tjugosjunde januari

GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKLING!!!!
LOVEU ♥


tjugosjätte januari

I går kom jag till skolan och hade inte första lektionen för läraren var sjuk, samma visa idag. Inte så kul att få veta det när man kommer dit och sen tänker på hur skönt det hade varit under täcket. Men men, fick lite annat arbete gjort så det är skönt. Har rätt mycket i skolan fram tills sportlovet men jag har koll på det och är redan klar med mycket, great!

Min helg var toppen, som vanligt. I fredags shoppade jag som sagt och i lördagskväll åkte jag till min fina pojkvän! Kollade Robinson, lite film och mös med en massa godis! Söndagen spenderades mest framför tvn och sådära, åkte och tränade 16.15-19.30 och åkte sedan tillbaka till Marcus. Då på kvällen blev det mat, tv och film. Mysigt såklart!!

Nu ska jag plugga lite spanska och sen lägga igen de små blå! Imorgon har jag iallafall lite sovmorgon, plus att vi tar bussen till skolan = 45 minuter till att sova. Haha, sover nog fasen som bäst på bussen! Eller nej, bredvid Marcus är helt klart bäst. Imorgonkväll blir det träning, på lördag åker vi till Norrköping för att tävla! Första tävlingen den här säsongen, känns kul!

Seeee you, puss!!




ä l s k a r m a r c u s

tjugoandra januari

Kärleksdag i skolan och en tripp till marieberg direkt efter där jag mötte mamsen. Fick med mig en hel del hem även fast jag var rätt fattig, tack mamma och pappa!! ♥ Jeansen på bilden blev ett av dagens bästa köp, love them! Sitter perfekt. Dagens inköpt bestod även utan en tröja, lite smink, trosor och behå! Älskling klarade uppskrivningen idag oxå, grattiiiiis! ♥ Snart får du köra sportbilen alldeles själv.. hihi! Saknar dig förresten! Puss!


tjugonde januari

h a p p i n e s s



pusssss!

sjuttonde januari

tänkte bara meddela att jag har världens bästa pojkvän ♥

tionde januari

Även fast vi bara gick i skolan en dag så gillas helgen starkt! Helgen var toppen somvanligt. I fredags åkte Mikaela och jag och kollade när Six Wrong Stories var med i sydnärketoppen och tog hem segern, ni var bäääst och grattis! I lördags tog jag tåget till min loverboy och mös med honom! ♥ Sov kvar där tills idag och det var superbra och mysiga dagar somvanligt. Hemma har jag mest myst med mamma, pratat och tittat på tv, hjärta. Tog mig även en låååång varm dusch med peeling för kropp + ansikte, ansiktsmask och melondoftande bodybutter. Brabrabrabrabra för allt, hela livet. Ska försöka bli av med min ångest inför skolan nu och bara vara sådär superglad, som jag är!! PUSS :*


sjunde januari

Tillbaka till verlligeheten imorgon, det vill säga skolan. Har ångest. Somvanligt efter lov, känner mig verkligen inte peppad på tidiga mornar och en massa plugg. Dock så går vi ut på apu i ungefär 9 veckor efter sportlovet. Hamnar jag på något bra ställe blir det toppen, annars segt. Skulle kunna göra vad som helst för att hamna på samma ställe som i ettan, fast så lär det ju inte bli, men det blir nog inte bra ändå :) Allt blir ju vad man gör det till! Fast allt med skolan blir såklart bra så fort allt har kommit igång, känns bara lite träligt såhär i slutet av ett lov.

Det här lovet har varit hur bra som helst :) Den mesta tiden har jag spenderat med Marcus och vi har haft det jättemysigt som vanligt. Vi kanske inte har gjort så speciellt mycket, vi har åkt mellan kumla och laxå och bara myst :) Måste bara tacka för julklappen jag fick av dig också, i loooooove it! :) Vi tillbringade även nyår tillsammans, myspys! Har även hunnit träffa Emmelie och Amanda på lovet och i början av den här veckan var jag och Mikaela ett tag.

I tisdags hade Daniel 30-årsfest och det var superkul! :) Trevligt sällskap så det kunde inte bli så mycket annat än bra. Blev även dans och bra musik av Six wrong stories (klickbart!). Kvällen/natten avslutades med sovsällskap av min fina pojkvän! Resten av bandet fick sussa i husvagnen. Igår sov vi länge och det var mer än skönt just då. Resten av dagen blev det tvmys och på kvällen tog Marcus, jag och lillsis på oss massor utav varma vinterkläder och begav oss ut i snön och busade :) Köpte även med godis hem till kvällen som bjöd på wii och film.

Marcus åkte hem i eftermiddags och jag åkte upp till pappa. Har inte gjort så mycket, kollat på film. Jag har iallafall haft ett jättebra lov!

Ville också bara säga att jag har så mycket underbara personer runt omkring mig. Min familj, min släkt, min pojkvän, hans familj och mina vänner! Ni är bäst, love!

Marcus, jag älskar dig massor. Det vet du! Behöver inte ens skriva de här! ♥

Haaaapppyyyfaceeeeeee! Puss!  


tredje januari ♥

KÄRLEK, min marcus.

6 månader - ett halvår ♥
Det har varit världens bästa månader, helt klart. Ett halvår tillsammans med min Marcus! Det är helt underbart. Sex månader fyllda av massor av kärlek! Jag älskar dig otroligt mycket, det vet du! Du är den bästa och finaste jag vet, på både insidan och utsidan. j a g ä l s k a r d i g m e s t ♥
Jag är sååååååååååååååå lycklig!



RSS 2.0