femtonde mars

Nu är det redan söndag, men helgen är inte slut för det för vi har helg ändå tills på tisdag! Härligt. I fredags var iaf jag, mamma, Lena och Linda på Footloose! Var grymt bra, vill se igen. Först åkte vi in och åt och fikade gott på Njuta, mysigt :) Sen åkte vi vidare och vi hade jättebra platser, i mitten på tredje raden. Var iaf jättebra! Dom var skitbra helt enkelt. Kom hem vid 23 och då var resten av familjen celander här och spelade world tour, så vi fikade lite och spelade mer och hade det kul :)

I lördags tog jag först ett varmt skönt bubbelbad, sen åkte vi till asund på 75års kalas! Trevligt :) Träffade massa kusiner, sysslingar och annan släkt :) På kvällen sen blev de melodifestivalen och att La voix eller va den hette och Snälla, snälla kom etta och tvåa var inget annat än konstigt enligt mig.. Mina favoriter var Måns, EMD och Alcazar. :)

Idag då, har packat lite och så eftersom jag ska till pappa sen. Nu sitter jag och kollar reprisen på Let's dance eftersom jag missade i fredags. Bugg och salsa, så de blir kul att se! Senare ska jag jobba ett tag& dansa, sen pratade Mikaela och jag om att sova över ikv, men det bestäms senare :)) Men får hoppas :) pussssssssssss

Kommentarer
Postat av: Amanda

Snälla snälla skulle ju vinna! ;)<3

2009-03-15 @ 12:26:17
URL: http://mandyypandy.blogg.se/
Postat av: Evelina

Snygg blogg!

2009-03-15 @ 14:53:08
URL: http://ezzas.blogg.se/
Postat av: mikaela

miss u:)

det var mina favoriter med fast jag gillade heat med texten & det var bra :) hihi.pusss

2009-03-15 @ 22:24:40
URL: http://mikaelarosengren.blogg.se/
Postat av: mikaela

jo jag kände igen mig lite :$$ <3

2009-03-16 @ 22:19:56
URL: http://mikaelarosengren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (bara jag som ser!)


Har du blogg? Vad heter den?


Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0