trettionde december

Ingen bloggning på länge, lovet har gått fort fast jag knappt gjort något alls. Julafton var toppen med mysig släkt och bra julklappar av alla :) Annars har jag inte gjort så mycket, jobbat lite, varit med min favorit och shoppat på rean med Emmelie och Amanda. Just nu sitter jag hemma hos Marcus, vi kom hem från en iskall promenad till maxi för en stund sen, köpte godis och dricka så ska förhoppningsvis kolla på någon film snart när han sliter sig från tv-spelet, hih :)

i love u tönt! ♥ ♥



Pusss

tjugonde december

Äntligen så har vi jullov! Skönt. Första dagarna på lovet har varit toppen. Köpte de sista julklapparna i lördags, dock så borde jag kanske köpa något till litet till en, men vad? Efter shoppingen hämtade mamma och jag upp m♥ och sen åkte vi vidare hem till mig. Lördagen bjöd mest på tvmys. Låg och pratade om allt och inget flera timmar in på natten, mysigt, kan verkligen prata om allt med dig! Sov länge imorse och tog det mest lugnt resten av dagen. Nu har Emmelie precis varit här. Hon fick sin julklapp av mig och jag fick min av henne. Vet ni vad vi har lyckats med? Vi har köpt precis samma sak till varandra. Kan säga att det var inte första gången, hih. Puss


sextonde december

Massor av mysig snö :) Dagen började med att jag halkade precis utanför ekonomen bland allt folk. Något pinsamt och skapligt ont, klantingt! Hade häps första lektionen, var bara 7 stycken där idag :s Vi redovisade iallafall och det var bra för oss som var där eftersom annars vet man inte när det kan bli och det räknas ju in i betyget, så :) Vi slutade den lektionen klockan 9 och sen började vi nästa lektion som var idrott kavrt i två.. Jag, Sissel, Emma och Virre passade på att åka in till stan en sväng. Åt på donken och shoppade lite, var mysigt :) Sen tog vi ett tåg tillabaka till skolan och hade idrott, good woork, vi var bara fyra där. Nu är jag hemma och är sådär superrastlös! Vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Hoppas mamma kommer hem snart så jag får lite sällskap :)

marcus <3

fjortonde december

Min helg var bra, för kort, men bra! I lördags kom släkten på pappas sida och det var mycket trevligt :) Åt god mat och god tårna plus bowlade. Mysigt att träffa alla hur som, på julafton blir vi inte så jättemånga av den sidan av släkten samlade tyvärr, men så blir det väl tillslut.

På söndagen skjutsade pappa in mig och mikaela till marieberg. Vi var några ur klassen som skulle jobba där, hålla i en teckningstävling för barn. Flöt på utan större problem, var väl inga problem alls egentligen :) När vi var klara där åkte jag med s och e till kumla för att åka till maagggiis :) ♥ Tog det mest lungt, kollade på tv, åt got mat och satt och pratade med hans familj, trevligt! Gick och la oss rätt tidigt och kollade först på tv och sen på en film, fast jag måste ha somnat hihi. Det var iallafall mysigt! Marcus var ledig idag och jag började tidigt, men snäll som han är så gick han upp med mig ändå, fast sen fick jag skjuts av hans mamma till stationen så det var snällt (:

Skola idag har varit som vanligt. Hade dock kunnat haft sovmorgon, hade inte behövt komma på spanskan idag heller :s Jobbigt att inte få veta sådant.. Sen var det lucia i aulan, var väl helt okej. Hade sista historialektionen för den här terminen! Åh så skönt.

Nu, tillbaka till matteboken </3. Imorgon gör jag sista delen av matte nationella, vill inte! Fast sen är det klart :)

Puss!!


elfte december

Jag gillar helger! Nu är det en vecka kvar till jullov, perfekt :) Har dock andra delen av matte nationella på tisdag vilket inte är kul men något som tyvärr måste göras.

I eftermiddags tog Mikaela och jag bussen till askersund för att kolla på Six wrong stories när dom spelade! Dom var superbra! Så det var roligt :) Dock så höll jag på att bli halft döv, så min kära pojkvän fick fixa fram öronproppar, höhöh! Ni kan ju kolla in HÄR så blir dom glada! :)

Förresten så fick jag ett kusinbarn på mallorca i början av december :) Grattis Emelie och Juan Miguel och välkommen till världen Emmy :) Och idag fyller Daniel år, grattis!



PUSSSS


sjunde december

Lite onödig dag i skolan idag, gjorde inte så mycket och hade flera inställda lektioner. Så kan det bli ibland. Jag fick i alla fall mvg på historaprovet! Greaaaat. Hemma har jag pluggat.. MATTE </3. Bläää. Fast mitt humör är på topp för det. Jag har ju så mycket att glädjas åt! Världens bästa familj, pojkvän och vänner. ♥ Nu kommer lite bilder från Tjeckien, bättre sent än aldrig.

lena & världens bästa mamma!

team sweden haha

invigning!

tävling, mixing

tävling, bugg med nya kläderna :)

hahah

shopping!

tobbe och jag på hard rock cafe :)

mera shopping.

Så det får räcka :) Var en härlig resa!

Puss!
Marcus ♥


sjätte december

Andra advent idag, mysigt :) Har inte skrivit på länge. Har varit full rulle hela veckan som vanligt. Dans och skola har stått på schemat och vi har haft mycket i skolan nu.. Bara två veckor kvar så får hålla ut. Låter ännu skönare om man säger; bara två historalektioner kvar. Den lektionen är verkligen pain in the ass. Gjorde äntligen min stora redovisning om RBU i tisdags och det gick kanon! Fick mvg och massor av positiv feedback. Skönt att det blir ett bra resultat av något man verkligen har jobbat med. Nu är det bara matte np på onsdag som hänger över mig.. Sen är det klart för den här terminen!

I fredags kom Marcus hit och mös. Lite släkt kom och vi firade Joel och mamma. God mat, gott fika, idol och trevligt sällskap. I lördags sov älskling och jag lite för länge, men det kan väl vara skönt ibland det med. Behövdes nog! Jag älskar dig, du är världens bästa pojkvän! På lördagskvällen var vi hos grannen en sväng och sen belv det film hemma.

Imorse åkte mamma, jag och Josse in till mberg och shoppade lite. Var jättemysigt. Det var länge sen vi tre åkte dit tillsammans. Hittade lite julklappar och något till mig själv. Är någolunda klar med kusinerna och marcus. Inte riktigt, men det löser sig bra dedär. På kvällen har jag haft dansavslutning. Gick jättebra! Dansade mixing, bugg och latin (chacha, rumba, jive). Allt gick precis som det skulle och skriver igen, det är underbart när något som man verkligen slitit och jobbat med går bra! Har verkligen varit en jättebra danssäsong. Uppflyttning till elitklassen star elit, bra reslutat på tävlingar, bra resultat på VM, bra resultat på SM, bra träningar och tillsist en bra avslutning! Så ska det vara. Vi har utvecklats jättemycket den här terminen och det känns bra. Nu har vi lite ledigt ett tag över jul sen kör vi igen!

Nu har jag precis pratat med Marcus. Det bästa som finns att göra innan sovdags. Då kan jag somna med ett leende på läpparna :) Sova gott helt enkelt. Har sovmorgon imorgon, skönt! Bra start på veckan. Pluuuuus att jag får träffa hjääärtis lite imorgon. Neeej, kan inte bli bättre start på den här veckan tror jag! Godnatt! PUSSSS

RSS 2.0