trettionde december

Näst sista dagen på 2008. Och snart är det bara en dag kvar! Det har varit en bra år, en riktigt jäkla bra år måste jag säga! Så, tack familj, släkt och vänner för det. <3

Igår åkte jag till stan med Emmelie, Amanda och Hanna. :) Na-Na kom även med :) Riktigt kul och mkt bra hittade jag på rean! Kanske kan komma upp ngn bild, men troligtvis så kommer jag glömma bort det. :) Mysig dag på stan med tjejerna iaf! <3

Åkte till mamma när vi kom hem och då kom några kompisar och vi åt vofflor och spelade world tour! Trevligt, verkligen :) Jag har oxå blivit helt beroende av min andra oc box. Det är ju klart, jag har tottat 100 ggr på ettan, så nu när jag väl fick tvåan så äre klart jag vill kolla ;) Kollade för många avsnitt igår kväll när jag egentigen behövde sova ahah. Det konstiga är oxå att när oc gick på tv så såg jag alla säsongent, men inte tvåan, för jag kan inte komma ihåg att jag sett den. Konstigt. Fast det är ju destoroligare att kolla nu!

Idag har jag, mamma, Daniel, Joel och Märtha varit på lek och bus landet. haha var faktiskt riktigt skoj. Tänkte först att det bara var för småbarn, men det var en hel del äldre där, och jag fick ju springa eter Märtha hela tided och hjälpa henne, så jag blev ju helt slut! Men det var mysigt iaf. Innan var även mamma & jag inne på gina en sväng och kollade rean. :) När vi kom hem åkte Joel och tränade och vi andra var hemma.



Och mamma och jag, åh vi tittade på resor. Hoppas att vi ska åka iväg snart, verkar så. Himlans underbar vore det. har varit utomlands grymt många ggr, senast var tunisien förra året i november, afrika, det var lite häftigt faktiskt. Men annars har vi varit på väldigt många ställen. :))



Senare åkte jag till pappa och nu ska jag titta på oc :) pusspåer.


Säfsen i liiiiiite bilder

Hade inte mkt bilder på min kamera och det är bara innebilder, men mamma har massa bilder från backarna, ska försöka lägga in nästa vecka :) Om jag kommer ihåg vill säga ;)




Mitt och Ellens rum efter 1 ½ dag! haha


Min jul i lite bilder <3









tjugoåttonde december -säfsen!

Torsdag: mamma, Daniel & Märtha hämtade Joel och mig hos pappa vi 9.30 och vi började åka mot Säfsen :) Var framme vid 12 ungefär. I stugan var redan Daniels mamma & låtsaspappa och syster och samtidigt som oss kom Daniels bror och hans tjej. Vi började packa upp och grejer. Hahah, lite trångt var det faktiskt. Det var en 4 + 2 stuga men vi var 10 st! jag fick iaf en riktigt säng att sova i (y) Får väl tacka Ellen som paxade ena sängen i våningssängen åt mig ;) haha. Vi åt och sånt och vid 16.00 åkte vi kvällsåkning! :) Mysigt. Lite väl mörkt i backarna och lite väl lite backar öppna på kvällen men det var bra ändå :) När vi kom tillbaka till stugan blev det till att duscha och börja med maten, sen åt vi, såklart :) Efter maten blev det tv och chips och sånt (: Ellen och jag skulle kolla på one three hill när vi skulle sova men kvaliteten var lite dålig haha, vi hade bara bild när dom pratade och när dom inte pratade så försvan bilden!

Fredag: Söt liten syster väckte hela stugan vid halv åtta- åtta och det var bra att gå upp och ta på sig underställ och äta frukost! Sen ut i backarna och åka hela dagen! Så kuul :D Sen blev det såklart vam choklad med grädde (y) hah. Och korvgrillning. ;) Vid 16.00 när dom stängde åkte vi tillbaka till stugan och det blev återigen duschkö! Sen mat och sånt. Och sen blev det tv, körslaget, och chips & dipp hela kvällen! :D Och senare, när de flesta lagt sig, kollade jag, E, S, E och J på Sunes jul, mys hah. :) Sen blev det sovdax. Ellen och jag var superpigga och låg och pratade om allt och inget hur länge som helst :))

Lördag: Märthis väckte allihop idag igen. Världens bästa väckarklocka. Upp och äta frukos och allt sånt igen dårå, en ut och åka! Superfint väder vare idag :) Och jag säger bara muuuuuuuuums på liftkillen :D haha. Åhååå, Ellen och jag var bara tvugna att åka "hans" lift några extra ggr ;) :D Sen dök han upp lite här och var och det var ju asbra :) Hihi. Framåt lunch blev det varm nyponsoppa och mackor i matsäcksrummet. Plus att tina upp tårna (y'. Åkte till stugan när dom stängde och då blev det dush och mat som vanligt :) Idag hade vi även julklappasbyte. Först hade vi julklappslotteri och då hade alla köpt ngt för 50 kr som vi lottade ut :) Fick ett sett med spelkort, suduko och ngt papper och sånt. :)) Sen hade fick vi lite vanliga julklappar eller vad man ska säga :) Tack. Idag vare körslaget igen, och chips och dipp igen, och massa godis, och varm choklad med grädde och massa onyttigt :) Den här kvällen var iaf Ellen och jag lite tröttare och somnade nästan direkt.

Söndag: Fick gå upp ganska tidigt imorse och började städa och sånt. Jag ska lägga ut en bild på mitt och Ellens rum sen, herreguuuud. Och så många dagar var de ju ändå inte.  :) åt frukost och packade ut i bilen, sen åkte vi hem :) var superkul och så :))

Ska lägga ut bilder senare. puss


tjugoåttonde december

Bloggen har stått tom ett tag, och det är för att jag har varit i Säfsen och åtk skidor och haft det bra! :) Julatfon var kanon! Har lite bilder som jag kan visa när jag orkar lägga in :)

julaftonsmogonen började med att jag faktiskt öppnade ett paket direkt på morgonen, - det jag skulle ha på mig på dagen. (Jag hade ingen aning om vad det var men mamma sa att det avr ngt jag säkert ville ha på  mig och det var det ;)) Min älskade superfina spetströja :D Sen gjorde jag mig iordning och grejs sen kom mamma, Daniel & Märtha och hämtade mig & Joel hos pappa. Vi åkte somvanligt hem till mormor där vi träffade hela den släkten! När vi kom dit hjälpte vi mormor och fixa allt och så sen blev det glögg, och efterdet julbordet! Mums. Men jag förstår inte att man ska äta sig så mätt varenda gång. Äckligt mätt nästan. När vi ätit och pratat och haft det supertrevligt så blev det Kalle Anka och julgodis :) Lillasyster tjatade om Tomten 24/7 så tillslut kom han iaf. haha. :) Och våran gran var, precis som varje år, helt jäkla överfull! Fick grymt mycket bra julklappar & hade grymt bra sällskap! <3

På eftermiddagen/kvällen åkte Joel & jag upp till pappa där nästan hela den släkten väntade! Två av kusinerna plus deras pojk- respektive flickvän var tyvärr inte med iår. Först blev det glögg & prat och efter det delade vi ut julklapparna! Efter sm vi fick World tour (stavning?) började vi spela det direkt och sen åt vi mat! Proppmätt även denna gång. Det är konstigt! Sen blev det mer spelade och pratande och sen belv det fika, och där efter spel & prak kvällen lååång. Även grymt bra saker & grymt bra sällskap här! <3

Spetströja
Smink-kit isadora
örhängen
handskar
ros till håret
hårspännen
armaband
småtoblerone
tavla
mysdress/pyjamas
presentkort
schampoo & balsam x2
vetevärmare
worl tour (mamma)
bok
world tour (pappa)
presentkort bikbok
presentkort gina x2
nagel&smik-kit
stor toblerone
bio presentkort
muggar till "samling" jag har
body butter
body lotion
chokladkaka
pengar!
oc box 2
scrapbookingalbum

Det är det jag kommer ihåg som jag fick (a) :D :D Glömde säker en del :) Tack för allt iaf! Bara massa bra :)


GOD JUL !!!

24/12 2008 Merry christmas! ♥ ♥



tjugotredje december

dan före doppare dan ;) och imorn är det äntligen julafton! :) Eller om 15 min mer exakt :))  haha. Min dag har varit bra & jag har varit superglad :) Sov länge imrose sen kollade jag lite på tv. När pappa och Joel kom hem från deras träning åkte vi till asund och handlade massor till imorn! Sen hem och då kollade jag lite på camp rock :) Var även hos MIkaela och lämnade hennes julklapp men eftersom hon inte var hemma skulle jag lägga den i brevlådan. Synd för mig bara att det inte fick plats :) jag provade på alla sätt, men det gick inte. Hahah, så jag fick ställa det på trappen. (y)

När jag kom hem därifrån bakade jag julgodis :D Myys. Snöbollar & något mer med smält choklad och godisnappar. Mums.

 

Kollade lite på tv och åt pizza. :) Sen ringde Lotta och ville ha hjälp med en sak till Emmelie och Ebba så jag sprang över dit :) Fixade där sen bev jag kvar länge pch pratade om allt mellan himmel och jord. :) Emmelie och jag har så mycket minnen tillsammans så det är inte sant.. :)

Nu kom jag precis hem och tänkte lägga in några bilder från kameran så jag kan ha med dom i det här inlägget, men nej då dör kameran, så jag väntar att posta inlägget lite och laddar kameran lite lite så de går att lägga in dom bilderna :D Sen funderar jag på om jag ska duscha, men jag gör de nog imorgon bitti ist. :) Intressant va. Sen kanske de vore bra att slå in dom sista julklapparna! Eller va säger ni.. :) Åh jag längtar så till imorgon! Kommer bli så bra och mysigt :)

Avslutar med en bild från när Mikaela var hos mig i lördags :)
Ta bilden med en klackspark för den är världens oseriösaste (: <3



Nu ska jag snart lägga mid, blir att gå upp rätt tidigt imorn :) Tror inte att jag hinner skriva imorgon innan jag åker så
GOD JUL !!!

tjugoandra december- citat!

I lördags när Mikaela var hemma kom även grannen E och lekte med Märtha en stund. Och hon är myyyyyycket äldre än märtha, hon går i 3an typ. Hon hade tagit på sig jacka och så och skulle precis öppna dörren, hon kände på den men den var låst...

E: ska jag låsa upp dörren?
Nea: (håller sig för skratt & mikaela typ dör av skratt) hm, ehm, ja det går nog lättare att komma ut då!
E: Okej



ahhhahahahhahahahhahahahaahahahah. Det är nog ganska svårt att komma ut genom en låst dörr.


tjugoandra december

... och det är 2 dagar kvar till julafton! Nästan en eftersom den här dagen snart är slut (a) haha. mysigt!

Idag har jag inte gjort alls mycket.. Var hos farmor med kusin tina en stund i eftermiddags, sen har jag kollat sex and the city och typ suttit här. Fast det var en bra dag iaf :) Man måste ju få vila första dagen på lovet eftersom man varit sååå trött på skolan :) Var hos farmor en stund till ikv för jag var uttråkad och behövde komma ut en stund :) Nu kollar jag på Irene huss - nattront, har sett den förut men den är bra :) Christmas cup går ju på tv med! Men jag kollar på reprisen. :) och pappa, jag är inte alls sur längre, jag älskar dig :)


mamma, tack för hjälpen med julklapparna! Betyder. Jag älskar dig :)


jag saknar dig vännen! hittade massa bilder från alla våra raster på bk
och all annan tid i skolan. va sägs om att hitta på nått? :)

om en vän (:

VAD KAN DU OM DIN KOMPIS?

VAD HETER HON: Mikaela Rosengren
VAD HAR HON FÖR FAVORIT FÄRG: rosa försjutton
VAD HAR HON FÖR ÖGON FÄRG: typ blågrå
KLÄDSTIL:  typ jeans & linne, eller leggings & nån tunika eller linne
HAR HON FÄRGAT HÅRET NGN GÅNG: jaa :)
HAR HON KLIPPT SIG NGN GÅNG: haha klart
HAR HON PIERCAT SIG: nej, eller öronen dårå.
DRICKER HON: närå, inte direkt.
RÖKER HON: näje!
VAD HAR HON FÖR MOBIL: sony ericsson
VAD VILL HON BLI NÄR HON BLIR STOR: dagsifröken så klart, bar&fritid ju ;D ahah.
VAD HAR HON FÖR FÄRG I SITT RUM:  typ grå med bård med kinatecken
HAR HON NÅGON/NÅGRA SYSKON: yes.
VAD ÄR HENNES FAVORITMAT: potatisbullar av all mat som finns :o
VILKEN MAT HATAR HON: fiiisk!!!
VAD TROR DU HON SKULLE GÖRA IFALL HON FICK 1 MILJON: shoppa & köpa sig ett helt stall
HAR HON BRÅKAT MED NÅGON NÅGONGÅNG: nää
VAD BRUKAR HON GÖRA PÅ HELGERNA: kompisar, rida mm :)
VAD HAR HON FÖR MUSIK SMAK: de mesta typ :)
HUR BLEV NI VÄNNER:  gick på samma dagis typ, sen går vi i samma klass nu!
HUR GAMMLA VAR NI DÅ: när vi lärde känna varandra som bäst - 16 :)
VILKEN KLASS GICK NI I: ettan på gymnasiet.
HUR UPPTÄCKTE DU HENNE: ehhh, samma klass (:
VAD PÅMINNER HON DIG OM: fliiiiiis! haha. nämen typ rosa. ;d
VAD VAR DET FÖRSTA HON SA TILL DIG: "hej" kanske.
VAD BRUKAR NI SKICKA SMS OM: hahaha, allt & inget.
ÄR HON BEROENDE AV NÅGOT/NÅGON: godis typ. (a)
VAD KALLAR DU HENNE: Mikaela, Mickis, Mela typ. Och Fliiiiiiis kansek.
VAD KALLAR HON DIG: Nea, Neus, grisen. ;d
VARFÖR KALLAR DU HENNE DET: jag vill (;
VARFÖR KALLAR HON DIG DET: haha, jaduu.
IDROTTAR HON: rider :)
VAD HAR NI GEMENSAMT: humorn och massa :)
HAR HON BDB: yesbox!
HÅRFÄRG: blond
VAD HAR HON FÖR SYSSELSÄTTNING: datorn, kompisar, hästar :)
NÄR FYLLER HON ÅR: 19 augusti
HAR DET HÄNT NGN GÅNG ATT NI GILLAR SAMMA KILLE: hahah nej.                     
GILLAR DU HENNE: som kompis ja :D
DINA SISTA ORD TILL HENNE: "hejdå fliiiis!" kanske? hahah :D



tjugoförsta december

Jag har inte haft lust med att blogga nu på några dagar, speciellt inte idag, men nu så :) Det är äntligen jullov nu! Mmmm, det är skönt! Fast kag kommer sakna många! Vissa lite mer.. :) Började vid 10 i fredags och hade lite lekar och tävlingar med klassen. Mitt lag var sämst, förlåt mikaela, frida och anton, ahhaah men :)) Först hade vi nån sorts quiz och vi förlorade stooort (a) Men sen, när det var namn på orter som översatts direkt till svenska och man skulle gissa vilken ort de va, då jäklar var vi på g och vann :D Typ såhär, Electric town blev Strömstad och Ohyes belv Hjo osv. :) Sen blev det fika & mys. Julshowen som esteterna hade sen med, bra! :)) Slutade vid 11.40 och då gick Mikaela och jag och fikade för vårat tåg gick inte förens 13.01.

När jag kom hem packade jag och fixade lite sen tog jag 3 bussen hem till mormor :) <3 Var mysigt! Jag hjälpte henne att städa och slå in paket och så (: Sen på kvällen blev det tv, massa godis och annat onyttigt och prat (: Sov kvar hos henne och på lördagen fortsatte jag med alla paketen! Vid kavrt i 2 kom mamma och hämtade mig och vi åkte vidare till Daniels bror som fyllde, grattis. Sen hem vid halv 4.

Mamma och Daniel åkte bort på kvällen så Joel och jag var barnvakt åt lillsis. :) Bästa vän kom även på kvällen! Superbra! Först lagade vi mat & åt, kyckling och pommes. Märtha var trött och ville lägga sig så hon somnade ganska snabbt. Sen hade Mikaela och jag kul hela kvällen lång, vi skrattade så vi låg ner på golvet och fick ont i magen! Vänskap! Även mycket prat, killar, killar, killar ;) Vid elva ungefär åkte hon hem och då skulle jag kolla på film, men jag somnade i soffan efter 10 min :) Så Mikaela, jag sa ju att jag skulle logga in på msn, men nu vart du varför jag inte gjord det (a) haha. jag vaknade vid 2 ungefär då mamma och Daniel kom hem. Så då bytte jag plats till min säng..

Vad har jag gjort idag då? Inte mycket, surat typ :) haha nämen. Inget speciellt. Slagit in julklappar! Och när jag hade slagit in massor och var klar så hittade jag 3 till som jag visst hade gömt för någon. Haha jobbigt :) Har även packat till Säfsen! Åkte till pappa förut med :) Nu är Joel och pappa och spelar fotboll, eller, Joel spelar och pappa är tränare. Och jag själv tittar på Reine och Mimmi i fjällen. :)

Mkt teeeeext..


hahah, hittade bild från när vi curlade i 9an! Cicci bakom tror jag :)



Och min bild är ju inte lite somrig heller. Blääää, skitful med för den delen. Men alltså den går ju inte att byta utan att göra om nått med hela designen eller skit.

Puss!

och ni andra i familjen med såklart!! Jag älskar er alla.

mamma....

är alltid bäst i mina ögon.


artonde december

Nu är det en dag kvar tills det är jullov! Åh så härligt ((: Mysigt med för den delen! Idag var en rätt onödig dag, precis som resten av veckan han varit. Vi behövde inte ha någon matte i morse, och vi som var klara med alla uppgifter på biden behöve inte gå på den, så vi började 10.50 :) Sovmorgooon <3 haha. Hade engelska och då fikade vi sen satt vi bara och prtade, sen lunch. Efter lunchen hade vi typ julmys. Första höll jag, Mikaela och Anton i några lekar sen sjöng vi singstar :D Askul :) Fast lite segt med.. :) Sen tog Mikaela och jag tåget till örebro och köpte dom sista julklapparna och åt på la baguette och så (: Sen tåg hem, och sen hem, till huset alltså ;)

Här hemma har jag bara städat mitt rum, och nyss åt vi macka med julskinka, muuuuums! Imorn har jag sovmorgon igen! Puss

Bild från början av ettan tror jag. HAHAHA

femtonde december

Imorse vid halv åtta åkte jag och Mikaela hem till Anton och fixade med frågorna till mötet och sånt (: Halv nio gick vi till kommunhuset och hade möte med fritidschefen, håller på att göra ett arbete om kommunens fritidsverksamheter! Gick bra (: Åkte med 9.37 tåget till skolan och idag var det ekonomens dag så vi fick fika och så var det lite uppträdanden och guitar hero (: Hihi. Matte sen men alla var grymt trötta så vi fick sluta... Haha. Sen låååång lunch och dörefter data. Gjorde... ingeting! (: Skulle egentligen ha haft kultur sen men M var tvungen att åka på möte så vi fick sluta (: Mikaela och jag åkte buss hem och gick sen till hennes mamma, på konditoriet och fikade, sen gick vi och träffade Joel och Claes på stationen (: Efter det gick vi till ungdomsgården och mötte Anton oc gjorde yttligare en intevju där (: Bra! När det var klart sprang Mikaela och jag till bussen.... Vi hann inte..... :( Så vi gick hem.


fjortonde decmeber -tredje advent!

redan tredje advend (: mys. Och nu är det massa snö oxå! Imorse hämtade mamma mig hos pappa vid kavrt i elva och vi åkte till marieberg. Eftersom mamma jobbar där tog vi emot tomten som skulle vara där och dela ut mandariner till alla barn och barnen skulle få skriva önskelistor :) Vid ett klippte jag mig (: Blev jättebra! Bild kommer, kanske imorn, kanske en annan dag :) Sen hjälpte vi tomten lite mer, haha. Sen åt vi och sen shoppade vi lite :) Blev några julklappar rikare! Jag har dock några kvar :| Jobbigt! Sen när vi kom hem bakade jag pepparkakor med syster och hade de mysigt :) Sen åt vi, och sen har jag väl inte gjort så mycket annat idag? Eller? Jag kommer inte riktigt ihåg.

Förresten, skulle skriva såhär till Mikaela på msn förut: Kunde din mamma skjutsa oss imorn?
Men råkade skriva såhär: kunde din mamma skuta oss imorn?

haha, blev lite fel. :)) skjutsa blir nog bättre.
pusspåer!

fjortonde december -00.27

Idag, egentligen igår men skitsamma, har jag bara slöat i soffan. Kollade på Arn 2 och Tomten är far till alla barn, härlig film :D Sen har jag suttit här ett tag med. Nu på kvällen kom Emmelie, Daniel, Ebba, Håkan och Lotta hit :) Mycket trvligt och very much skratt :D Spelade först buzz som Lotta och jag var sämst på. Sen spelade vi hej knäckt, hahah kul. Emmelie och jag är iaf bra, Daniel bara fuskade och sa ord man inte fick säga utan att någon märkte :) Sen spelade Emmelie och jag fifa x) hahaha. Asbra. Hon vann, med ett turmål... Bra kväll iaf :) Nu ska jag hjälpa pappa att plocka av lite sen blire nog att sova :) Puss&godnatt


tolfte december -citat!

Pappa och Joel kollar på hockey och jag sitter här vid datorn. Leksand-AIK har precis börjat spela efter paus, eller vad det nu heter...

Pappa: Det verkar som att leksand fortfarande är kvar i omklädningsrummet! (Han menade att dom fortfarande hade paus typ, att dom verkade trötta när dom spelade)
Joel: Jaaaa.
Jag: Men alltså dom som är kvar i omklädningsrummet måste väl ha märkt att det började igen? Eller? Nån säger väl till dom?

HAHAHAHAHHA. Men vadå. Jag fattade inte att det var ett talessätt (a)

tolfte december

Nu är det redan fredag! En endaste vecka till jullov! Åh så skönt, det behövövs verkligen. Och julen är så mysig, träffa all släkt och bara ha det bra! Jag längtar. Mikaela, my friend, när ska vi få till våran julklappsbytmysdag? :D Hade idrott imrse och då dansade vi. Baksetdans, typ hiphop och sen bugg (: Hihi. Efter det var det lucia! Så himla fint var det (: Och Mandis, du var jätteduktig! :) Sen hade vi bild. Mikaela, jag och Anton gjorde klart våran reklam så sen fick vi sluta, typ efter en halvtimme, alltså halv 12. Mikaela och jag gick och åt och det var världens längsta kö! Tacos som inte alls var god var det. Sen gick jag till ekonomen och satte mig och Mikaela gick till tåget för hon skulle till sin syster, men efter typ 5 min ringde Mikaela och sa att hennes tåg var försenat så jag gick birt till stationen :) Hennes tåg kom 12.37 ist för 12.16 och sen kom mitt tåg hem 13.01. Gick upp till systers dagis, dom hade lucia! Hjälpte barnen att klä på sig luciakläder och så sen kollade jag, söta hihi :) Åkte med mamma hem till henne, sen buss därifrån hem till pappa.

Var hos farmor&farfar och hjälpte farmor att skirva julkort :) mys. Alltså har ja sagt hur mycket jag älskar den här snön!? Så mysigt. Nea ♥ julen! hihih. Sen har jag lagat tacos (mycket godare än den i skolan!) och det har vi nyss ätit. Nu tänkte jag lägga in lite bilder på sis när hon var en söt liten lucia. <3


elfte december

Hoyhoy. Igår var jag med Mikaela! Vi var på ungdomsgåren (hahah) och gjorde en intervju till ett skolarbete. Sen gjorde vi massa annat, skratt och prat somvanligt!! Sen blev det ju såklaert grey's ((: Sen gick jag och la mig för jag somnade i soffan hela tiden (a'

Idag har det varit en bra dag iaf. Började med matte. Mikaela, jag och Anton redovisade våran planch, hur många timmar sitter du vid datorn i veckan, D stallde frågor till alla grupper och ingen kunde svara typ. När han frågade oss varför vi gjort just ett histogram tittade vi på varandra och tillslut fick jahg fram något som "ehhhhhhhh, eftersom det är ända upp till 25 timmar skulle det bli så många värden att skriva om man skulle ta 1, 2, 3 osv så då är det lättare att dela upp det 0-5 osv och då gör man histogram......? eheh" helt konstigt blev de, men nån var ju tvungen att säg nått :o som tur var så var det rätt iaf. haah. Sen var det bild, gjorde reklam med Mikaela och Anton. :) Sen var det engelska, våran engelskalärare är läskig.. Jag är inte ensam om att tycka det, jag lovar! (: Sen mat och hela matsalen var helt full, pinsamt! Sist hade vi kommunikation&utveckling! Planerade våran julmysdag, som vi ska ha på torsdag (: Blir nog braaa. Var indelade i olika grupper som planerade olika saker, Mikaela, jag och Anton planerade lekar. Och ja jag vet, vi jobbar med allt tsm. fick även reda på arbetssätt&lärande provet! Kursprovet! I'm so happy :D Asglad. Mvg! (: M sa mycket bra grejer oxå, som jag verkligen blev glad av att höra (:

Och Mikaela, ditt provbetyg ÄR jättebra, även fast du hade velat ha högre, men det är bra iaf. <3

pusspusspusspusspussspusspusspuss


nionde december -dansuppvisningen

Nu ska jag då berätta om dansuppvisningen, vad jag nu ska säga? Finns inte så mycket att säga egentligen, man måste vara där! Helt underbart är det, stämmningen, allt! Tobbe hämtade mig vid tovl, och ja! Det var faktikts Tobbe som körde idag haha. Hans mamma&pappa&syster var ju dock med (: In i omklädningsrummet och lämna alla fullpackade väskor med massa olika kläduppsättningar, massa smink, platttänger, lösägonfransar, brunutansol, flera olika par skor, dricka, maaaat, säkerhetsnålar, tråd&nål ifall nått skulle gå sönder.. hmm. massa mer!! Hade träningstid med showen direkt och det gick bra. Sen blev det att sminka & sätta dit fransarna, :) Och efter det, träningstid med buggen! Direkt efter det var det insläpp för publiken. :) Emelie & jag bytte om. Emelie till celine dion kläder och jag till mina grööööna buggkläder (:

Emelie dansade i första numret, sen hjälpte jag henne att fort byta om till buggkläder. Carro lånade mina greksandaler och sen skulle jag ha dom typ två nr efter så fick springa lite där. Sen var det buggen (: Gick kanon :)) Fick dansa ovanligt länge men de var kul :D Sen hade inte jag något mer i första showen, allt hade hamnat i andra (: Så det blev att hjälpa alla andra som hade det stressigt på & av med kläder och ge vatten och sånt :) Efter första showen var det dax att äta med Emelie och Ellen. :) Ingen längre paus dock. Emelie och Ellen bytte om till sitt och jag skulle sminkas om inför nästa dans och oxå byta om! Bugg som nummer 8, Carro lånade mna greksandaler så det blev att springa massa då med, sen sminka på ännu mer inför nästa nummer som skulle vara mkt smink! Och även byta om! Sen var det paus, hjälpte Linda att sminka henne och sen var det dx för nästa nummer :) Och sen blev det lite svårt :D Jag hade Emlies sneakers på mig nr 17, sen skulle hon ha dom 17b!! och de olika nummrena byter lixom av varandra haha. Så precis när jag kom ut från portlen fick jag kasta av mig skorna och Emelie fick skynda sig på med dom och knyta och sen bara sprinag in. Får tacka L att hon pratade lite extra ;) Sen var jag klar :) Emelie hade ett kvar så jag fick hjälpa henne med kläder igen :) Sen var vi klara och då tittade vi på gruppdiscomästerskapet. Grattis till dvärgarna & några mer ((: hihi. Superkul dag iaf!! :D Har tyvärr inga bilder att visa nu. Kommer! Jag älskar det här! Svårt att förklara hur kul det är, man måste vara där :D hiihi, superkul :)

Från uppvisning i våras, Ellen, Emelie & jag <3

nionde december

sånna här rubriker har nog blivit min grej. Min morgon var asbra :D det skulle bli en jättebra dag... trodde jag! HAHAHAH så jävla stört! Hur stor är chansen lixom? Bara en del som vet vad som hänt, men åh haha. Herregud, det är nästan komiskt. Nej uschhhhh.Tack Mikaela iaf. <3 Ähhhhh jag kan inte släppa det. Jag fattar inte. Snakca förvånad jag blev...

Aja, skolan var bra. Förlåt Melus för att jag blev lite sur ett tag.... Fick sluta svenskan tidigare så vi skyndade till bussen (Jag och Mikaela) men vi vände när vi kom dit, snacka mycket folk! Så vi gick till god smak och fikade, sen tog vi tåget hem ist :) Och sen buss hem. Sen har jag inte gjort jättemycet, tagit det lugnt. Blir kanske Emelie på fredag? Och kanske Mikaela imorn?? puss


åttonde december -update

vet inte riktigt vad det var mikaela skrev förut, men iaf, hon var trött. ;)
jag är sjukt trött på min design just nu, den är så fin, men har haft den så länge. kanske att man skulle byta til devote? Kolla in Linneas blogg, en fin devoteblogg som samtidigt är grymt bra med massa härliga bilder! :) Men jag får se hur det blir med det. :)

Känner inte speciellt stor lust att blogga idag, inte alls. Så jag berättar om dansuppvisnngen imorn ist. Men inte har jag några bilder att visa, för kameran hann jag inte ens ta upp ut väskan! Det var massa stress hit och dit, spring mellan dansgolv & omklädningsrum, trängsel vid  speglarna, snabbt byta om kläder, låna skor hit och dit! Men åhhh så underbart det är! Jag brinner för det, jag brinner för mig dans. Kom på att jag har några bilder att visa, några som Sissel tog. :)





Ibland måste man tydligen göra något som man inte vill göra, alltså, inget farligt eller så, men man har ju inte alltid lust med allt, eller hur? Men du blir så förbaskat sur om jag skulle säga nej så jag orkar inte med det! Jag har ingen lust.


åttonde december

Igår var det dansuppvisning och det var superbra! Berättar mer ikväll :))
Nu har vi data, går igenom olika webbadresser, haha. Vet inte riktigt vad jag tänkte skriva :) Mikaela & jag är knppare än vanligt idag! ((:

hej jjag som är mikaela, & det är jag som får dras med nea hela dagarna :D
men det är förövrigt kuuul! man blir ju som man blir, men vadå kul har vi!
hon är bästtttttttttt fuck the restttttttt <3


sjätte december

Nu är det helg, igen. Igår började dagen med bad på idrotten, ryggsim, stafetter och lite fritt. Sen blev det till att stressa i omklädningsrummet, sen data. Seeen bild (: Och klockan 12 slutade vi. Mikaela åkte till hennes sis och jag, Madde och Marie gick och åt. Sen åkte Marie till Freddy tror jag så jag, Madde, Michaela, Virre och Anna satt i ekonomen och hade det trevligt tills tåget gick. Oj, vad mycket namn det blev, men det får ni leva med :)) Väl hemma med tåget gick jag till lillsis' dagis och hämtade henne. Sen gick jag hem med henne i vagn i snöstormen, PUST!!!! Haha. Sen blev det massa myspys.. På kvällen blev det kalas hos en av grannarna!

Imorn är det dansuppvisning hela dagen! mmmmmmmums, det är så himla kul! Och med Emelie blir det ju då 10000000 ggr roligare! <3

nu ska jag snart iväg till hfors. :) puss

puss till kamelen från grisen!! <3

fjärde december

Braaa dag! Först matte, jag, Mikaela och Anton gjorde våran planch med statistik, slapppt. :) Sen bild, gjorde reklam grej, jag, Mikaela och Anton jobbade. Sen engelska, skrev bara meningar? Efter engelskan var det lunch, spagetti &köttfärssås :) Sen hade vi prov! Arbetssätt & lärande prov, gick bra :D M hade gjort supermysigt i klassrummet, med tända ljus, godis, musik, som vår klass gärna vill ha när vi jobbar och så :) Men det gick bra :D Vissa gick efter 20 min, andra, jag och Mikaela, satt i två timmar, men oj vad vi skrev! :))

Tåg hem, sen på bussen. Tryckte när jag skulle av, men bussjäveln stannade inte så jag fick åka med Mikaela hem. hahaha, det är andra gången det händer! Så jag var med Melus idag då. Gjorde lite allt möjligt, skrattade mest. Mamma hämtade mig för jag orkade inte gå, tack :) Hem & äta och så. Nu ska jag duscha och lite sånt. Pussva!

Jag, syster & bror. <3


andra december

Idag då (: Först skola, var bara bra, inget speciellt hände. Mikaela och jag var lika hm... lika konstiga? knäppa? som vanligt. Vi har smittat Anton lite så vi tre gick runt och skrattade åt allt och inget :D Kul ska man väl ha.. Slutade 20 över 2 men stannade kvar i skolan en stund eftersom jag skulle dansa. Pluggade lite på provet på torsdag sen vid tre när dansstudion öppnade gick jag dit och mötte Tobbe (: Satt i soffan och degade en stund, sen var vi superduktiga och städade trean :D (Trean är alltså lilla träningssalen ;)) Sen satt vi där en stund, sen kom alla andra och vi bärjade träna på swingen, gick bra (: Körde sjävla ett tag sen kom C och hjälpte oss och gick igenom massa. Kanon (: Tobbe och jag skulle ta buss hem men mamma slutade lagom så hon hämtade oss ist. Sen dricka på donkaaaaan. Tack!

Nu har jag varit hemma ett tag, ska äta nu, sen ska jag åka tillbaka till dansen! Show sen. Orkade inte stanna och vänta typ tre timmar (och hungra ihjäl) så jag åkte hem imellan. Sen kommer Na-Na och hämtar mig och dom andra som ska med till dansen så åker vi. Nu: mat!

puussss

RSS 2.0