trettionde maj

LAST NIGHT!







mors dag! massor av pussar till underbara mamma, älskar dig! ♥

tjugosjätte maj

svenska bokseminarium
samhällsarbete
matte b nationella
apu redvisning

back to work! puss


tjugoandra maj

jag ♥ dig

har legat ute och solat hela dagen, mys!!


tjugonde maj

Förskolans dag i Kumla 2010.
Riktigt lyckad dag faktiskt! Det kom mycket barn och alla aktiviteter flöt på bra. Vädret var också toppen så kunde knappt bli bättre! Vi hade sagotema, Mikaela och jag var Törnrosa och hennes fe, våran station var dans och den var jätteuppskattad av alla barn och personalen :) Har några bilder att visa men hann inte ta så mycket eftersom det var fullt upp hela förmiddagen!














sextonde maj

25 dagar kvar tills sommarlov och då är helger och sånt inräknat! Så skönt! Fast vi har det riktigt kul i skolan faktiskt. På torsdag har vi förskolans dag så planerar mest inför det, mickiiispickiiiiis och jag kommer vara så söta! Hihi. Har varit riktigt skönt med långledigt nu. Sov hos maggis onsdags till torsdags, myspys! :* Träffade Ellen och Dennis en stund på torsdagseftermiddagen och på kvällen åkte jag, Ellen, Emma och Ida till dansstudion för att träna styrka och kondition! Galet kul och GALET jobbigt! Ingen inne i den salen var speciellt fräscha faktiskt haha. Sen är Erika en jättebra tränare som peppar riktigt mycket och har braaaa musik!

Igår och idag var jag med älskling igen! Tog det mest lugnt och mös. Satt ute på altanen och pratade om allt och inget i flera timmar. Gillar't! Idag skjutsade han mig till dansstudion när det var dags för träning med Tony Irving, gick bra och var roligt men svårt! Nu tänkte jag lägga in lite bilder sen trollmarken och showen, är inte så bra kvalitet men det får duga!







  













Det blev visst en hel del bilder! Jag älskar att dansa! ♥
PUSS


fjortonde maj

miss you darling!


tolfte maj

Sitter hemma hos Marcus medan han är iväg och repar, sen tillbringar jag resten av kvällen och natten här så det blir mysigt! I helgen har jag i stort sett bara dansat, i lördags hade vi en liten uppvisning på trollmarken i laxå och på söndagen hade vi avslutningshow heeeeela dagen i hallsberg! Var hur roligt som helst och gick riktigt bra. Uppvisningen i laxå däremt var ingen större hit tyvärr eftersom vi dansade ute och det regnade och var kallt plus att cdspelaren kommunen fixade hackade hela tiden.. Fast dansmässigt gick det bra :) Showen på söndagen var däremot en av dom bästa på väldigt länge! Kan nog faktiskt säga att det är den bästa showen jag varit med på sen jag började dansa, och det är ju ett antal år sen haha.. Allt var perfekt! Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem här ifrån. Puss!


tredje maj ♥

10 månader :* ÄLSKAR DIG!! ♥

      
       har gjort massor av blonda slingor, nöjd! :)

Nu är praktiken slut och det känns helt okej, kul att träffa alla i skolan igen! Slutet på praktiken blev väl lite sådär eftersom jag åkte på något skit och fick jätteont i magen på onsdagskvällen. Berodde antagligen på att jag ätit för dåligt och tränat för hårt.. Fick iallafall vara hemma torsdag och fredag. På torsdagskvällen kom älskling hit efter att han repat med sitt band och pysslade om mig, hihi mysigt! Han är för gullig!

Lördagen spenderades i Göteborg hela dagen, på Liseberg, för att tävla! Åkte vid kvart i sju på morgonen och kom hem runt ett på nattten, lång dag. Tävlingen gick väldigt bra och jag är nöjd! Tobbe och jag tog oss till finalen i buggen vilket är mycket bra med tanke på klassen vi tävlar i och motståndet, tillslut kom vi femma iallafall! Känns riktigt bra och vi är jättenöjda faktiskt!

      

     

     

Puss


RSS 2.0