLAR
Produkt: Depend gel kit. Man förlänger naglarna med nageltippar och gelé. Inte som vanliga lösnaglar alltså. Utam hr förlänger man bara.
Pris: Var inte så speciellt dyrt, tror de kostade runt 150kr på Åhléns.
Tid: Tog ganska lång tid. Detvar väldigt pillrigt. Specellt att fila och klippa naglarna till rätt längd, det var väl det somtog längst tid. Men det tog nog mellan 1 - 1½ h.
Resultatet: Jag tyckte att det belv ett jättebra resultat. Blev lite buckligt av gelén, men det är inget som syns! Lite svårt att få till rätt längd men annars blev det bara bra och efte mycket om och men fick jag till den längd jag ville ha :)

                                                  

GRATTIS JULIA!

Vad är det för nån dag? Det är ingen vanlig dag för de är Julias födelsedag! Hurra, hurra, hurra!
Grattis Julia som fyller 16 idag!! Jag älskar dig vännen. <3


kamera-rensning, naglar & bonuskort till Julia ;)

Jag ska nog snart lägga mig, är så himla trött haha.. intresseklubben antecknar. Nu har jag gjort en bra sak. När jag lägger över bilder från kameran till datorn tar jag aldrig bort bilderna från kameran utan ja låter dom vara kvar, varföt ve jag inte men det är väldigt jobbigt då de tar massa plats! Men nu har jag varit duktig och tagt bort alla bilderna från kameran! :D haha var tvungen för jag kunde inte ta ett enda kort till och jag ska ha med mig kameran till skagern imorrn :)
 
Imorn ska jag hem till mamma direkt efter skolan, hon ska hjälpa mig och fixa naglarna! Får se hur det blir (: Sen ska jag till pappa igen, sen på onsdag ska jag till mamma igen, sen på torsdag till pappa, och sen ska jag till mamm fredag eller om de va lördag. Haha! Tur att de inte är mer än 4 km imellan ;)

Imorgon blir Julia stor och får ha egna bonuskort i affärer. Hahahaha! jag vet inte varför vi har så kul åt det, men vi har iaf väldigt kul åt det :D Fats jag ska inte "gratta" Julia här i bloggen förens imorn, för de är då hon fyller :))


haha

Anna, jag och Julia sitter på BK och pratar om våra skolavslutningskläder..

Anna: Nea hur ser din klänning ut nuigen?
Nea: Den en vit.. (sen förklarar jag mer noggrant men de orkar ja inte skriva)
Anna: Är den helgrön sa du?
(Julia och jag börjar skratta lite, tror hon skojar)
Nea: Ehh, nej den är vit.
Anna: Jaha, jag tyckte precis att du sa att den var vit!
Julia: Du menar att du tyckte hon sa den va grön?
Anna: Nej vit!
(Julia och jag börjar skratta och berättar för Anna vad hon precis sagt) :)

kanske inte låter lika kul nu, men de va väldigt kul då iaf :D


Gårdagens outfit!


Bilder

Här kommer lite bilder från den här veckan som jag inte kunnat lägga ut (:



Kalas hos kusin, så här såg jag ut (:
 

Julia påväg hem från borasjön :) vaaaarmt!



Dans på marieberg!



Jag innan jag skulle någonstans ;)


Sötsyster ♥


Lyssna :)

Under the brigde - http://youtube.com/watch?v=vQOYCXKfpt4. Det är ingen ny låt så alla har säkert hört den. Har lyssnat på den förut och så hörde jag den igen nu (: Brabra tycker jag :))

Väl planerad vecka.. :D

Var och badade idag med (: Solade mest men badade med :) Blåste rätt mycket så de var lite irriterande, men men. Har inte så mycket att skriva om idag, men det har varit en bra dag (: Ska kanske lägga in lite bilder från veckan nu eftersom jag är hos pappa där kamera-sladden precis som jag trodde var. Senare ska jag gå till Emmelie och gratta henne eftersom jag inte hunnit med det än :)) Den här veckan kommer bli både bra och väldigt rolig! Det känner jag på mig (: Det är bara massa kul grejer som händer nu, det är faktiskt nästan bara grejer med skolan, men bra blir de!


♥  Måndag: Julia idag, antar att det blir mycket prat om de kommande dagarna.
♥  Tisdag: en heldag med klassen i skagern.
♥  Onsdag: avslutning på ramundervallen med brännboll mot lärarna mm. På kvällen: niornas avslutningsfest!!             
♥  Torsdag: SKOLAVSLUTNING!! Så himla skönt och kul! Dock något sorglig :(( Kommer sakna många..
♥  Fredag: Sista natten mé gänget i Skara!!
  Lördag: Soooova, eftersom vi kommer hem sent från Skara :)))
♥  Söndag: enda dagen den här veckan då jag inte har något planerat, än så länge.


gahh

Skrev ett inägg igår om gårdagen men nu såg jag att det inlägget hade hamnat i utkast och nu går de inte att lägga in. Hoppas bara de va ngt konstigt med det så att de här funkar..


Godnatt!

Orkar inte skriva så mycket nu, sängen väntar! :D Har dansat på marieberg idag och det gick jättebra, bilder kommer på söndag när jag kommer till pappa. Gick även i lite affärer, hittatde en hel del (: Men behöver åka dit ngn mer dag när jg har mer tid för dom har ju gjort om så mycket där :)) När vi kom hem åkte jag upp till crossbanan och träffade Emelie och Joel, var sen där en stund :) Har varit liye folk här hemma som precis gått så nu ska jag nog lägga mig. Imorrn skulle de ju bli typ 26 grader så det blir stranden ((:

Borasjön (:

Borasjön (eller bodarnesjön, alla säger olika så jag vet inte riktigt vad som är rätt..) idag då :) Kul med Julia (: Hade bara två riktigt lektioner idag, eller riktga och riktiga, vi kollade på film på båda två. Sen gå till den där sjön, tog ca 1h. Framme åt vi mat och sen låg Julia och jag och solade (: Sen var det bara att gå samma väg tillbaka, men då kändes vägen kortare. Kul dag med Julia. <3 Har bränt mig på axlarna när vi har gått idag, haha. Nu tror jag att jag ska hoppa lite studsmatta :))

                                                                            

9 dagar kvar..

tills jag slutar nian! :D wiee! Så himla skönt! Men samtidigt väldigt tråkigt, kommer sakna alla, 9A lixom. <3


Tisdag

Hallooj (: Även fast det är tisdag så har dagen gåttt ganska fort, tisdagar brukar alltid gå sakta eftersom vi har så mycket lektioner då. Vi gör ju ingenting på lektionerna länge, vi kollar på film nästan hela tiden. På so:n fick vi öva på våran dans till avslutningsfesten :) Kommer bli asbra, haha! Efter skolan dansade jag, gick mkt bra :) C ringde nyss och sa att 11.00 ska vi dansa på marieberg på fredag! Kom och kolla (: Kom hem från ica för ett tag sen, cyklade och köpte dricka tills imorn då vi som har skapande ska till borasjön eller vad det nu heter (: Tog en outfit-bild igår men hittar inte kablen så jag kan lägga in på datorn, men när jag tänkter efter så kommer jag faktiskt ihåg att jag har den hos pappa. Bilden kanske kommer en annan dag ;d pusss

Grattis Emmelie!

Idag fyller då min kära barndomsvän och granne (vi umgås fortfarande, så hon är ju fortfarande min kompis hiihi) Emmelie 15 år! :D Grattis! Hoppas du haft en jättebra dag, kommer med present en annan dag! Kram ♥

(Mycket Emmelie här, men det här är en annan Emmelie en den Emelie som jag var med i fredags. Haha!)

Fira Frida!

Igår fyllde min kusin år så idag blir det att åka och fira henne (: Ska bli kul! Grattis igen (i efterskott).
Kanske skriver ikväll, ska fixa lite nu innan vi ska åka :))


hard work

Haha, rubriken stämmer på gårdagen, dock inte hela dagen, men en stund ;) Berättar lite om i söndags nu (: Solade en stund hemma hos pappa innan jag åkte till mamma. Direkt när jag kom till mamma började jag ta bort brädor från altanen som ska bytas, jobbbbigt, haha. Efter det hjälpte jag Daniel med altantaket, eller jag höll bara i ;D Efter det åkte jag och mamma in till A-sund. Hämtade Märtha hos Maritha och Ellen. Åt glass i hamnen, gott! Sen åkte vi till mormor en stund och sen hem igen (: Sis badade i sin pool en stund och Joel och jag hoppade studsmatta. Sen blev det grillning, mer studsmatta och sen fick jag för mig att göra bananmilkshake som blev mkt god :D pusss

RSS 2.0