ÄNTLIGEN! :D

Åhh vi vann! Första plats! :)) Och äntligen har vi kommit upp till guldklassen! Nu så. Äntligen!  Snacka glada vi blev, vi hade inte ens vågat hoppas, men gladgladgladglad. 



Det var Tony Irvings tävling. I slutet hade han en specialtävling för alla som hade varit med på tävlingen, man kunde vinna två let's dance biljetter. Och eftersom det var alla så var det grymt många! Dom valde ut åtta till finalen, och Tobbe och jag kom vidare! Åhhå. + på det! Vann gjorde Alexandra och Stefan, grattis! Men vi var ju faktiskt bland dom 8 bästa av alla som var med på tävlingen! Brabrabrabrabra dag!! Jag är glad. Nu taggar vi!

(tack för all hjälp mamma<3)

Pusssssssss

trettioförsta januari

Kände att det blev lite mkt text igår så slänger in en eller två bilder nu :) Sen har jag varit iväg & tävlat idag oxå! Gick mycketbra :) Men jag tänker inte berätta vad vi kom förrän jag fått in bilderna på datorn :)) Hihi.

♥ Från dansen i söndags. Skrikrosa leggings, svart & vitt linne, svart kofta.


♥ Emelie på dansstudion i onsdags!


see you!

trettionde januari

Hej! En hel vecka sen! Den här veckan har inte varit ngt annat än fullspäckad! Stressigt har det varit. I söndags var jag och dansade bugg&salsa, i måndags var jag med sis på gympa sen vet jag inte vad jag gjorde. Tisdsag var det sghowdans. I onsdags var jag i skolan (är på praktik resten av veckan), var bra :) Skulle ha spanska 13.10 - 15.20 sen vänta med Emelie och dansa. men spanskan blev inställt så jag satt och pluggade tills Emelie slutade. N kom även och pratade en liten stund :) Emelie och jag gick och köpte sallad på godsmak och tig med och åt på dansstudion, sen kom Jonathan och han och jag dansade latin. :) Emelie åkte hem och var barnvakt för det var ändrat så hon skulle inte bugga. Satt och pratade och hade allmänt kul med Jonathan i två timmar tills buggen var, då kom Tobbe och vi buggade! Tävlingsträning inför imorn som gick mycket bra! Har några bilder på Emelie & mig som jag kan lägga in :)

I torsdags skulle vi på ngn natur grej med våran klass & med lärlingsklassen. :) M skulle hämta oss 11.15 men hon kom 11.50. Grillade korv och lekte lekar. Var ganska kul :) Vi åkte i två olika minibussar dit, vår klass i ena och den andra i den andra. Först när M skulle backa ur small det till och hon backade in i ett träd, vart inget på bussen iaf. Sen direkt efter backade den andra bussen in i samma träd, värsta bucklan blev det där :o När vi kom tillbaka till skolan tog jag tåg till kusin Elin :) Vi gick lite på maxi sen "fikade" vi och pratade :) Sen skjutsade hon mig till tåget och jag åkte till hberg, träffade Jonathan och dansade latin. :) Sen hämtade Daniel mig och jag åkte upp till k, där l, a, a och c var :) Vi åt fruktsallad och pratade massa, trevligt (:

Idag var jag på praktiken igen då, roligt :) Barnen hade dansuppvisning för mig och sen hade dom sånguppträdanden :) Så söta! På eftermiddagen spelade jag "kulbanken" men d:
e: vem vinner?
d: åh jag såklart! Linnéa är jättejättejättedålig på de här! Jag har vunnit varenda gång!
e: kan jag spöa henne sen?
d: ja det är klart du kan. ha! nu vann jag igen!

hahah. ja, så dålig var jag. :) När jag slutade gick jag och hämtade sis, vi gick till ica & köpte lite godis sen hem och kolla film :) mysigt! Imorn är det buggtävling så nu ska jag färga håret och packa och sånt :) Får hoppas de går bra! (:

puss



tjugofjärde januari

Halloj, hoppas allt är bra med alla.. Igår tillbringade jag min fredagskväll hemma hos min kusin med let's dance, chips & cola och mycket prat :) trevligt värre. Idag har jag mest tagit det lugnt, försökte få tag på Emelie för att fråga om vi skulle ses, men jag fick inte tag på henne på något sätt så. Fick låna One tree hill boxarna av Ellen m (tack!) så jag har kollat på några avsnitt :) Ska nog gå och lägga mig och kolla nu oxå! Sen ikv hjälpte jag pappa lite med maten, eller okej, jag dukade, men ändå.. och det blev kycklingtacos, gott :) Och sen har jag kollat på körslaget oxå, rätt körer gick vidare :D Efter körslaget ringde Emelie mig och vi har pratat tills nu, blev visst 1 h 30 min. Kändes inte så, det är så bra att prata med henne :) En bääästa vän! Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, precis som vanligt. Jag brukar ha ont i käkarna efter att jag har varit med henne eftersom vi pratar så mkt. Hah, så är fallet nu med. Haha. :)

Förresten, förut i pausen av körslaget så bytte pappa till ngn kanal med fotboll (såklart) på. Sen så bytte han helt plötsligt kanal till en annan med fotboll på, och jag kollade ju hela tiden så egentligen märkte jag det, jag är bara lite klantin ibland :D haha.

jag: nämen, vad hände? nu bytte dom ju match!
pappa: mh, jag bytte kanal..


Resan är bokad!!!!!!! :D :D :D


bilderna är förresten lånade från apollo.se


kraaaaaam (som omväxling)


tjugotredje januari

Det var ett bra tag sen! Jag har inte alls haft lust att skriva :)
Nu är jag på praktik igen, mycket kul :)) annars då? Veckan har mest bestått av dans faktiskt. Söndag var det bugg&salsa lika kul som vanligt, måndag var jag jag med mamma och L och åt god mat och var på minimässa jättemysigt, tisdag var det showdans ska dansa till So what och det kommer bli en grym dans :) Onsdag var det bugg! I torsdags var det latin! Det var väl det jag gjort i veckan då. Blev en hel del dans, men jag älskar det. Annars på dagarana har jag varit på praktiken och sen i skolan i onsdags, hade idrottsprov och det gick bra :)

Idag gick jag och hämtade syster på hennes dagis efter praktiken och vi gick till ica och köpte lite godis. :) Sen gick vi hem och la oss i soffan och tittade på Lotta. (: Mysigt! <3 Mamma kom hem lite efter fem och vid halv sju åkte jag till pappa. Har precis ätit kina mat, gott :)



Blir en dansbild nu efter all dans :) puss


Sjuttonde januari

Jag har inte riktigt haft lust att blogga i veckan ;s Men men. Veckan har iaf varit mkt bra och helgen är somvanligt mkt välkommen. :) Nu ska jag snart ta och framkalla lite bilder och sen ska jag bort ikväll.

Nej, jag känner helt enkelt inte för att skriva. Det här är inte ens kul att läsa :) Kommer kanske mer sen eller imorn (:
Puss

femtonde januari

Dagen började med matteprov mellan 09.15 - 10.25. Gick braaaaa! (: Efter matten var det fritid och det var bara bra, pratade om.. fritid helt enkelt. Och om känslor. Sen lunch efter det och sen utveckling. Planerade inför praktiken, och fick sluta 13.30 ist för 14.45 :) M skulle göra ngt. Tog bussen hem sen cyklade jag från stationen; KALLT!

Hahahha, alltså på fritiden idag. Jag satt mittemot Anton och vi intervjuade varandra..

Jag: Hahahhhaahahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahhah
Anton: Haha va äre? :o
Jag: Alltså.. hahahhahahahahahhahahahahahahahahah.
Anton: Vadå?
Jag: Din näsa!!!!! Gahhhhh hahahah. Blyerts!

Då har han fått blyerts på hela handen från pappret sen har han hållt handen i ansiktet så hela näsan var grå/svart av blyerts. hahahahha. Ni skulle ha sett.. :))) Får väl tacka Anton för ett gott skratt. :D :D

Hörs kanske sen, puss


trettonde januari

Godmorgooon (: Sitter i skolan och har data, det är första lektionen nu, började 7.50.. Just nu håller vi på och går igenom power point, har prov om några veckor. Mikaelas mamma skulle skjutsa Mikaelas bror till skolan idag så hon och jag åkte med, så slapp vi åka tåg idag (: Datan slutar typ 10 i 9, eller 20 i kanske. Sen har vi matte, fritid och svenska. Får se vad som händer annars idag, nu ska jag väl ta och fortsätta med power point presentationen. Pussss

tionde januari

Idag var det nog sveriges tråkigaste dag, men jag överlevde ändå (: Igår blev det let's dance och kräftor, ett helt kilo åt jag upp själv, medan pappa och Joel åt pizza. Alltså kräftor, mums. Let's dance var bra och jag tyckte att Laila var bäst (:

Sitter och pratar med Felicia på msn, kolla in hennes blogg HÄR, hon är en helt underbar vän, finns alltid där! :)

Kollar på körslaget oxå, och Erik Segerstedt är ju inte lite snygg heller! hihi. :)


bilden är från google.se

pusspuss

Små ändringar

Lite nytt med designen, nu igen. :) Men det här får stanna ett bra dag! Älskar bilden (: Den är från förrförra dansavslutningen. Tobbe är med på den egentligen, det är när vi dansar mixing, men jag vet inte om han vill pryda min header haha så han blev lixom översuddad. Sen var det massa annat härligt dansfolk med på bilden oxå, och jag vet inte om dom vill vara med, så det var lättast att göra sådär! :) Tycker iaf att det blev skitbra :))

Jag har inte gjort så värst mycket idag faktiskt, även fast jag slutade tidigt. Men det var skönt att bara vara hemma och slappa :) Snart ska vi äta krääääftor, mums, och så blir det let's dance och annan tv. :) Förresten så blev jag lite glad förut, ihh så glad. Puss


tidsfördiv - om 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? -
jarå, säkert.
Höll du några av dina nyårslöften? 
haha nej
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej det tror jag inte. eller våra grannar (y)
Dog någon som stod dig nära?
nej!
Vilka länder besökte du?
jag har inte världens bästa minne, men jag tror aldrig jag var utomlands iår? :)
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
mer kärlek!
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
28 augusti, jag blev tsm med m. finns fler datum!
Vad var din största framgång 2008?
dansen kanske. och jag fick bättre självförtroende. (:
Största misstaget?
inget vad jag vet.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
nej! knappt något. bara världens migrän & lite förkyldningar.
Bästa köpet?
hm. alla kläder&skor kanske :D
Vad spenderade du mest pengar på?
kläder, smink
Gjorde någonting dig riktigt glad?
många!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I'm yours
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
förhoppningsvis gladare, jag tror faktiskt det :)
Vad önskar du att du gjort mer?
tagit vara på tiden
Vad önskar du att du gjort mindre?
oroat mig för allt!
Hur tillbringade du julen?
med släkt och familj!
Blev du kär i år?
verkligen!
Favoritprogram på TV?
grey's såklart
Årets bästa film?
sex and the city kanske :)
Vad gjorde du på din födelsedag?
kommer knappt ihåg, på dagen var jag på min praktikplats oh blev firad av barnen, på kvällen kom släkt!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
klart det finns
Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
haha ja vet inte
Vad fick dig att må bra?
mycket. familj och vänner :) dansen!
De bästa nya människorna du träffade?
mikaela, m, och alla andra
Årets största kärlek?
you know
Något du önskade dig och fick?
det var nog mkt (:
Hur många förhållanden?
ett

nionde januari

Hmm, värd dag!! Eller inte. Började kvart i 9 så vi tog 8.08 tåget. Sen idrott första lektionen, hade 45 min men det blev ty 25 min. Vi hade val och Mikaela, jag och Michaela var på gymmet. Meee liiike. Sen hade vi data. Först ngn sånglek? D höll upp lappar med en rad ur en låt och vi skulle gissa vilken låt, vet inte vad det hata med datan att göra men :) Sen lete efter info om typ netikett. Som vett & etikett för internet. Sen slutade vi 10.40, för vi behövde inte ha bild idag eller. Så Mikaela och jag tog tåget hem och kom hem 11.05. Åkte till farmor och åt och nu somnar jag snart framför datorn :)) Hah. jaja, kändes lite onödigt idag. Kan ju vara därför mer är halva klassen aldirg kom. ;) Så idag hade vi alltså lektioner mellan 8.45- 10.40. hah, jaja, men det är ju rätt skönt :)



Haha, jag gillar bilden fast den är helt suddig! :)) Och ikväll börjar ju let's dance, klart man kollar på (:
Puss

åttonde januari

Var visst ett tag sen nu. Har inte haft någon lust :) Idag började skolan, och det var helt okej. Fast det är ju alltid jobbigt när skolan börjar, men det blir bra :D Kul att träffa alla :) Men, lite onödig dag egentligen. Först matte (förresten så har vi prov nästa torsdag :s). Sen hade vi bild, men jag & Mikaela och typ alla andra är klara på bilden så vi behövde inte gå dit, skulle alltså börja engelskan 10.50. Skulle få ny engelskalärare, bara det att hon aldrig kom! En kvart måste man vänta innan man får gå ifall läraren inte kommer, och hon kom inte efter ens 20 minuter, så vi gick och åt. Alltså lång lunch sen utveckling och efter det hem.



La mig i soffan och kollade top model när jag kom hem men jag somnade. Man blir trött av första skoldagen. ;) Nu har jag precis ätit och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Rastlös är vad jag är. Får seeee..

Förresten så tycker Mikaela att jag ser dryg och sur ut på bilden på min header ahaha ;) Så jag få väl göra något åt det, hahahh. Men ändå, även fast jag ser rätt dryg ut, så tycker jag om bilden. ;s Men alltså, ser jag sur ut så ger de ju fel intryck av mig ;) haha. Som Mikaeeeeela sa "jag blev så förvånad, du är ju jämt glad..." hihi, vännen dårå. (:
Pussss & bilden är från midsommar.

dans!

Nu är jag hos pappa. Gör inte direkt något speciellt, pappa & Joel kollar på ngn film men dom hade redan kollat en bra bit när jag kom hit så jag orkade inte börja kolla då.

Förresten så saknar jag att dansa! Mycket. Börjar 18 janurai igen och då blir det hårdträning direkt för som det verkar så är det antagligen tävling redan 31 januari! Tony Irving som har den, får hoppas på att tobbe är hemma då, och att vi är hemma då :) Brukar vara mycket tävlingar nu på våren så det är bra :)

haha, jag ser skitdryg ut på bilden ;)


Annars äre väl inget speciellt än så länge :) Får se vad jag hittar på senare. Hittade, eller ja, hittade och hittade, jag köpte en nagelpenna för ett tag sen som jag egentligen skulle ha haft med i en present till någon, fast jag ångrade mig och köpte något annat. Men iaf, onödigt babbel, så hittade jag den idag och tänkte att jag skulle prova :)

UPDATE: Det är en vit nagelpenna som man fuktar i ljummet vatten så att den blir lite mjuk, eller vad man ska säga. Sen målar man under nageln, alltså där det är vitt fast under. Och sen blev det alltså vitt, ist för att använda fransk manikyr :) Såg faktiskt naturligare ut eftersom man inte har nagellack och så :) Har ingen aning om hur länge se sitter eller så, men det var ju inte alls svårt så :) Värt att testa iaf. Finns väl att köpa lite överallt skulle jag tro, min är från H&M och det är märket Depend. (:

PUSS

femte januari

Igår kom inlägget iaf upp på bloggen tillslut, bara en dag sent! Förresten, satt och läste gamla inlägg och för ett tag sen (bara att bläddra neråt om man vill se) så var det något jag svarade på massa frågor om en vän, mikaela :) Och så läste jag igenom frågorna så var det "har hon bråkat med någon någongång?" "nää" hade jag svarat då. Men alltså det var ju kanske lite fel. Jag trodde det stod "har hon bråkat med dig någongång?" Haha. Ingen som bryr sig iaf, men skitsamma. Mikaela kanske...

Igår var jag på nyårscupen, fotbollscup, på eftermiddagen & kvällen. Brorsan spelade men jag vet inte riktigt hur det gick, orkade inte vara kvar till slutet :) Det var iaf trevligt med Emelie och Amanda där :) Längeeee sen!

När jag kom därifrån åt vi och kollade på Du, jag & Dupree. Haha, roligt film ;) Har även börjat läsa boken Små citroner gula. Skitbra! Kan inte sluta läsa, går inte att lägga ifrån sin :) Rekomenderas iaf. :]

Nu kommer mamma snart hem och jag sitter här med syster och tittar på Dora utforskaren haha. "Swiiiiiper inte stjäla!!" Haha. Och på torsdag börjar skolan igen. Med blandade känslor somvanligt. Blir väl kul att träffa kompisarna iaf :) Resten av lovet vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mikaela kommer hem på tisdag eller ngt så får se om hon inte har ngt annat planerat på onsdag. Fast vi skulle nog vara torsdag efter skolan ändå, eftersom vi knappt träffats :) hihihi vännen (:

aja pussar


fjärde januari

Godmorgon! Skrev ett inlägg runt 15 igår som inte har kommit upp på bloggen än, skumt. Har blivit så förut fast det har inte tagit såhär lång tid. Igår var iaf släkten här och vi åt mat & fikade och hade det trrevligt! På kvällen när dom åkt hem tittade mamma och jag lite på en wallander, men sen övergick jag till H&M katalogen. :) Och nu har jag ganska nyss vaknat, så finns inte mkt att skriva än :) Later!


(får hoppas att det här publiceras direkt :@) 


tredje januari

Nu design! Supernöjd. Vad tycks? Och nu har jag lärt mig oxå, genom lite tips & trix av Ellen :) Hon var ju somsagt här igår och vi pratade mest och sånt :) Skoj iaf. På kvällen låg jag bara framför tv:n eftersom jag mådde ganska dåligt, världens huvudvärk och grejer!

Idag har jag åkt till mamma och snart kommer släkten hit :) Blir mysigt! Hinner inte direkt skriva något nu för jag ska gå och duscha och fixa lite :) Hörs ikväll. Puss

första januari

Igår på tolvslaget var nog min bror ganska glad. Han har nämnligen haft som nyårslöfte nu hela 2008 att inte äta godis, dock för pengar, och visst klarade han de, så när tolvslaget varit tror jag att jag vet något som åt en del godis.. haha. Jag skulle aldrig klara det. Absolut inte. Fråga vem somhelst som känner mig. Inte en dag. :)



Har sett på massa bloggar att väldigt många lägger upp bilder och skriver vad dom gjort under 2008, och jag har sett många som klagat på att 2009 kommer bli så dåligt. Jag tänker inte lägga upp några bilder, även fats det har hänt en jäkla massa saker. 2008 var ett grymt år! Skitbra! Jag tänker blicka framåt och göra 2009 till ett bra år. Fast det är inte det att jag vill glömma 2008, verkligen inte! Det finns så mycket bra saker som jag vill bära med mig. Egentligen hela året, för man lär sig ju av sina misstag, inte sant? Visst finns det saker jag vill glömma, det finns alltid något, eller i detta fallet, någon.. Det är lättare sagt än gjort vill jag lova, men jag är på god väg, men glömma, det vill jag faktiskt. Och det skålade jag och Emmelie på igår. Men samtidigt vill jag inte glömma, jag brukar tänka att man aldrig ska ångra något som en gång fått en att le. Fast det vore så mycket lättare att glömma. Men jag har faktiskt gått vidare. :) Nej, nu blickar vi framåt mot det här året och det kommer bli grymt.



En av de två bilder jag tog igår. På tolvslaget när Emmelie försökte tända en liten raket. Haha. Det gick inte så värst bra.

Ellen smsade förut och frågade om vi skulle hitta på något imorn, och åh vad glad jag blev då, för det var så himla länge sen. Det är en dålig sak med 2008 som jag vill ändra på, att vara mer med Ellen. Ibörjan av året och hela 2007 så var Ellen och jag jämt. Flera gånger i veckan! Men sen vet jag inte vad som hände, det blev allt mer sällan och tillslut, nästan aldrig. Nu ska vi iaf vara imorn, hon kommer hit och jag tror det kommer bli jättekul. En massa prat och grejer tror jag absolut att det blir :)

Och Mikaela, din blogg börjar eka :)) Bääästavän <3


2009 !!

Dåså, då är det 2009 :) Ett bra år ska det bli! (: Även fast jag vet att en speciell person, en vän som betyder mkt för mig ,redan har målat fan på väggen så ska jag få henne att inse att det kommer bli kanon ((: Nyårsafton spenderades hemma hos Emmelie och det var mkt bra! World tour, andra spel, mkt skratt & musik och en hel del annat :) Fick dock bara två bilder på hela kvällen. haha. GOTT NYTT ÅR till er alla iaf!


Såhär såg jag ut! Spetsleggings, tunika, stora örhängen & perfekt smink!


RSS 2.0