tjugofemte juli

Nu är jag hemma igen :) Sunne var bra! Trevligt sällskap, mysigt. Vädret var dock sådär, svensk sommar. När vi kom upp i onsdags var det mulet och inte så varmt, fast vi badade ändå. Det var inte det minsta skönt faktiskt, haha. På kvällen blev det massor av dans + måns zelmerlöw, good. I torsdags regnade det hela dagen. Satt i förtältet i samma stol från frukosten tills jag gick och duschade på kvällen, haha. Gjorde inget speciellt på kvällen då, jag, linnea, tobbe och joel cyklade in till sunne och köpte godis, sen blev det mest kortspel och grejer! Igår var det jättefint väder och riktigt varmt, antagligen för att jag skulle åka hem hihi. Packade ihop mina grejer på morgonen sen spelade jag minigolf med joel och tobbe. Sen efter lunch åkte therese och jag hemåt. Packade upp och la grejer i tvätten, duschade och sen skjutsade pappa mig till marcus! Handlade en massa godis på maxi först som vi knappt åt något av  haha. Kvällen spenderades på altanen med hans familj och åt god mat + jordgubbar och sen framför tvn :) Tjatade till mig att få se madagaskar 2 men jag somnade innan den knappt börjat så så belv det med det (: Pappa hämtade mig vid 12 idag så åkte vi till mberg och fixade lite saker.

Nu är väskan packad, nästan iaf, lite mer grejer som ska med. Har precis tömt kameran så nu kan jag ta massor med fina bilder när jag är borta! Snart ska pappa och jag äta sen ska vi till fam larsson en sväng, prata lite med emmelie och så :) Sen imorn bär det av! åhhhhh, längtar! Ska bli så kul och skönt. Får se om det blir nån mer liten uppdatering innan jag åker, annars kan det säker bli något inlägg från mallorca. :) ANNARS HA DET SÅ BRA!!! KOMMER SAKNA FLERA STYCKEN OCH NI VET VILKA NI ÄR! <33



pussssssssssssssssss


tjugoförsta juli

Packningen gick precis som jag trodde, huhu. Började lite smått näääästan direkt efter jag skrev förra inlägget, okej ganska långt efter men iaf, tog fram några grejer ur garderoben och sen.. ja då hamnade jag vid datorn igen (y). Skulle ju ha åkt nu ikväll egentligen men blev ändrat så vi åker imornbitti, hade ju inte sååå bråttom haha. Bar iaf ut alla grejer i husvagnen runt 18, vilken jäkla tid det tog, men det var ju för att jag hann göra tusen saker imellan. Har dock inte så mycket med mig till sunne eftersom jag inte är där så länge, men sen har jag packat inför mallorca oxå. Har inte gjort något annat alls idag, pratade med marcus nyssss. Eller nyss? Klockan var visst mer än jag trodde, för typ nån timma sen. Jaja. Nu är det sängen som gäller för min del. Ska upp tidigt imorn. Har ärligt talat inte packat klart allt än, trääääligt men de fixar jag imorn haha. Ska leta upp en bild som får pryda inlägget nu men sen ska jag stänga av datorn och krypa ner under täcket! PUSS vi hörs till helgen, ta hand om er.


tjugoförsta juli

Har jag börjat packa än? Nej.

Borde jag sitta här? Nej.

Ska jag börja packa nu? Ja.

Kommer jag göra det? Nej.


Tur att jag känner mig själv så bra iaf haha ;) Ska väl försöka ta mig i kragen ändå, måste ju packa inför både sunne och mallorca. Hörs ikv! Pusss



nittonde juli

Hallååå i regnet.. I torsdags kom marcus och stannade tills igår, mys. 20 över 6 ringde klockan i fredags och vi, alltså mamma, jag, marcus, joel, daniel och märtha åkte till göteborg för att gå på liseberg! (: Superkul. Varmt hade vi det oxå men det var skönt, blev rätt svalkad av att åka kållerdado och få allt vatten från den där sprutgrejen på sig iaf haha. Skulle åka uppsvinget oxå som jag aldrig åkt förut, typ två gungor som ah, skitsamma haha var nog den roligaste av alla fast jag var helt vettskrämd hela tiden :D uschh haha. Var kvar till halv 10 ungefär så då började vi åka hemåt (: Snacka trött jag var, sov hela vägen, skulle duscha sen när vi kom hem men somnade direkt med kläder och allt, haha. Igår blev det mest att ta det lugnt tills marcus åkte hem igen, sen på kvällen kom lite kompisar och vi grillade och så :)




Idag har jag inte heller gjort något alls, har gjort packningslista eftersom att jag åker på tisdag och blir borta nästan 2½ vecka sammanlagt. Kommer hem en sväng till helgen iaf så får tvätta lite och sånt innan jag åker till värmeeeeeen! :) Har precis kollat A walk to remember, sjukt bra och sorglig.

Annars dåååå. Livet leker och rullar på. Alla mina jädrans skavanker börjar bli bättre, som tur är :) Armen är egentligen helt bra medans foten är okej. Hoppas bara det går över nu, får räcka med skiten nu tycker jag (; Som tur är, eller tur vet jag inte? Men iaf, har ju inte varit så varmt så man behövt bada och det har väl varit tur för det har jag inte kunna göra pga infektionsrisken. Fast ju jäklar vill jag ha värme. Hoppas på varmt i veckan när vi åker i väg med husvagnen och hoppas på en himla massa värme, sol och bad när jag åker till mallorca. Början nästan få lite resfeber, ihhhhhhhhhhhhh.

Förresten, igår tror jag det var exakt en månad kvar tills skolan börjar. Fort det går, bäst att ta vara på tiden, det ska jag iaf.




puss


femtonde juli

Idag fyller kusin Tina år, så grattis till dig (: Saknar dig.. Men grattis!


Igår åkte jag, Emmelie, Hanna och Amanda till Sthlm på morgonen :) Möttes där av världens skyfall men efter att vi snurrat runt där ett tag så sprack det upp och vi fick sol och varmt hela dagen (y) Var på gröna lund först, skoj (: Fick som väntat gå med kryckorna men ääääsch de funkade bra ändå :D Åkte lite karuseller och grejs, spelade på chokladhjul OCH wihoooo jag vann en stoooor marabou! :D Haha, så nu har jag 2 kg choklad här hemma. MUMS, tur att jag ääälskar choklad haha :D

mmmmmmmmmmmmmmmmarabou


På eftermiddagen gick vi till skansen och sen var vi på allsången (: Åkte hemåt framåt nio och så sen. Var hur kul som helst, supermysigt som alltid med er bruuudar (:


Imorse var det strålande sol och varmt när jag gick upp så vi packade ihop vårar pick och pack och åkte till stranden. När vi kom dit började det spöregna så vi åkte hem igen ;s haha. Har inte gjort så mycket idag, somnade förut och sov ett tag ;) Sen har jag jobbat och övningskört (: Brabra. Nu kom jag precis ur duschen och nu ska jag sova. Ännu mer roligheter väntaaaaas. PUSS


trettonde juli

Halloj. Nu har solen hittat hit iaf, får se hur länge den stannar. Dagen har förövrigt varit sådär.. Ganska kass. Känner mig rätt sleeeten faktiskt. Spenderade eftermiddagen på vårdcentralen idag igen, orkar inte ta varför. Men ja, sliten är rätta ordet. Och sen behöver jag kryckorna igen för foten, otympligt. Umgicks med emmelie, amanda och hanna ett tag på kvällen vilket var bra iaf :) Har suttit ooch pratat med mamma ett tag nu så allt kännes bättre nu, med allt, jag älskar dig.. Känner mig sådär supernegativ just nu, men orkar inte vara glad när jag inte mår så bra just nu. Hoppas verkligen att det blir bra tills imorgon då mycket roligheter väntas. Om jag så behöver hoppa på kryckor hela dagen så får det bli så för med det ska jag. Nej, bbläää, de här duger inte. Bäst att ta tummen ur och sätta fart. Väntar på att marcus ska ringa, hoppas han gör det snart. Känns alltid så mycket bättre att prata med honom :) <3


puss


tolfte juli

marcus, it's amazing how you can speak right in to my heart <3

/mikaela

jag saknar dig neus.

 

elfte juli

En dagens nea.


Exakt en månad sen vi fick sommarlov idag ju! Fort har det gått iaf. :) Pappa, jag och Joel åkte in på bio idag, var på baksmällan! Haha, grymt bra film, sjukt sevärd. Skrattade mig igenom hela filmen, hah ;) Var och åt på någon kinarestaurang efteråt, vilket var gott och mysigt :) Kom hem för en stund sen, gör inte alls mycket nu.


Sommarvädret som vi hade för typ två veckor sen kan gärna få komma tillbaka. Vore inte direkt några fel faktiskt föör regn har vi så det räcker och blir över tycker jag. Fast, blev iaf några bra bilder på regndroppar HAHA.






pusssssss


tionde juli





Tack snälla mamma och pappa för att ni lät mig ha så snygga solglasögon. HAHAH, jag dör.

nionde juli

Himlen har öppnat sig och det bara vräker ner. Har varit barnvakt hela dagen idag så det har inte spelat så stor roll, har mest myst framför tvn. :) I tisdags var jag och Mikaela på mberg och shoppade loooooosssss vilket var brabrabra :) Skulle inte handla så mycket, skulle spara.. Gissa hur det gick med det! Spenderade sen kvällen hemma hos Mikalea. Onsdagsmorgonen tillbringade jag på vårdcentralen pga min fot, blir bara värre, men får vänta och se vad  som händer. Får stappla mig fram bäst jag kan!


Tog tåget in till örebro på em och sen vidare till mberg. Mötte finaste där och åkte med hans mamma hem till kumla. :) Supeeeeerbra. Mysigt, ja. <3 Fick skjuts av j & m hem sen på kvällen, tack :) Skulle bli hämtat på stationen och fick skjuts dit av marcus mamma eftersom jag knappt kunde gå, så det var snällt, tack (: Sen att min häl svullnade upp jättemycket under dagen och att jag fick klippa upp mina byxor för att få av mig dom på kvällen är en annan femma!


îmi place de tinei


.

GAAAAAAAAAHH VAD ONT MIN HÄL GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.
VÄRKER SÅ DET SVARTNAR FÖR ÖGONEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stödja på den är omöjligt just nu.



Synd att klaga annars eftersom livet är jäkligt bra. GODNATT nu ska jag sova och hoppas på en bättre morgondag.


sjätte juli

Vilken dag. Vad mycket jag har fått gjort. Verkligen. Önskar alla dagar va såhär bra och gick såhär snabbt. ELLER INTE. Världens segaste dag, har inte gjort något alls! Suttit vid datorn/tvn och ruttnat bort hela dagen. Bööööööööööööööööö. Segt. Har tänkt ta tag i livet och städa garderoben och rummet  flera gånger idag men neehej så blev inte fallet.

Veckans väder ser inte ut att bli så bra. Mest regn. Imorn blir det iaf en toppen dag med Mikaela! Blir nog jättebra. Har inte så jättemycket planerat annars i veckan, ska träffa Marcus något såklart! :)

Och snart åker jag! Ska bli härligt faktiskt. Varm och skönt! Åker till Mallorca till kusin Emelie som bor där, längtar!



NU: tillbaka till beck! pussss

femte juli

Känns som att det vore på tiden att uppdatera lite nu. Har hunnit med en himla massa sen sist. Umgicks med bästavän i tisdags, mest prat och sånt mys. Och en hel del mat HAHA. Jaja, äta bör man annars dör man, typ. Jobbade onsdags, torsdags och fredags. Gick bra, var helt okej.

Hela helgen spenderade jag med marcus :) Mös med wallander och beckfilmer, åt godis och hade det allmänt mysigt. Hur bra helg som helst. hjärta dig



Nu blir det straxt sängen! Trött, ont i magen, blöder näsblod och så är jag förbannat kär oxå - det är tufft att heta linnéa just nu! haha, fast grymt bra!  

♥ m


RSS 2.0