Torsdag med en himlans massa blandade känslor..

Nu ska jag sova och glömma alla jobbiga dumma tankar som ploppat upp i min hjärna nu ikväll. Det är bara dumt och jag orkar inte riktigt. Men det löser sig, det gör det ju alltid. Eller hur? På ett eller annat sätt så ordnar sig allt. Allt kanske inte blir bra direkt, men tillslut så blir allt bra. På nått vänster ordnar sig allt, jämt. Nu ska jag iallafall bädda ner mig under mitt gosiga täcke, sen ska jag ställa klockan och vakna pigg och glad för att sedan klippa mig! Imorgon ska bli en bra dag och jag ska inte låta mig själv hålla på som jag gjort nu. Jag vet ju att det bara är något jag känner just nu, allt ordnar sig. Stor tack till alla underbara vänner mm. som alltid finns där för mig. Ibland, så tror jag inte att jag vet hur bra jag har det. Jag tar vara på all tid. Tack till er, jag älskar er!!!!!

update.

Joel och Emil tykte att jag skrev för lite om dom i inlägget nedan, så dom tjatar på mog att jag ska skriva mer. Dom var ju inte här jättelänge eftersom dom skulle hem och sen iväg och träna, men iaf, vi hann leka lite i lekparken, gå runt och frysa lite, läsa gamla sms, prata lite, och ja, en hel del (:

Och ja, dom är sååååå snälla och omtänksamma, och man kan prata med dom om precis allt! Wiee. Dom är absolut nåra av mina bästa vänner och jag tycker om dom så.

Nöjda? ;D


update: dom var tydligen inte nöjda. Dom hade visst förväntat sig en hel uppsats om hur bra dom är. Dom tjatade absoluuut inte om de här, utan det är bara precis vad jag tycker. ((: Hah, nej men jag tycker faktiskt så! (: Och Joel tycker att bara han är en bästa vän. Bättre så? (:

update 2: Emil är absolut en bästa vän han med. :) så? haah (:

bästavän



Mikaela är hos hennes syster just nu, hos sin söta häst. :) Tråkigt tycker jag, saknar dig vännen!

Hej igen!

Dagen blev inte som planerat ännu en gång. Jag hade ju tänkt kolla på OC, men så blev det icke. Joel N smsade och sa att han var utanför mitt hus, så han kom in ett tag, sen gick vi och mötte Emil vid busshållsplatsen (: Later!

babbel.

Dagen blev inte alls som planerat... Väldigt tråkigt eftersom jag faktiskt hade sett fram emot den här dagen.. Men jag blev ju inte direkt förvånad. Nej, inte alls. Varför skulle jag ha blivit det? Jag känner ju dig vid de här laget, efter alla dessa många år, och jag vet hur du är. Jag borde egentligen bli arg på dig, eller hur? Men jag kan inte, du har kännt mig längst av alla, du vet mest om mig, du vet bäst hur jag är, du vet allt om mig, du har alltid varit och kommer alltid vara min bästa vän. Du har alltid varit sånhär så jag blev inte ett dugg förvånad. Jag är dum som accepterar det, men du är du och det har alltid varit vi, du är en bästa vän. <3 från vaggan till graven, verkligen.

Nej, jag ägnar ist denna dagen på höstlovet till att titta på OC och äta choklad, de är rätt bra det med. :)

onödigt inlägg

godnatt, mitt huvud tar död på mig, det sprängs nog snart! hata huvudvärk!

bra onsdag!

Som rubriken säger så var det en väldigt bra onsdag idag! Jag åkte till Martin vid halv elca ungefär och vi kollade på film och så :) mysigt iaf. På em. dansade jag och det var privar lektion med Jonathan. Han och jag har börjar dansa latin, men jag dasar fortfarande bugg/mixing/swing/discoswing med Tobbe! :) Efter dansen hämtade mamma mig på dansstudion, där jag tillbringar en himlans massa tid, but i love it!

När jag kom hem vid halv fem - fem någongång tittade jag på OC och åt pannkakor :) Sen belv det dusch och sen självklart grey's anatomy! Det går inte att missa! För bra :))

Pusssss


tjugoåttonde oktober nollåtta

28/10-08 , 2 månader för mig och martin idag! ♥ puss!

Vaknade vid halv elva idag och det kändes som att det skulle bli en bra dag, och det är det. Inte för att jag gör något, men det är skönt att bara vara hemma och ta det lugnt ibland, för det behövs, och den här veckan har jag faktiskt en del inplanerat, men jag skriver vad jag gör här allt eftersom. :)

Har kollat på vänner hela förmiddagen och en stund nu! Säsong åtta blev det. Länge sen jag sg dom avsnitten och vänner kan man aldrig få för mycket av!

Nu sitter jag här och kollar runt lite. Har precis pratat massor med Sissel och hon har skickat bilder från tjejkvällen :) Hon och jag har inte känt varandra så länge, men hon är bra hon :) en superbra vän. <3

Och Mikaela har åkt till sin syster idag, hon har häst där och ska vara borta nästan hela lovet :(( Kommer sakna! du är bäst! <3

Ska snart damsuga nu och sen vet jag inte vad som händer, ska kanske kolla lite oc avsnitt.

pusss! och jag är happy today!

tänkvärt

En person som bedyder väldigt, väldigt väldigt mycket för mig sa såhär till mig i lördags:

"Tänk på hur bra du har det när du känner dig deppig och mår dåligt för småsaker. Tänk på alla som verligen mår jättedåligt och har ett hemskt liv, tänk på hur bra du har det. Du ska väl inte behöva uppleva någonting hemskt för att inse det? Ta vara på den här tiden och kom ihåg det, så slipper någonting hemskt hända."



Jag ska ta vara på all tid, för allt är så bra. <3

hjärta dansen







Mycket dansbilder, jag vet! Tack snälla Mikaela som gjorde om den här bilden åt mig. <3

dans @ marieberg :)











Det var Rosa bandet grej på marieberg där vi dansade så vi hade rosa tema. Tjejerna var tvugna att ha något rosa på sig och killarna skulle vara svarta med ett Rosa band.

bra början på lovet!!

Igår på dagen kollade jag och mamma filmen Mamma Mia! grymt bra var den, himlans härlig (: Vid kvart i fem skjutsade mamma mig, Tobbe och Matilda till dansen, bugg idag, mycket swing eftersom det är det vi ska dansa på avslutningen! Vi fick även dansa mixingbörjan själva inför alla, men det gick bra :) Det var ju inte bara tobbe och jag som fick det, utan alla.

Efter dansen åkte jag hem till bästa Mikaela! Det blev mycket skratt och dåliga skämt! Kollade även på film, satt vid datorn och pratade om en massa saker! Somnade ganska sent och när jag vaknade hade jag sängkompis, Mikaelas hund Mozart, haha! Gick iallafall upp vid 10 eller nått, åt frukost sen pratade vi massor och kollade klart på filmen som vi inte orkade kolla klart på igår, vad gjorde vi mer? satt vid datorn, pratade, skrattade och massa mer! Alltid kul med dig Mikaela, bäst!!!! Gick i pyjamas till 16.30, Mikaela har nog frtfarande sin på sig, eller har du inte det? ;) Men vadå, är det lov så är det! Jag var dock tvungen att byta om eftersom pappa skulle hämta mig vid halv sex och vi skulle till ica..

Nu är jag iaf hemma och sitter här och har de bra :) ska snart äta pizza! hörs sen, de kommer mer bilder fårn dansen på marieberg.

puss

underbaraunderbaradans!

Jag verkligen älskar den här bilden! Tycker verkligen om den, så himla fin!

Veckan som gått..

Här är vad jag gjort i veckan, ni kanske kommer förstå att jag inte haft tid att uppdatera!

söndag: jag sooov länge, var fortfarande trött efter tjejkvällen! på eftermiddagen åkte jag till mamma och sen blev det dansen!

måndag: skola. Mikaela var sjuk vilket var tråååkigt. Sen hem och fort äta och sen åka till dansen! hade privat lektion med jonathan. gick bra! sen hem och fixa.

tisdag: skolan först, Mikaela var frisk! sen hem, Martin kom och sen och dansa! kom hem efter 22 och då fixade jag massa sen somnade jag.

onsdag: skolan, sen fort hem och äta, sen till dansen! lånade salen med jonathan sen skynda hem och träna i egen sal med tobbe :) gick bra båda gångerna! sen kollade jag grey´s direkt när jag kom hem, sen somnade jag (a) det belv alltså dubbel dansträning! :D

torsdag: åkte hem till farmor&farfar direkt efter skolan och farmot hjälpte mig med att sy en greasekjol. till dansen alltså (: belv superbra! kom hem ganska sent, kollade på tv och så :)

fredag: ni har ju fått lite uppdatering ifrån fredags redan (: håret blev kanon, la ju in bild förut :) på kvällen kom lite kompisar hit och det var kul :)

lördag: åh vilken dag! helt underbart kul! dansade på marieberg mellan 13-15 :D bugg & mixing med tobbe! vi gick runt och dansade utanför olika affärer, det var superkul och gick jättebra! bilder kommer när jag har tid (: på kvällen firade vi märthis farmor. :)

söndag/idag: än sålänge har det inte hänt så mycket. syster kom in tidigt imorse och ville kolla på tv hos mig, mys :) sen frukost och packa iordning lite. nu tittar jag på idolrepris med syster och bror :) sen iväg och dansa och efter dansen ska jag kanske till Mikaela! :)

tänke ni på en sak? ni kanske förstår att jag inte hunnit skriva så mycket, tänkte ni på hur mycket jag har dansat i veckan?
så himla kul! jag älskar det!!



lite mörkare hår & helt utan utväxt!

Perfekt. Tack snälla för hjälpen mamma! ♥


hååårfääärg (:

Sitter här med färg i håret, brun! Ungefär samma färg som förut, men utväxten ska boooort! :D Måste skölja ur och fixa nu.. bild kommer sen.


Datasalen

Länge sen, har inte haft tid i veckan, berättar mer varför senare idag! (:

Just nu sitter jag i datasalen i skolan, slutade 12, men väntar på tåget som går 13.01.
Första lektionen var idrott, spelade basket. Sen data, gjorde hmm.. inget? Sen var det bild och då gjorde vi inte så mkt heller, försökte komma på en låttext som vi ska illustrera. Efter bilden var det mat, pizza. Nu sitter jag, Mikaela, Anna R, Ronja och Virre här och har kul (: Ska nog straxt gå nu, men ja skriver ikv!

skola på en lördag!

Skrv senst i tisdags ser jag, trodde inte det var så öänge sen!

onsdag: skolan först (: bra vad jag kommer ihåg! Efter skolan, eller mellan 17-20 var jag på sånhär körkortskurs. Jättetråkigt, uschhh.. haha. Hemma fixade jag klart uppsatserna och sen blv det sova (:

torsdag: skolan var bra då med ((: Vid halv 7 ungefär hämtade L och A mig så åkte vi till K, där väntade även A och vi åt mackor och drack te, pratade massa och körde charader (: Mycket roligt!

fredag: sovmorgon! Skulle inte åka med tåget förens 9.35. Skulle till stadsparken i örebro och leka lekar med klassen ;) Anton, jag och Mikaela tog tåget 9.35, sen skulle vi byta i hallsberg kl 10.00, synd för oss att tåget var inställt bara! Sen gick de inga tåg på ett tag. Perfekt. Skulle ju möta resten av klassen 10.30, och det var ungefär då ett tåg skulle gå. Ringde iaf till våra lärare och dom skulle precis åka från hallsberg så vi fick åka med dom! Hade ju tur! När vi kom fram åt vi baguetter som vi hade med sen lekte vi massa lekar, var faktiskt väldigt kul :D När vi varit där en stund åt vi på donkan. Sen hem. Hängde med Mikaela hem direkt och vi fixade lite (: Vid halv sex åkte vi ner til sationen där vi mötte Sissel, Virre, Anna, Michaela, Emma och Sandra! Gick till grindis och åt. Sen hem till Mikaela :) Pratade maaasssor när vi kom hem, väldigt länge :D vid 00.30 eller nått började vi kolla på någon läskig film! Efter filmen satt vi och pratade hur lnge som helst. Vi skulle upp 6 på lördagen med för vi hade öppet hus (a) Men vi somnade väk runt 05.00 eller nått. haha :D Hade iaf jättekul :D Verkligen! :) Måste göras om!

lördag, idag: vaknade 6, hade då sovit cirkus en timme. Var faktiskt inte så jäkla trött :D Men men, vi hade skitkul och får skylla oss själva, men de va ingen fara (: Gick upp och gjorde oss iordning och halv åtta gick vi till tåget. Öpppet hus var verkligen tråkigt. Vi gjorde inget. Vi satt i cafeterian hela tiden! Gick runt och kollade lite, sen satt vi där, men vi var ju tvugna att vara där annars skulle vi få ogiltig frånvaro. När vi slutade hätade pappa mig och Mikaela så åkte vi till m-berg :) Hittade inget speciellt men det var kul att bara vara där. Mikaela nådde ju höjden av otur iaf! Sen hem och ta det lugnt :) Nu har jag städat rummet lite och straxt blir det mat.

pussssssssss





Tisdag!

Ska rubrikerna alltid bli så tråkiga...?

Började 7.50 med engelska idag. Kollade på 10 orsaker att hata dig (: Sen var det matteprov! Ingen svårt dock. Jobbade tsm med Mikaela eftersom man skulle vara 2 och 2 opch duktiga som vi var fick vi alla rätt :D sen var det arbetslära och sist svenska :) Slutade runt 14.20 och sen tåget hem 14.41 (:

Ändå från när jag kom hem tills för en liten stund sen har jag skrivit på alla jäkla inlämningsuppgifter som ska vara inne i veckan! Är iaf klar nu :) En apu-uppgift och en verksamhets uppgift. Har dock motovationsgrejen kvar, men den ska in på torsdag. Fast jag har bara lite på renskrivningen kvar :))

Nu orkar jag inte sitta vid dator mer. Ska äta nu sen ska jag iväg och dansa om ett tag (: loveit!

Hörs imorn, för det blir nog ingen mer uppdatering ikväll!

Ellen!!

Ellen, har du lust att hjälpa mig att fixa till det där med designen? :)
Förrsten så tycker jag att vi måste vara väldigt, väldigt snart.. <3


en underbar buggtävling













Ny vecka, nya möjligheter!

Sovmorgon idag :) Behövde inte ha någon kultur på morgonen så vi började 9.05 med svenska (: läste nån novell. Efter svenskan var det matte. Repeterade lite eftersom vi har prov elelr test imorn. Inte så svårt tror jag, man ska bara trycka på miniräknaren, och jobba 2 och 2. :) Sen var det data och sen slutade vi, för vi behövde inte ha kulturen på eftermiddagen heller :D

Hemma har jag mest kollat på tv, suttit här och pluggat matte :) Nu ska jag lägga in dansbilder!

kram

.



Det får räcka med en bild idag. Jag orkar inte mer. Resten kommer förhoppningsvis imorn. Puss

Sööööndaaaag

Det var  väl bra igår :) Kom hem vid elva, kollade lite på tv och sen orkade jag inte uppdatera (a). Middagen igår var iaf med dansstudion och ën tysk dansstudio. Åt och dansade. Lite halvsegt ibland, men den funkade :)

Idag har jag städat rummet och vid 14 åkte vi till kusin Elin :) Skulle kolla på hennes nya lägenhet. Åt och fikade :) Sen var det bugg (= Tyskarna var med.. Dom har aldrig buggat så vi fick göra bara frammåt och bakot steg, det man börjar med alltså. Och det var ju ett antaaaaaaal år sen vi gjorde! var lite synd att vi inte fick dansa så mkt, men aja. :)

Puss! Ska förresten lägga in lite bilder från helgen och buggtävlingen sen efter Ensam mamma söker ;)


torsdag, fredag & lördag

sådär, nu ska bloggen börja uppdateras mer igen :) skrev senast i onsdags, så här kommer resten av dagarna;

torsdag: var med Mikaela då oxå :) Vi pluggade mest, skrev på motivationsuppgiften, sen pratade vi massor! Alltid lika kul. Skolan var väl förresten som vanligt då =)

fredag: stressig dag kan man väl säga!! först skolan, började kvart i 9. sen slutade jag tolv, tåget hem gick klockan ett. När jag kom hem dushade jag, sen blev det att sminka och göra mig iordning massa. Skulle åka till Hallsberg vid tre. När vi skulle åka kom jag på att jag inte hunnit äta ;s haha. Åkte i alla fall till Hallsberg runt tre, Tobbe och jag skulle dansa på marken där :)) Gick jättebra! En grease dans och en valig bugg. kul :) Sen hem en snabbis bara och sen åkte vi, (hela familjen alltså) hem till Tobbe med familj och åt och sånt :) Kulkul :) Kom hem vid 01 någon gång, då blev det att sova eftersom att jag var helt genomförkyld. bilder från dansen kommer imorn!

idag: vaknade av att jag knappt kunde prata, har jätteont i halsen men det går bra. kan iaf prata normalt nu :)) Har inte gjort så mycket på förmiddagen utan mest tagit det lugnt, skrivit lite på en av alla inlämningsuppgifter... Men är typ klar :) Nu ska jag snart börja göra mig iordning och sen vid halv sex hämtar Tobbe (eller ja, tobbe kör ju inte men iaf) mig här så åker vi till Hallsberg för det är någon middag med dansstudion. kulkul :)

massa bilder från buggtävlingen och veckan kommer imorn eftersom jag glömt usbkablen hos pappa. :)
Hörs ikväll, jag tror inte det blir så sent. :)

(=

Tyvärr så har bloggen blivit lite "bort glömd" ett tag nu (a) Har nästan inte suttit nått vid datorn. Men iaf. :) Helgen var bra! I fredags tränade jag och Tobias ca 1½ timme och på lördagen var det dags för buggtävling i Köping! :) Gick jättebra (: Fyra! :) På söndagen var jag på endurotävling och kollade på Martin (: Sen var det dans! I måndags var jag bara hemma och tog det lugnt.

Igår var jag först hos tandläkaren, sen i örebro och shoppade en hel del med mamma, sen var jag hos Martin! :) Och efter det var jag och dansade (: En superbra dag! Idag har jag oxå haft en såndär kanon dag (: Slutade 13.20, tog tåg hem, sen gick jag och Mikaela till hennes mamma och fikade och pluggade. Efter det tog vi bussen hem till mig och var där en stund. Sen blev det ut och ta massssa kort. :) Sen hem och spela in fula filmer, hahaha. Herregud!

Pussssssss


buggtävlingen!

Fjärde plats!


(old pic!)

(:

Orkade inte skriv igår, så de blir nu istället :) Var i örebro och köpte ny kamera :D Brabrabra.
Sitter i datasalen och börjar snart datan. Har precis haft idrott men var inte med för vårat tåg var jätteförsenat. Först var de typ en kvart försenat från laxå och sen stannade det två gånger och stod stilla jättelänge, så vi han aldrig vara med på idrotten för vi hade bara 45min idag. Annars så försov jag mig typ 50 min imorse! Hade ca 25 min på mig innan bussen gick, men jag hann (y) Fast sen fick vi vänta massa på stationen. har bara data och bild idag sen slutar vi :D Skönt!
Nej, nu börjar vi väl snart. Eller egentligen så har vi redan börjat... Men de är ju somvanligt!

Hörs ikväll! :)

andraoktober

Oj, vad länge sen det var jag uppdaterade ser jag! Igår hade jag en mindre lyckad dag och idag hade jag en väldigt lyckad dag! Vilket flyt jag hade idag! haha. Men jag ska iväg ens väng nu, så jag skriver meeer sen ikväll (:

RSS 2.0