tjugofemte april

Åhh, jag har världens bästa pojkvän! Underbar helg! ♥


nittonde april

Sitter ute i solen och njuter! Så skönt, har suttit här sen jag kom hem straxt efter två. Våren är som rena lyckopillret tycker jag! Tror nästan varenda människa blir gladare av solen och värmen som sakta men säkert börjar komma. Hoppas verkligen att värmen håller i sig! Nu är det bara två av åtta veckor kvar av praktiken. Känns bra faktískt för det är så länge på en gång. Att det bara är ungefär en månad kvar till sommarlov sen när vi kommer tillbaka från praktiken är heller inte helt fel, så skönt!

Fast nu är det måndag och jag har en hel vecka framför mig, förhoppningsvis går det fort. Helgen har varit bra! Har varit med Marcus från i lördags till idag, bara varit och så :) Det behövs! Igår var det kalasande med tårta och annat fika på eftermiddagen när vi firade Kevin och efter det var jag iväg och tränade i 3 timmar. Var lagom trött när Marcus hämtade mig på träningen!

Jag har iallafall världens bästa pojkvän :) Han är bäst på alla sätt och vis! ♥


elfte april

Skönt med vårväder! Nu är lovet slut och det har gått för fort tycker jag. Mys med underbar pojkvän i fredags och lördags :* Filmmys med underbara mamma på lördagskvällen, var skönt att bara umgås hon och jag en kväll! Träningen idag gick jättebra! Jag ser så mycket fram emot showen 9 maj, det kommer bli så galet bra!! Längtar :)

Mitt hår behöver förändras lite! Känns faktiskt lite lockande att gå mot det lite ljusare, med massor av slingor nu när våren och snart sommaren är här. Just nu har jag en blandningav det mesta. What to do? :D


femte april

Har haft en helmysig påskhelg med älskling! I fredags var vi hemma i kumla och firade Annelie och Niclas som fyllde år. Mysigt och trevligt! Jag tycker så himla mycket om er alla!! Blev ganska sent med kortspel och skratt på kvällen och därav en skön sovmorgon på lördagen. Var hemma och träffade lite släkt på kvällen på påskafton med påskmat och bra sällskap! Igår kom Marcus hit på kvällen. Var själva hemma så jag hade förberett lite god mat och sånt tills han kom hit så kvällen spenderade vi framför tvn och vi hade det bara hur mysigt som helst! Jag älskar dig så mycket! Nu är det Legally blonde på tv så ska mysa ner mig framför den, njuter av att äntligen ha lov! ♥

RSS 2.0