tjugosjätte juli

Sitter i min säng med en god chailatte och brownie just nu samtidigt som jag kollar på något program på mtv. Har precis provat att baka glutenfria tortillas, blev sådär tror jag? Får se vad dom smakar, förhoppningsvis så är dom godare än dom ser ut i alla fall, haha. Kom hem från marieberg för några timma sen. Mamma, jag, Märtha och Daniel var där och fixade lite och åt maaaaat.

Har även haft en mysig helg tillsammans med pojkvännen, har mest bara kollat på film och sådär, finns inte mycket annat att göra i det här vädret men vi tog en tur till stadium också. Beställde hem en ny bikini igår från nelly som jag verkligen hoppas passar! Känns inte så lockande att använda i det här vädret kanske men förhoppningsvis så blir det lite mer värme på sommarlovet och sen har jag mest tänkt att det kan vara bra att ha en till när vi åker utomlands såklart.




tjugotredje juli

Vart tog sommaren ivägen!? Är ju rena istiden ute, brr, vill ha varmt igen! Just nu gör jag inte så mycket, snart ska det ätas och för tillfället kollar jag lite på reprisen av blåsningen. Igår var pappa, jag och Joel i stan och shoppade lite, var på bio och åt gott! Var mysigt. Fick med mig ett par skor, en tröja, hårspännen till syster och en tröja till älskling! På väg hem släppte pappa av mig hos Marcus och sen sov jag där tills idag, myspys :* Skulle ha jobbat idag när jag kom hem men det blev inte så pågrundav sjukdom, så istället har jag bara varit hemma.
Nu: maaaaaaat. Puss


sjuttonde juli

Bloggen blir inte exakt som jag vill men det får vara så tills vidare, är inte hela världen direkt! Ligger i sängen med datorn i knät och småkollar på tv. Väntar på att Marcus ska komma någon gång! Antar att han är påväg, eller åtminstonde påväg hem från studion där bandet håller på att spela in.

Har jobbat en del i veckan och varit barnvakt åt min söta lillasyster torsdag, fredag och lite av idag. Har myst en massa och igår tog vi bussen till mormor och sov kvar där tills idag! I torsdags sov jag även hos Marcus, mysigt! Annars har jag inte gjort sådär jättemycket. Nästa vecka är inte alls planerad, föhoppningsvis träffar jag Emmelie, Amanda och Hanna något.

Förövrigt drar vi mot varmare länder i kalla november...!

fjärde juli

Börjar med gårdagen.. TREDJE JULI 2010 - Marcus och jag firade ett år! Helt underbart!! 365 dagar, 52 veckor, 12 månader, ett underbart år. Har gjort mycket roligt och mysigt tillsammans och vi kommer bara varandra närmre och närmre för varje dag som går. Jag älskar varje sekund som jag är med dig. Älskar att höra ditt skratt. Älskar att höra din röst. Älskar att känna din kropp. Älskar att vara i närheten av dig. ÄLSKAR DIG!!!

Spenderade dagen vid ett supermysig litet badställe där vi nästan var helt ensamma. Mös bara med varandra och hade det hur bra som helst. Älskling hade även planerat lite piknick och det var riktigt mysigt! Kunde inte haft en bättre dag. På kvällen satt vi ute länge med Annelie och Tomas och åt god man och jordgubbar, jättemysigt. Senare mös jag och Marcus till en film. En helt perfekt dag hur som helts. ETT ÅR.

Idag var vi och Marcus familj och solade och badade hela dagen. Var riktigt skönt och trevligt!

 
  

love you like crazy! det vet du. puss


RSS 2.0