trettionde oktober

Lite bilder från tjejkvällen hemma hos Anna :) Vi var faktiskt fler där än jag, mikaela, madde och marie men vi tycks vara med på de flesta bilderna av alla som jag fått nu.. haha. Mysig kväll iallafall. Jag ser dock ut som hej-kom-och-hjälp-mig på varenda bild men det bjuder jag på, hihi.

  Ni är bäst tjejer! Mikaela, Madde och Marie som alltid förgyller mina dagar i skolan.. :)






tjugonionde oktober

Sitter hos Marcus och gör inte så jättemycket :) Väntar på att vi ska gå och köpa chiiiiips, muuums. Sen tror jag att vi ska kolla på någon film när vi kommer tillbaka :) Mysigt. ♥ Ikväll åker Mikaela och jag in till marieberg igen och shoppar förhoppningsvis lite, öppet till 22 idag så vi åker inte dit förräns senare. Blir nog bra. :) Neeej, nu ska jag gå från datorn och gå tillbaka till min fina pojkvän igen! (: PUSSS


tjugosjunde oktober

Halloj! Idag har jag jobbat och på dagens planering för jobbet var bio och unospel. Innan och efter jobbet åkte jag till mamma och fixade i mitt rum. Vill ju ha det klart nu när jag fått allt nytt :) Blir fint och mysigt! Jag gillar't. Nu är jag hos pappa och har tittat på repris av ensam mamma söker ikväll, hihi. Så mycket mer har jag inte hunnit med sen jag kom hem. Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Skulle inte sitta helt fel med massor av tända ljus och min Marcus här nu. Hur mysigt som helst men aningen svårt att fixa just nu tyvärr! Tihi.


because tonight will be the night that I will fall for you

Har inte så mycket mer att skriva just nu faktist. Redan onsdag imorgon och då har halva höstlovet gått! Här går det undan. Ser fram emot imorgon, blir toppen :) GALET KÄR!!!!! Svov gott och ta hand om er! Pusss


Förresten! Hittade en bild från egypten på mig och dromedaren höhö.

22.37

Mikaela smsade i förmiddags och frågade om jag ville med in till mberg och det ville jag såklart så efter att jag hade varit barnvakt åt syster åkte vi dit :) Jag hittade inte direkt något som jag gillade så jag kom hem nästan tomhänt. När vi kom hem var jag hos mamma en sväng och sen åkte jag upp till pappa. Har haft ett lååååångt samtal med min vän Mikaela, tänker på dig! Men just nu sitter jag och tittar på the proposal :) Puss


tjugosjätte oktober

Godmorgon! Jag är vaken och redan i full fart. Är nämligen barnvakt åt Märtha :) Mysigt. Har precis spelar memory och nu ska vi titta på tjorven och skrållan, hihi. Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Träningen igår gick jättebra :) Tobbe och jag hade privatletion med Camilla och vi började göra vårat starprogram till SM :) Kommer bli hur bra som helst. Nu behöver vi bara någon som kan mixa ihop våra låtar.. Den som skulle göra det kan inte det längre pga någonting med datorn så vi måste försöka hitta någon annan som kan hjälpa oss snart, det är ju inte så mycket tid kvar eftersom vi behöver träna till det också. På lördag åker vi förresten till Stockholm och tävlar i bugg och mixing blues! :)

Jag sov jätteskönt i min nya säng inatt! Världens skillnad mot den förra, sköööönt. Förresten.. I lördags när jag kom hem till min älskling låg det ett fint paket som överraskning och väntade på mig. Hur underbar? Han gav mig en liten present bara sådär. Hur snällt som helst och jättefint var det. Tack hjärtat! Du är bäst! I'm so happy, I'm so glad that I've got you. Finaste! Jag älskar dig meeeeeeest. ♥

Vi hörs kanske senare idag :) puss!


tjugofemte oktober

Höstlov!! Behöver inte säga så mycket mer. Så skönt! Jag började lovet bra med tjejkväll hemma hos Anna. Tacos, sing star och mys :) Var hur trevligt som helst. I lördags åkte jag, mamma och Daniel till IKEA på morgonen. Köpte ny säng, byrå och en hel del annat till rummet och nu är det gamla borta och det nya inne! Har dock mer grejer kvar att fixa och så men får ta lite itaget :)

När vi var klara med allt åkte jag till Marcus, tittade på tv och sådära först bara. Framåt kvällen gick vi + Niclas och Cibelle och åt på Aramis. Efter det var vi på maxi i typ hundra år och kom i alla fall tillslut därifrån med cola, popcorn och choklad. Väl hemma så kollade vi på film och hade det mysigt :) Var hur som helst en trevlig kväll!

Imorse tog vi sovmorgon sen har vi inte gjort så mycket mer, mysigt i alla fall! Kom hem för ett tag sen, nu ska jag äta och sen åka iväg och träna 18.30-21.30 :)

Världens underbaraste och finaste pojkvän.. Hur bra som helst. Finns alltid där vad det än handlar om, liten sak som stor sak, det spelar ingen roll. Lyssnar alltid och bryr sig alltid! Tröstar och stöttar om det behövs. Du får mig alltid att skratta. Världens mest omtänksamma! Och världens knäppaste, haha. Allt bra ni kan tänka er. Jag är så himla kär i dig Marcus så du kan inte förstå! Är lycklig med dig. Skulle kunna skriva hur mycket som helst för åh vad jag tycker om dig! Så glad att jag har dig, genom både bra och dåliga tider. Hos dig är jag trygg. Hos dig mår jag bra. Du betyder och jag älskar dig! ♥

Hold my hand baby and let the world around us just fall apart..

puss!
ps. hör av dig melus! ♥

tjugoandra oktober

En dag kvar i skolan och sen höstlov! Ska bli så himla skönt. Har verkligen varit trött på skolan den här veckan. Idag var det en rätt lugn dag i alla fall, våra lärare hade nätverksträff med andra bflärare så dom var på allé. Blev inte så seriösa lektioner och så slutade vi tidigare. Nu har jag precis ätit hallon med mjölk, gott! Hinner inte skriva så mycket nu, ska iväg och träna, latin står på dagens schema.

Helgen bjuder på lite olika saker. Längtar mest till lördag.. Då ska jag mysa med Marcus! iloveu ♥ Blir hur bra som helst.

Men nu måste jag i vilket fall som helst sticka iväg och ta på mig. Hörs, puss!

tjugonde oktober

Grattis på födelsedagen pappa! :) älskar dig!

17.04

Kom ganska nyss hem. Skönt säger jag bara! Fick tillbaka historiaarbetet idag.. Ni vet de där som bara var hur tråkigt och svårt som helst. Blev i alla fall supernöjd. Fick VG +. Trodde jag verkligen inte så känns bra. Nu sitter jag och dricker en varm god chailatte! Vad kvällen bjuder på vet jag inte riktigt, funderar på att göra lite nytta i alla fall. Lite spanska inför provet vore inga fel. Fast mitt rum blir nog dagens att göra, måste bli klar nu! Vi hörs!

älskar min marcus mest! ♥

nittonde oktober

I skolan och gör ingenting som vanligt på det här långa hålet på måndagar. Kan tyckas vara en lite onödig dag just idag faktiskt. Imorse när jag kom till spanskan visade det sig att den var inställd. Lite synd att vi inte fått reda på det eftersom jag då hade kunnat ha en skön sovmorgon! Sen hade vi svenska och gjorde inte alls mycket. Och sen, ja då var matten inställd med. Så nu har vi haft ännu längre hål än vad vi brukar ha. Snart börjar historian, helt klart ingenting som man ser fram emot men det får väl gå det också!

Träningen igår gick förresten jättebra :) Vi tränade 3 timmar istället för 2, pust! Inte så långt kvar till Tjeckien nu heller :) Håller på och fixar med nya tävlingskläder, blir nog hur bra som helst! Sen väntar SM i Hallsberg helgen efter VM också :)

Puss

Lite bilder.. :)








artonde oktober

Helgen har varit toppen! Härligt. Slappade bara framför tvn igår på dagen och på eftermiddagen åkte vi, Marcus och jag, in till örebro :) Åt på burger king och sen på kvällen gick vi på bio! :) Kollade på Bröllopsfotografen, jättebra och rolig! Helt klart värd att se. Mycket skratt i alla fall. Och popcorn, haha. Vi hade det jättemysigt och roligt, som vanligt! Bääääst. ♥ Efter bion bestämde vi oss för att åka hem till mig igen så då skjutsade Dennis hem oss, tack! :) Hemma blev det bara tv och godis. Kanske inte så jättemycket tv eftersom vi sov gott i soffan ett tag haha. Idag har vi inte gjort så mycket. Tagit det lugnt bara. Marcus åkte gem för en stund sen eftersom han har match sen :) Hoppas det går bra, lycka till! (: Nu ska jag plocka lite i rummet. Nästa helg väntas ny säng och byrå och grejer! Senare ska jag iväg och dansa dubbelpass :) puss, lycka!


sextonde oktober

Nu är det fredagsmyyyys! Sitter i soffan och kollar på någon film med älskling! Hur mysigt som helst, sen sover han här inatt. Spenderade även onsdagen och lite av torsdagen med honom :) jag älskar dig! ♥


trettonde oktober

Kylan som vi får dras med nu är inte bra på nåt sätt! Finns inget positivt med den faktiskt. Extra träligt är det på morgonen när man väntar på tåg eller buss. Brrr! Meeeen, eftersom min söta mamma alltid försökt få in i mig att man ska se möjligeterna istället för hindrena, så löser jag problemet med en gosig supersnygg jacka som jag fick av mamma och pappa idag! Tack, älskar er!

Infokvällen igår gick bra. Lite synd bara att lärarna råkade glömma den lilla detaljen att Mikaela och jag skulle upp på scenen i aulan och presentera oss och så, haha. Hade spränghuvudvärk och världens spänningar i nacken igår när jag kom hem så la mig tidigt. Kunde dock inte somna och låg vaken hur länge som helst. Hade fortfarande ont när jag vaknade imorse men gick över med lite frukost och ipren.

Den här dagen gick snabbt! Tisdagar brukar vara en dag som man får sega sig igenom, lång dag med leektioner som i stort sett är likadana och lixom smälter ihop. Började med ett temaarbete idag som nog kommer bli riktigt bra faktiskt, ganska intressant så då blir det ju lättare att jobba med det. :) Bara Mikaela som hade lite otur, hahah. Lite kul var det faktiskt, eller va säger du?

Efter skolan så jobbade jag. Är fortfarande kontaktperson/ledsagare åt N. Trivs jättebra! Nu är jag mätt och belåten efter att precis ha ätit, tänkte hoppa in i duschen. Kanske springa, vem vet. Sen ska min mattebok få bli min bästa vän resten av kvällen.. Tråkig vän kan tyckas men jag har prov imorn. Kan det ganska bra så ska bara kolla igenom det lite till. Och om inte jag somnar med matteboken framför mig får jag prata lite med Marcus när han kommer hem från sin träning. Eller ja, klart jag inte somnar när jag väntar på sms från honom.. Hihi. Mysis.

Imorn står det dans på schemat. Även torsdag! Love it. Sen är det äntligen fredag. Jag längtar.. Såklart så ska jag umgås med hjärtat då och jag saknar honom så! Tralalaaaaa.

Nej, fasen vad jag känner mig glad! Och det är härligt. Glad, lycklig och lättad. Som att allt går hur bra som helst. Sen så är jag galet kär också, och hur underbart är inte det?

PUSSSSSSSSSSSSS


tolfte oktober

Halloooj! Sitter i skolan och gör absolut ingenting egentligen. Har haft lunch och om 40 minuter börjar historian, pust. Gillar verkligen inte den lektionen. Okej om den hade varit kortare men 2½ h blir lite långtråkigt..

Ikväll är det infokväll för alla nior så vi måste vara kvar i skolan till halv nio idag, wiho.. Mikaela och jag råkade åka på uppdraget att följa alla som ska lyssna på bfinfo från aulan till ekonomen och sedan visa dom vidare dit dom ska sen. Vi kommer säkert vara supersnygga i våra reflexvästar som vi måste ha! Haha. Jaja, blir nog ganska kul ändå. Är ju med Mikaela så, hih :)

Nej har inte så mycket vettigt att skriva faktiskt :) Hörs, puss!


elfte oktober

Skulle bara vara hemma och umgås med mamma igårkväll, jo tjena vilket bra sällskap jag var! Somnade och sov som en stock vid halv nio. Men idag var jag i alla fall utvilad när jag vaknade, hade sovit ett antal timmar inatt, haha. Idag har jag hunnit med en hel del faktisk (: Först hade syster barnkalas i förmiddags vilket gick bra. Hela eftermiddagen ägnade jag åt städning och nu är jag faktisk klar med allt. Skönt! Varenda byrålåda och allt är helt tomt så nu kan jag nog snart börja göra om! :) Åkte och dansade vid sex också. Var bugg idag och det gick bra :) Körde teknikträning första halvtimmen. Tränade bara piruetter. Inte det lättaste att spinna 5-6 snabba varv och sen göra ett brake och spinna igen, men det kommer det med :) Sen körde vi på med vanlig bugg, swing och mixingträning resten av tiden :)

bästa mamma & jag, egypten paradisön!


Nu hemma har jag inte gjort så mycket, duschat och ätit och sådära. Just nu sitter jag och pratar med mig älskling på msn! Saknar dig! ♥

iloveu!



PUSSSSSSSSSS!

tionde oktober

Helg är skönt, jag gillar! Den här veckan har gått ganska snabbt ändå. Jobbat, umgåtts med Mikaela, firat farfar och träffat massor av släkt, tränat och sådär. Igår hade vi bad på idrotten som första lektion,var ganska roligt ändå. Körde mest lite olika lekar. Sen hade vi bara föskfri och svenska kvar och slutade för dagen redan 11.50. Skönt! :) Åkte hem till Marcus direkt efter skolan, kollade mest på tv och så, iloveu! :) Gick ut och gick lite senare på kvällen, tog även en sväng förbi maxi och köpte godis. På kvällen tittade vi på idol och åt god tacos tillsammans med Marcus familj! Hur trevligt som helst! :) ♥ Nu är jag hemma. Åkte hem på eftermiddagen när hjääärtiiis skulle på kalas och senare rep. Har varit barnvakt åt syster nu, mysigt. Dock så är min hjärna söndertjatat för tillfället men sånt får man stå ut med, hihi, lilla hjärtat! När jag kom hem förut så var mitt skrivbord sålt så nu är jag ett steg närmare "nytt" rum, 1-2 dagar på blocket så blev det sålt, brabra. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med mammsen. Men nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bubbelbad en stund! Puss, lycklig är precis vad jag är!!


sjätte oktober

Känner mig bara så glad idag. Det har inte hänt något speciellt egentligen. Allt flyter på som vanligt. Känner mig dock så himla lättad! Det känns så bra. Jag har det ju så bra, jämt och så. Ja, jag älskar livet, helt klart. Hade en väldigt dålig dag nu ganska nyss och det blev bara för mycket. Berodde egentligen bara på historiauppgiften, fick världens ångest. Men i alla fall, då insåg jag även andra saker. Pratade jättemycket med både mamma och Marcus då och det kändes hur bra som helst! Jag älskar er ♥ Det är det jag är lättad över. Jag är lättad över att jag har pratat med dom så mycket och nu känns det jättebra. Nya tag och nya mål :)



femte oktober

Halloj (: Hoppas allt är bra. I lördags var jag uppe klockan 04.00. Mycket som skulle fixas och klockan halv sex åkte mamma och jag mot gävle :) Hur mysigt som helst hade vi det och satt och sjöng högt och falskt till varenda låt som spelades, tur att ingen annan var med i bilen måste jag säga haha :) ♥ Klockan elva började tävlingen och vi var först ut. Gick faktiskt himla bra och jag är nöjd. Mycket bättre än jag väntat mig. Fick ingen superplacering men det var ju inte  väntat första tävlingen i star elit men dansmässigt gick det jättebra i både buggen och mixingen så det känns bra :)

Efter tävlingen hämtade vi upp Marcus och han åkte med hem, köpte godis och sånt gott sen åkte vi upp till pappa och hade det mysigt :) Tittade lite på film och sådära. Bra dag och kväll!! Söndagen pluggade jag på morgonen, gjorde spanska och histora. Åkte hem till mamma framåt eftermiddagen och då pluggade jag på historian som förövrigt förstörde min dag.. Som tur var så var Marcus kvar hos mig! Hur bra som helst. Dansade på kvällen också. Sen så sov älskling här tills idag. Myyyyys. ♥

Skolan idag var väl som vanligt. Spanska på morgonen gick ganska snabbt för en gångs skull, hah. Sen hade vi svenska och matte. Sista lektionen var historia. Skulle lämna in arbetet som var så himla svårt, knappt någon som ens gjort en fråga så jag är nöjd med att jag klarade av det och lämnade in idag.

Köpte en samsung ultra touch i fredags förresten, sen ett par skor också :) Tack pappa! ♥ Har mest hållt på med min telefon idag när jag kom hem från skolan :) Håller på och lägger över kontakter nu, tar tid må jag säga.

Tack snälla mamma för all hjälp i lördags och i söndags. Du betyder så mycket, jag älskar dig. ♥ Och Marcus.. Tack för allt. Du är så underbar. Jag älskar varje sekund jag är med dig, du är den finaste jag vet! Jag älskar dig ♥


PUSSS

andra oktober

Nu är det verkligen höst! Helt klart. Iskallt ute, speciellt på morgonen och imorse så snöade det i röfors! :o Fast helt ärligt så tycker jag om hösten och vintern lite ändå. Nog för att det är kallt och sånt men det är ju så mysigt! Tänk att bara få krypa in under en filt framför tv:n och bara mysa massor med någon man tycker om? Det är mysigt, på hög nivå. Därför så gillar jag ändå hösten och vintern på ett sätt. :)

Igåg tog jag äntligen tummen ur och började lite smått med historian sen gick det av bara farten! Skönt. Får se när jag hinner fixa resten, puh.

Imorse var det -4 på morgonen och våran första lektion var idrott, dock inne, men! Brandlarmet gick och vi fick gå ut och ställa oss en bra stund i bara shorts och t-shirt. Inte skönt! Brandkåren kom och grejer för det var ingen brandövning men sen visade det sig att nån jäkel hade satt på larmet med flit. Kul.. Resten av dagen var bara bra, inte så mycket speciellt. Skulle åka hem 13.33 men tåget var försenat till 15.05. Ingen liten försening direkt, hatar sj!

Nu ska jag och pappa åka in till mberg,  jag ska äääääntligen köpa ny telefon (y). Måste köpa lösögonfransar och kraffs tills på lördag oxå. Är grymt nervös. Tävlar i den högsta klassen, elitklassen som heter  star elit. Extremt hård konkurans och sånt. Ska dansa en slow, en medium, en extra quick och ett solo! Är mest nervös inför solot. Hoppas det går bra. Har inga direkta förväntningar på den här tävlingen. Vet att vi inte kan komma så bra som vi brukar, men vadå, kan ju inte tro att man ska komma på pallen första tävlingen i den bästa klassen som man kan dansa i? Nej, någon gång måste man ju vara ny i den klassen oxå :) Ska bli kul i alla fall.

enskilda skolkortet (:


Efter tävlingen ska jag antagligen träffa Marcus och bara ha det såååå bra, LOVE ♥

Förresten, six wrong stories (klick,klick), har spelning ikväll så lycka till :) Hade varit jättekul att komma och kolla men som sagt, tävling i gävle tidigt.. Men Marcus förstår och det känns i alla fall bra, tack hjääätissss. Du vet. Men hoppas det går bra för er! ((:
 
puss

RSS 2.0