tjugosjunde april

Snart är april slut och istället kommer maj, skönt enligt mi eftersom det är ännu en månad närmare den efterlängtade sommaren :) Det är dock ganska varmt nu oxå, i lördags var det riktig sommarvärme, men då var jag med mamma och jobbade, kul! :) Igår träffade jag släkt och kusin från spanien är hemma så det var roligt att träffa henne :) Jobbade och dansade oxå! Snart avslutning, så vi tränar som bara den. Kommer bli skitbra!

Den här veckan är lugn och det är skönt, mycket inställda lektioner, ar dock annat istället, som att lysna på treornas projektredovisning, men det är ju bra mycket skönare än lektioner :) Torsdag har vi tydligen bara en lektion, och fredag lediga. Härligt! Hoppas allt är bra med alla.



Lata

På bussen imorse. Mikaela och jag såg en busshållsplats som låg väldigt nära slutplatsen.

Mikaela: ofta man går på här och abra åker dit!
Jag: haha eller hur!
t y s t n a d
Mikaela: fast de skulle jag ha gjort..
Jag: Mh, jag oxå.


Så jäkla typiskt oss! Hahah. Kanske inte låter kul nu, men haha. :D

tjugotredje april

Halloj! Blir inte uppdateringar så ofta nu, känner somsagt att jag inte direkt har något att skriva :) Veckan har gått ganska snabbt så det har varit skönt. Slutade tidigt i måndags, sent i tisdags och för min och Mikaelas del även tidigt i onsdags + "sent" idag, så skönt. Onsdags blev inte riktigt som tänk.. Sprang ihop med en tjej på idrotten, hon kände inget, jag blev svimfärdig. Puuh! Låg på gympasalsgolvet 20-30 min, fick strunta i resten av dagen och Mikaela fick hjälpa mig hem :o skitläskigt! TACK FÖR ALL HJÄLP MIKAELA, DU ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄST <3

Aja, hade redovisning av barndomen idag, skönt att bli av med det! Annars har ju veckan bestått av dans, som vanligt! Bäst! P U S S


haha, fasen vilken störd bild. Mikaela är iaf söt (: hihi

tjugonde april

 Skola idag igen då, jobbigt att gå upp på morgonen men skitkul som vanligt sen :) Hade svenska där vi läste nån artikel eller nått, utveckling där vi gjorde klar (!!) vårat arbete om barndom, sen matte där vi jobbade bara och sist data. Gjorde inte så mycket och gick en stund tidigare oxå så vi hann med tidigt tåg hem, hade nämligen ingen enegelska så slutade runt 13 :) Skönt! Började med min spanska bokrecension direkt när jag kom hem, svårt! Har aldrig gjort en recension på spanska förut så det var inte det lättaste och dom som känner mig vet ju att jag vill att det ska vara perfekt innan jag lämnar in något haha :)

Mikaela kom  framåt kvällen och vi åkte och fikade och sånt :) Sen hem och hoppade studsmatta och hade oss! Var barnvakt en liten stund och sen roade jag mig med att sminka Mikaela. HAHAH, inte alls fint utan så fult jag kunde. Aja, hoppas de går bort ordentligt :D Imorn har jag sovmorgon men ska nog lägga mig nu iaf så lär jag ju inte vara trött imorn! P U S S

Blev rätt nöjd med bilden faktiskt (: hihih

:)

Annan version av hope and glory, mysig tycker jag! Och Måns är ju inte lite snygg heller!


artonde april

Har skrivit en massa inlägg men bara raderat och börjat om och sen raderat igen. Har inget jag känner att jag vill skriva. Konstigt för jag gör så himla mycket roligt varenada dag, jag gör så mcycket, jag har så mycket att berätta egentligen men när jag väl ska sätta mig och skriva så.. så försvinner det bara, eller vad man nu ska säga. Allt är så bra så de finns ju så mycket, jag har världens bästa familj och vänner, jag är frisk, jag mest skrattar i skolan tillsammans med mikaela och dagarna går som ett ögonblick, jag dansar hur mycket som helst och det är bland de bästa som finns och ja, när man slår ihop allt i vardagen så blir det så bra. Vet inte vart jag vill komma med det här, bara skriva? Vet inte ens vad jag menar, eller jo.

Bloggtorka kallas det oxå. P U S S

tolfte april

Hallå där! Jag är trött efter helgens alla bravader och mätt är jag oxå efter allt godis. Påsklovet börjar lida mot sitt slut vilket inte är så kul, men men. Får tacka Ellen för nedräkningen till sommarlov på hennes blogg haha! I torsdags var det bowlling, fredags var jag barnvakt och Mikaela kom och höll mig sällskap :) Grymt kul hade vi somvanligt. På lördagen letade jag ägg i trädgården med syster och som tur var fick jag oxå av påskharen.. ;) haha. senare åkte vi till mormor och hela skäkten var där, superkul! Idag har jag mest suttit i solen och haft det skönt. På eftermiddagen/kvällen var jag på kalas hos N som jag är ledsagare åt, kul kul! :) Så även idag blev de tårta och sånt gott. ;d

Jag känner mig lite seg just nu, har ont överallt känns de som och jag är inte riktigt på topp. Mår inte dåligt som att jag är sjuk eller så utan mer, benen gör grymt ont och ryggen bara värker Benen orkar lixom inte hänga med. Aja, ska gå och lägga mig nu tror jag så jag blir utvilad och orkar med morgondagens roligheter med mammsen.


GLAD PÅSK!!


nionde april

Skärtorsdagen och snart ska jag och bowla. Har inte gjort så speciellt mycket idag, har inget att skriva om direkt men :) Ska göra iordning mig och lite sånt så kommer lite kompisar så ska vi iväg och bolwa och äta, blir kul :)


Måndagns outfit, lite sent. (: Hörs senare eller så, tjing!



datorn! <3


sjunde april

Nu är det äntligen påsklov! Skönt. Gick bara mellan 8.45 och 10.45 i fredags oxå :) På kvällen var jag hos Amanda och träffade brudarna från högstadiet. Umgicks jämt sjuan till nian, nu springer vi bara på varandra i skolan ibland, tråkigt. Kul att träffas alla nu iaf och vi har så kul jämt, har saknat er!

i lördags tog jag det mest lugnt och solade och så, var med mamma hos en kompis på kvällen. Söndag = jobb och dans! Igår var jag med Mikaela på mberg och shoppade :) Kom hem med lite presenter, ett par supersöta skor, en plånbok typ OCH en sööööööt liten 9tums dator! :D happy me! Kan visa bild senare :) Var ute med Mikaela på kvällen och tog en massa kort, lägger in några som ett kollage här nere, men sen kommer de komma i inlägg allteftersom då de är de ända bilderna jag har på datorn nu :)

Idag var det lika fint väder som igår, älskar det, man blir så glad! Tänk att lite sol kan göra så mkt.. Var ute och gick en lååång promenad med Emmelie som var hos Danne imorse :) Kul, hade himla mycket att prata om! Här hemma har jag hunnit med både det ena och det andra och det är så skönt med lov. Förra veckan orkade jag knappt ta mig ur sängen, så lovet var efterlängtad. Sen är ju påsklov bra med allt godis oxå :D hahah.

Mormor fyllde iår igår oxå, grattis, jag älskar dig. P U S S



andra april

Igår var det första april och började morgonen med att bli lurad av våran lärare. Vi gick in och satte oss i klassrummet och hon berättade att treorna skulle ha vårat klassrum och skriva nationella i så vi fick var i ett grupprum. Okej tänkte vi och klämde in oss i ett litet grupprum, hon bara ni får sätta er på golvet och så. Hahah, så dumma som vi var så satte vi oss på golvet eftersom de bara fanns 4 stolar. Sen frågade hon om vi visste vilket datum de var och sen; "april, april". HAHAH. Sämst.

Hade spanskaprov som gick bra och sen åkte jag hem ett tag och pluggade matte. På kvällen tog jag tåget till dansen och tränade med Tobbe :) Gick braaaa, han hade dock lite ont i armen han brutit nåra gånger. Hem, kollade grey's sen la jag mig ahah. :)



Imorse hade vi sovmorgon, skulle ta 8.15 bussen men 6.15 får jag sms av Mikaela som udnrar om jag försovit mig eller om jag är vaken eller ngt sånt. Blir helt förvirrad och tror jag tagit fel dag på sovmorgon så smsar tillbaka och skriver att jag är vaken och så. Funderade fram och tillbaka hur länge som helst och kom iaf fram till att vi visst hade sovmorgon så smsade henne igen och undrade varför hon var vaken och om jag var helt ute och cyklade när jag trodde att vi skulle få sova längre :o haha, men då hade hennes mamma precis frågat henne samma sak så jag gick och la mig och sov en stund till hahah :D

Började med matte och hade matteprov, gick riktigt bra faktikst :) Mat och det var påskbord med påskmust och glass :D Sen var vi på lunchkonsert, inte alls lika bra som förra gången :o Sist hade vi utveckling. Mikaela, jag och Anton har börjat med ett nytt grupparbete, barndomen och det går brraaaa :)

Hade utvecklingssamtal idag, och även Mikaela så vi stannade kvar efter skolan och var och fikade och spelade lite kort och så. Köpte årets första kulglass och jag fick ännu mer sommarlängtan (: Utvsamtalet gick jättebra, happy och nöjd :) Åkte direkt därifrån till latinträning och det gick också bara bra, dansade mest chacha och samba. Missade dock rumban i början. Nu sitter jag och laddar in bilderna från sälen, mkt fina bilder :) Får se om jag orkar lägga in nu eller om jag gör de en annan dag, beror på om jag orkar. :) Pusssss

RSS 2.0